כתב מעניין

kraveh

New member
כתב מעניין

מה דעתכם על האיש? מדובר בגבר בשנות הארבעים שלו. נקודות חזקות? נקודות חזקות? הכוונה למקצוע? מה דעתכם?

kraveh

New member
אני מעלה את הכתב למעלה

אשמח לשמוע דעתכם על האיש..

Ramie

New member
ובכן

נראה לי שהאדם הוא על הכיפק. מוכשר בנושאים מגוונים, יצירתי, מהיר מחשבה, איש חברה מעולה בעיקר משום שהוא מסוגל לדבר בגובה העיניים עם אנשים. אוהב לפתור בעיות חדשות, אולם עלול להזניח מטלות שיגרתיות. נראה לי כי הבחור יצליח לשכנע כל אדם בצורה לוגית כי הדרך שלו לפתרון הבעיה היא הדרך הנכונה היחידה. אוהב ללמוד אולם הוא לא ייטה להפגין את הידע שלו. גמיש, לא עקשן, מסוגל לספוג ביקורת בקלות, בטוח בעצמו, אולם לא יכנס עם הראש בקיר. מנהיג טיבעי, מסוגל לגרום לאנשים להאמין בעצמם, בצידקת הדרך, בכדאיות להשקעה. הכותב נראה לי כאדם האידאלי ליזום מפעל חדש, לדחוף רעיונות חדשים. יש לזכור, כי הוא מתאים להיות המנהל, אולם על מנת להצליח הוא זקוק מאד לאיש אירגון עם רגליים על האדמה שיהווה משקל נגד. צמד כזה הוא מתכון בדוק להצלחה. כפי שאתם רואים, ממש נסחפתי.

kraveh

New member
יפה מאד ומרשים

לכל המנתחים, אני חושבת שקלטתם את הטיפוס. על מה הייתם מייעצים לבחור לעבוד, אם הוא מעוניין בהתפתחות אישית?

אדון רמי המחיש לי את הטרגדיה שלי

שמצא אותי מתאים לנהל מפעל ואילו בפועל הגעתי עד נהול "פורום" האמת, יש לי הסתייגות בסיסית מניתוח עתיר מחמאות כל כך, ומצד שני אני באמת מסכים ומזדהה עם 90 אחוז מהדברים, ובכלל הוא הגיע להמון נקודות מעניינות ואני מוכרח לשבח אותו על כך.

יגואר 2

New member
אני רואה אצלו שורות עולות חזק למעלה

ואני לא יודע אם זה בגלל הכתב או הצילום. הוא נראה לי מצד אחד אדם שיודע מה שהוא רוצה ומצד שני אולי יש חוסר סבלנות או רצון בתוצאות מיידיות ובגלל זה הוא לא משיג כל מיני דברים. יש לו אסוציאציות טובות וכושר להפתיע. אני חושב שהוא לחוץ.

paprika10

New member
הי קרן,

באמת כתב מעניין ויחודי, אשמח להתאמן עליו עליי להזכיר שאני חדשה בתחום, אז נא להתייחס בסלחנות :) ניכרת אנטליגנציה טובה, תפיסה מהירה, חשיבה מופשטת, אבחנה טובה בין עיקר לטפל, התמקדות בעיקר, לא אוהב לבזבז זמן על דברים טפלים. חשיבה עצמאית, יחודית ומקורית, גמישות מחשבתית, פתוח לרעיונות חדשים, אוהב להתעמק ולהבין את העיקרון שעומד מאחורי הדברים, טוב בניתוח נתונים אוביקטיביים, יכול לראות את הפוטנציאל הגלום בדברים. מסוגל להסיק מסקנות מהירות, בעל תושייה, לא מאבד עשתונות לנוכח מצבים מסובכים. שאפתן, צמא להגשים ולעשות, אוהב לעבור בזריזות מעניין לעניין וזקוק לתוצאות מהירות, זקוק לגירוי ולעניין, סקרן. עניני, יכולת למצוא קיצורי דרך, תכליתי, כושר ארגון,התמצאות טובה בסביבה שונא גינונים וגנדרנות,ישיר אבל גם יודע להפעיל מניפולציות ולהתנהג בתיחכום כשחושב שצריך. מבחינה חברתית, לא משקיע אנרגיות בלהיות תקשורתי וברור. לדעתי, עבודת צוות פחות מתאימה לו, כי אנדבידואליסט ואוהב שהדברים נעשים בדרך שלו. (מין חוסר שקט, עלולות להיות התפרצויות פתאומיות? סף גירוי נמוך?) בתקווה שמשהו ממה שכתבתי יהיה נכון

graphein

New member
לקרן,

אשתדל להוסיף מה שלי בלט בכתב: אדם מוכשר מאוד ומורכב. קיים קונלפיקט פנימי סביב הצורך לקבל החלטות. כאשר עומד בפני הצורך לבחור, מוצף חששות, חש מאוים שמא בחירתו תתגלה כטעות. ניצב בפני הרבה דילמות. חי במתח וחווה חרדה. קיים מאמץ יתר של ה"אני". זו חרדה שדוחפת אותו לעשייה/עבודה כפתרון מרגיע. (פרטים על הלחץ וכלי הכתיבה היו עשויים לעזור)

shamon51

New member
טיפוס עם סתירות פנימיות

מצד אחד חשיבה יצירתית עם הרבה ביטחון יכולת מעבר מהירה מרעיון למשנהו רצון להצליח מצד שני תוקפנות עשית רושם, רדיפת סנסציות עובר מהר מנושא לנושא מבלי לסיים בהכרח יכול להיות מאוד מענין בחברתו אבל צריך להזהר לא להיפגע שמעון

shamon51

New member
וגם

נראה שיש בעיות קשות בקשר עם האב ועם בנות המין השני.

יגואר 2

New member
שמעון שלום. אתה יכול להראות איפה

רואים בעיות קשות ביחסים עם המין השני ? תודה. וגם עם האב אם ניתן.

שמעון - חלק ב'.

לענין האב, כנראה שזיהית משהו שאני מדחיק גם מעצמי. מצד אחד היחסים שלי אתו היום מצויינים, יש בינינו הערכה והבנה ואין לנו שום קושי לשתף פעולה ואנחנו משוחחים כל יום. ומצד שני, היות שאני ממשפחה מפורקת, ואבי התחתן שנית והקים משפחה אחרת באיזה שהוא מקום אני ואחותי היינו אזרחים סוג ב' מבחינתו וכתוצאה מכך אני כנראה חסמתי המון ציפיות טבעיות שיש לבן מאביו. אני כאילו מפוכח ולא מצפה שהוא ישתנה ופתאם יגלה איזה רגשות, דאגה ואכפתיות שלא גלה כל שנים, וזה כאילו כבר לא מפריע לי, אבל בהחלט היו בעבר סטואציות של מתח שאני זרקתי לו את דעתי זו עליו באופן בוטה למדי וכעוס. אז כנראה שיש איזה משקע. אכן, עלית על הבעיות שלי עם בנות המין השני, ובגדול! פירוט ספציפי יותר תקבל במסרים.

שמעון - חלק א'

אני מקבל חלק גדול ממה שכתבת כאן, כולל החסרונות. לעשות רושם אין לי צורך ואני לא חושב שאני רודף סנסציות, אבל אולי משהו תת הכרתי שמדי פעם גועש ומפרק פסטוראליה. תודה

לגרפיין היקרה

הראשונה והיחידה שנכנסה לתחום הדמודומים המורכב של האופי שלי וניסתה לפזר ערפל שגם אני כבר שנים לא מצליח. היא גם הגיעה לאבחנה מדויקת במיוחד שהעשיה מרגיעה אותי מלחצים, ורק תחשבו כמה התפרצויות נחסכות ממכם. יש בהחלט קונפליקטים והמון מתח שכנראה מוביל לדילמות ולכן החלטות משמעותיות בהחלט 'נתקעות'. מצד שני אני לא חש מאוים או חושש מבחירה מוטעית, אלא יותר מוטרד שמא אני משקיע את האנרגיות לא במקומות הנכונים. בנסיבות הקיימות היא ניתחה אותי בצורה מעוררת התפעלות, ולא נראה לי שמישהו אחר היה מצליח להרכיב נכון יותר את הפאזל.

nili6

New member
התייחסות.

ואני דווקא חושבת שכולם כאן ניתחו יפה וקולע בהרבה, שמעון על פי ניר (גם) , ורמי, ופפריקה, ויגואר, ומקווה שלא שכחתי מישהו, ואני מה-זה שמחה שלא השתתפתי, רק על מנת למצוא הודעה זו, המתעלמת מההשקעה של האחרים ומדיוקיהם. אבל כל זה מתיישב לגמריי, עם היעדר עידון , ועכשו תוכל באמת להעיף אותי מכאן סוף סוף ואוליי חיפזון מסויים בברירת המילים היעדר טאקט, כאלה. אח, מזל שלא הגבתי. ואני ראיתי בינתיים שהיה תיקון לכך, (שאגב חלקו כתוב בצורה לא ככ נהירה) ובכל זאת, עדיין זה צרם לי והייתי חייבת להביע זאת. אגב לפי הנכתב כאן משתמע שאינך עובד מספיק.... אז, היה נעים להכיר...

למעלה