באמת הקבלה מדהימה! אין לי משהו חכם להגיד..
H half blood Yemenite New member 9/4/06 #14 באמת הקבלה מדהימה! ../images/Emo2.gif אין לי משהו חכם להגיד..
F Fairywitch New member 10/4/06 #16 יפה../images/Emo45.gif אוהבת כאלה הקבלות (שיעול*הארי ומשה רבנו*שיעול)
F Fairywitch New member 11/4/06 #41 כנס לכאן: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/articles/default.asp?forumId=160&c=973&sc=0&ssc=0
C City Of Angel New member 10/4/06 #17 חחח סחטיין על האנלוגיה אבל האמת היא שהמיתוס של יהודה איש קריות זה משהו שפיתחה הכנסייה כדי להפוך את היהודים ל"רעים"... בברית החדשה המקורית זה לא מופיע
חחח סחטיין על האנלוגיה אבל האמת היא שהמיתוס של יהודה איש קריות זה משהו שפיתחה הכנסייה כדי להפוך את היהודים ל"רעים"... בברית החדשה המקורית זה לא מופיע
P Pr0NgS New member 10/4/06 #20 לא רק לגבי זה אני מדבר. היא משנה כל מיני עלילות רק כדי שזה יתאים ל"פאר" שלה, רק כדי שימשיכו להאמין בה, עושה רק מה לטובתה, וזה פוגע באחרים.
לא רק לגבי זה אני מדבר. היא משנה כל מיני עלילות רק כדי שזה יתאים ל"פאר" שלה, רק כדי שימשיכו להאמין בה, עושה רק מה לטובתה, וזה פוגע באחרים.
L Looking4CoolName New member 10/4/06 #32 חאלס עם ה"דמבי לא מת". =\ מת וגם נקבר. ראית את הסרטון שהכנתי [בחברתי]?! הוא מת.
א אלרגית לשמן בוטנים New member 10/4/06 #25 תיאוריה מעניינת... אבל נראה לי שרולינג השמידה את דמבי בגלל שהיא רצתה שהארי יביס לבד את וולדי... אבל כשאני קוראת את התיאוריה שלך אולי באמת יש מצב...
תיאוריה מעניינת... אבל נראה לי שרולינג השמידה את דמבי בגלל שהיא רצתה שהארי יביס לבד את וולדי... אבל כשאני קוראת את התיאוריה שלך אולי באמת יש מצב...
Y yoavj1 New member 10/4/06 #26 זו לא ממש תיאוריה שלי פשוט יש תיאוריה כזו, שהרצח של דמבלדור היה מתוכנן. אני לא מדבר פה אם התיאוריה נכונה או לא, אני רק מראה את ההקבלה בין התיאוריה הזו לסיפור של יהודה איש קריות [סנייפ] וישו [דמבלדור].
זו לא ממש תיאוריה שלי פשוט יש תיאוריה כזו, שהרצח של דמבלדור היה מתוכנן. אני לא מדבר פה אם התיאוריה נכונה או לא, אני רק מראה את ההקבלה בין התיאוריה הזו לסיפור של יהודה איש קריות [סנייפ] וישו [דמבלדור].
L Looking4CoolName New member 10/4/06 #33 ../images/Emo6.gif "השמידה את דמבי"!! חחח ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif