כתב ראי כתב ראי - מה זה? האם קשור להקר"ה? עד איזה גיל זה בסדר ומאיזה גיל צריך לטפל בזה? כיצד מטפלים?
ר ריטה ב New member 1/11/04 #1 כתב ראי כתב ראי - מה זה? האם קשור להקר"ה? עד איזה גיל זה בסדר ומאיזה גיל צריך לטפל בזה? כיצד מטפלים?
Z zivadina New member 1/11/04 #2 כתב ראי אני חושבת שזה אופייני לגיל צעיר. מכירה ילדים שכתבו כך וזה עבר לבד. אבקש משרון שני-גונן, המרפאה בעיסוק שלנו, לענות. וכמובן, אני מקווה שדליה תתפנה קצת ממגדל השן האקדמי שלה (תואר שני בחינוך מיוחד) ותתפנה לענות לנו.
כתב ראי אני חושבת שזה אופייני לגיל צעיר. מכירה ילדים שכתבו כך וזה עבר לבד. אבקש משרון שני-גונן, המרפאה בעיסוק שלנו, לענות. וכמובן, אני מקווה שדליה תתפנה קצת ממגדל השן האקדמי שלה (תואר שני בחינוך מיוחד) ותתפנה לענות לנו.
ח חיוך נצחי New member 1/11/04 #4 בתי כתבה בכתב ראי עד גיל 7 וחצי בערך. חלף לו עם הזמן ועם עזרת הוראה מתקנת. הבנתי כי מופיע אצל הרבה ילדים וחולף עם הזמן. אני מניחה שכדאי לשאול בפורום לקויות למידה למידע מפורט יותר.
בתי כתבה בכתב ראי עד גיל 7 וחצי בערך. חלף לו עם הזמן ועם עזרת הוראה מתקנת. הבנתי כי מופיע אצל הרבה ילדים וחולף עם הזמן. אני מניחה שכדאי לשאול בפורום לקויות למידה למידע מפורט יותר.