כתב נוסף לניתוחכם

orlyt

New member
כתב נוסף לניתוחכם

זה הכתב של חבר שלי, שאחרי הפצרות לא רבות במיוחד הסכים לכתוב כמה שורות.. הוא בן 24 כותב ביד ימין ובאופן כללי, הוא בחור סימפטי

shonshon5

New member
קפיץ קפוץ!

בפראפראזה על "החצוצרה שהתביישה", מצאתי הודעה שהתייבשה לה ככה, ללא תשומת לב. צנועה, ענווה, נחבאת אל הכלים. שרות שינוע ההודעות בפעולה - מקפיץ מעלה כל הודעה! אבי, שינוע הודעות, רעיונות ועוד.

pomelit

New member
שלא לדבר על זה שכל מי שכותב

על מייקל ג´ורדן, מן הראוי שיקפיצו אותו לפחות פעם אחת *פומלית, שלא יודעת כלום בגרפולוגיה, אז מנסה לקרוא את מה שכותבים* |כ-סל|

jean

New member
הי אורלי, והחבר של אורלי, הנה דעתי

קודם כל, אני מדגיש שאינני גרפולוג מקצועי, ושאת עיקר ניסיוני אני צובר מאימון על כתבי ידם של אחרים. כמו כן אשמח לקבל כל תגובה על ניתוחי, ורצוי לקחת אותו לפי המגבלות התחביביות שלי
מה שבלט לי לעין בכתב היד של החבר שלך היא שמחת חיים מוחצנת. אני מניח שהוא אוהב לבלות ולצאת. הוא טיפוס שמח ופתוח, ללא תסביכים מעיקים. הוא יודע לספר בדיחה טובה, אם כי לפעמים הוא יכול קצת להגזים בחוסר טעם. אבל הוא לא יעשה את זה מכוונה רעה חלילה. הוא אדם פתוח, מדבר לפעמים בקול גבוה, ואת צריכה להזכיר לו שינמיך קצת את הטונים. אני מניח שהוא אוהב ספורט, וגם לעשות ספורט, כנראה קבוצתי. יש לו תוכניות גדולות, ואין לו בעיה לחלוק אותן איתך. הוא שומר על קשר טוב עם חברים, הוא חברותי, ולא אלים פיזית, אם כי לפעמים באופן מילולי. הוא גם יכול להיות מאוד תמים ולתת אמון באנשים שלא ראויים לזה. אני ממליץ לו להזהר לפני שהוא נותן בטבעיות את האמון שלו, מה שבא לו, הרבה פעמים באופן ספונטני וטבעי.

אריק!

New member
ז´אן..

סחטיקה ( מלה שלמדתי ממיכל ) על הנתוח. ואם כבר, קראתי היום במעריב דבר מדהים על רעי חורב, הרוצח ממדורינו, מסתבר כנראה שהנ"ל תיאם גרסאות עם אחת שותפתו, באמצעות מסרים שהושארו בתא קולי, שנשכר עבורו ע"י משפחתו, ובמענה הקולי, שתכליתו ברורה, שבו איננו מזדהה, נשמע קולו: "שלום, אשרי המאמין! חברת יעוץ באמונה ותשובות. לא פחות ולא יותר חברת ייעוץ, כעת שקוף לחלוטין שכל הנושא האמונה ונגזריו הם אצלו הפלקט, ולכן גם כתב היד שמזכיר את כותבי התורה, וכעת יותר מתמיד ברור שמדובר באדם רע, קר וציני לחלוטין וכל נסיון לייחס לו רבדים כאילו ואחרים זה פשוט לתת לו לעבוד עלינו.

למעלה