כתב מעניין

נילי, 'צטער' אני לא יורד לסוף דעתך

מה הכוונה "ואני דוקא".. האם זה שונה ממה שאני כתבתי ? וכי לא ציינתי שכולם ניתחו יפה ובדייקנות, דבר שהוא גם אמת ? ואם תקראי בסבלנות את כל מה שכתבתי תוכלי למצוא שם המון רגישות ועידון. גם תגובתי זו אליך היא שיא הרגישות והעידון. טוב, אז שיהיה לך ולכולם יום טוב.

nili6

New member
אודי,

התייחסתי להודעתך הנל ל"גרפיין יקרה", שבה אתה כותב כי היא ראשונה ויחידה מכולם שהצליחה לחדור ולפענח, ובצורה שאיש לעולם לא יעשה זאת. וכו' וכו'. רק אחרי הרבה או מספר הודעות אחכ אתה מתייחס לדברי האחרים. מקווה שעכשו יותר מובן. נילי.

פפריקה בחרה להתאמן עלי וזו זכותה.

גם היא הפליגה במעלותי אבל בהחלט דייקה במדה רבה במרבית תיאוריה, ובקטנות, ואני מברך אותה על כך.

paprika10

New member
אם הית מוכן לפרט במה לא דייקתי זה

היה,מצד אחד, מאוד נחמד מצדך, ומצד שני עוזר לי ללמוד היכן טעיתי אפשר כמובן גם במסר
תדה

מילה1

New member
הכתב נראה לי מוכר, אבל אולי הוא

סתם דומה לכתב שכבר ניתקלתי בו פעם, של אדם מעניין שלמדתי ממנו רבות, אז אני קצת משוחדת. לדעתי נאמרו כאן דברים רבים נכונים ע"י חברי הפורום המוכשרים. אמנם לא קראתי עדיין הכל, אבל אקרא. מה שלי נראה לגבי מקצוע מתאים לכותב- זה לא אדם שיקבל מרות ומסגרת בקלות ולכן עליו להיות עוסק עצמאי ורצוי לבדו (יהיה קשה לעבוד תחת מרותו לדעתי). העיסוק חייב להיות רחב-אופקים ונושק לתחומים רבים אחרים, אחרת האדון ישתעמם וחייב להיות קשור לייעוץ לאנשים, אך ייעוץ קצר-מועד - לא מפגשים ממושכים שיעלו לו "את הסעיף". עקב ההבנה והאינטואיציה לקלוט אנשים ומצבים במהירות (חוטים גמישים, חיבורים יעילים) יחד עם כושר לוגי-ניתוחי טוב (סדירות רווחים, שורות ישרות, למרות המהירות והתזזית)- יכולים להתאים לו - תחומים כמו פסיכולוגיה (אבחון יותר מטיפול), ואתם יודעים מה- גם גרפולוגיה!

shamon51

New member
לא "חוכמה" ../images/Emo132.gif

לפחות לפי התוכן זה נראה כמו מי שעוסק בגרפולוגיה, לא?

שמעון, מילה היום תחת השפעה מוקסיפן

+ גראס + איזה פורטה אחד, אז למה אתה מצפה ממנה ? אבל לקחת טקסט של מישהו שמתמצת באיזה שעור סימנים כנראה של גרפולוגיה ולומר שיש לו זיקה/התאמה לתחום, זה כבר שיא השיאים וחורג מהשפעה של כדורים. אני הייתי אפילו שוקל ברצינות וזהירות אשפוז כפוי. לאור מיעוט החומר נראה לי שצריך להזהר מעט עם המימצאים. אגב, קראתי בסקרנות רבה את מה שכתבת ( וגם מה שנשאלת ) אבל לא הצלחתי לראות בכתב את הקשיים האלה עם נשים. מעניין על פי מה הסקת על זה והאם יש לכך איזה חיזוק מהסימנים ע"פ יצחק ניר. להשתמע.

מילה1

New member
אין מסך, אין בריאות, קשה קשה...

אתמול בערב ישבתי מנוזלת ומדוכאת מול החלל הריק שנותר לאחר שלקחו לי את מסך-המחשב ואתם חגגתם כאן על גופתי החולה! אתם לא יודעים כמה קשה קשה היה לי לסתום את הפה ולא לגלות שזה הכתב של אודי, שבעבר הרחוק כבר פירסם כתב שלו בפורום ולכן זיהיתיו (נכון שמעון זאת באמת לא "חוכמה" אך מעולם לא טענתי שיש לי את הנכס הזה). טוב, אז הבוקר זחלתי לעבודה בכוחותי האחרונים, רק כדי למשש מסך מחשב אמיתי ומה אני רואה? - שאני בדרך לאישפוז כפוי, בחייאת! קצת רחמנות רבותי! טוב, אל תבכו... סתאאאם... דוקא חגגתי אתמול את השחרור הזמני מהמחשב בסיור קניות. נזלת וחום לא יעצרו את כוחותינו בדרך לקניון ! ותאמינו לי אין גראס משובח יותר מסיורים בקניונים, כי למרבה הפלא לאחר מכן הבראתי, למרות שלעצמי לא קניתי כלום - רק מתנות לימי-הולדת קרבים של מכרים מאושרים (כלומר, הם יהיו מאושרים אחרי שיראו את המתנות). נ.ב. אודי- קראתי את המאמר המאלף על הרב-בריח והגבתי באימייל. לא סתם אמרתי שהכתב הוא של מישהו שלמדתי ממנו הרבה- התכוונתי לכל אות!

שלום לכולם.

רציתי להודות לכולכם על הניתוחים וההשקעה שלכם בניתוח של כתב ידי. אני מקווה שאתם לא כועסים, סה"כ למדתי ממכם ואולי קצת שיכללתי את השטה. אני חייב להודות בפניכם שקראתי המום את כל מה שכתבתם, גם בגלל כל כך הרבה דברים יפים ומדויקים, וגם בגלל דברים שנכתבו שנטיתי לרגע לשלול על הסף, אך יתכן שגם בהם יש משהו. אני אעבור ואגיב בקצרה לכל אחד כי בצורה זו זה קשה.

shamon51

New member
הללויה אודי ../images/Emo47.gif

"הוא גדול, הוא גדול, הוא גדול, הוא
גדול,
"

nili6

New member
רק לפעמים?

הסיבה שלא התעמקתי מלכתחילה בכתב היא שהזכיר לי סוג כתב עליו אמרת בעבר כי בגלל כזה כ"י סבתך החליטה ללמוד אסטרולוגיה. בנוסף מעניין יהיה לשמוע פעם איך זוגתך שתח' חיה עם כל זה... אני מתכוונת כמובן לנטייה (גם אם לא מכוונת, אך לבטח לא מחושבת) לפגוע בכזו קלות. לא פשוט אני משערת. אישית, בכנות, לא הייתי מסתדרת עם זה רגע. ואוליי מהעבר השני יש הרבה הומור ועוד כמה מעלות טובות שמאפשרות ואפילו עושות את זה כדאי? אז סיימתי בצורה שאוליי בכל זאת תחליט להשאיר אותי כאן. נילי.

לנילי, תיכף תאמרי לי שבגלל כתב כמו

שלי החלטת לעזוב את הקורס שלך. ולמה את לא משבחת את אומץ לבי להעיז ולהעלות כזה כתב 'בעייתי' לעיניהם של כל עם ישראל כאן ובעולם ? האמת, זוגתי הנוכחית שתחיה באמת שואלת את עצמה פעם בשבוע איך נפל עליה דבר כזה בדמותי, ובכל זאת מחליטה להשאר. ואת כל כך בטוחה שאני כן הייתי יכול להחזיק מעמד אתך ? אולי ניסע רק אני ואת לסופ"ש בגליל ונראה אולי בכל זאת זה ילך ? ואז גם אוכל לדווח לשמעון שבעיותי הקשות עם בנות המין השני הגיעו כנראה לפתרונן ? אל תעני לי כאן, לא נעים לפני כולם, פשוט תתחילי לארוז. וכמובן שהכל בצחוק והומור, ביי.

nili6

New member
היי אודי,

הרוסה על ההומור שלך, רק לכן נשארת כאן. לכן, וגם בגלל שאתה בכל זאת מסוגל לשמוע ביקורת. אם כי נראה לאור תגובתך זו שחל כירסום, או שמא רק אני הפרזתי בהערכת יכולת זו שלך? וגם, מתחמם מהר, ומתקרר מהר. אני חושבת שסוגייה מעניינת נוספת היא איך אתה מסתדר עם אנשים כמוך, ששליטה חשובה להם, למשל הפיצוץ מן הסתם לא מאחר לבוא האמת לזכותך ייאמר שאתה באמת לא נבהל מביקורת, לפעמים אפילו מעודד אותה, ואולי זה קשור ב"עור העבה" שלך, כלומר כמי שפוגע באחרים לעיתים, אתה לא ככ נפגע מהם... אני מקווה שזה לא נובע מזילזול... לדעתי גם קצת קשה לך לפרגן אבל אני לא ממש בטוחה בכך עד הסוף תראה טענת שאתה נבוך מעודף המחמאות , אז הרגשתי צורך לאזן... והכל ברוח טובה כמובן האמת אני די בטוחה לשאלתך שגם אתה לא היית מחזיק איתי מעמד מה לעשות חיצי לשונך המהירים קיימים ועובדה המה ויעידו שאר החברים אני ברצינות שאלתי לגבי זוגתך. חשוב לי לציין שעדיין לא התעמקתי בכתב ידך כך שדבריי הם לא על סמך זה.

אני חייב לתקן כאן טעות.

זה משהו חדש, לנתח אנשים לא לפי כתב ידם ? אין לי בכלל 'עור עבה' ואני הרבה פעמים נפגע אבל משתדל לקחת את הדברים בפרופורציה ולהסתכל קדימה. אם מתקבל איזה רושם שאני לא מפסיק לפגוע באחרים אז זה רושם לא מדויק, זה לא המצב. מה שכן קורא שיש כאלה שנפגעים מדברים שאני כותב או אומר ואני בכלל לא מודע לכך שניתן היה להיפגע שם ממשהו. מי אמר לך שיש לי בכלל זוגה ? אולי אני בכלל רווק, או גרוש שמתבייש בכך שאני בודד ולא הולך לי, וסתם מצ'זבט ספורים. את מאמינה לכל מה שאת קוראת באינטרנט ?

למעלה