כתב לניתוח

astral tal

New member
כתב לניתוח

הנ"ל שייך למישהי שאני מכיר, בת 37 היא הבטיחה להחזיר לכם פידבק ברגע שהיא תקרא את מה שרשמתם כתב מעניין לדעתי.

עטרה ב ט

New member
עוד אחת ממשפחת הבנות האמנותיות

אלו שיש להן ידי זהב, רגישות הבחנה, חדות וגם שנינות. מצד שני ניכרת גם סוג של שחיקה כמו שהיא גם כתבה בתוכן הדברים. בכלל יש איזה סוג של נטיה להתאכזב. מתחילים במרץ ואחר כך קצת נגמר הכוח, יש יכולת התמדה ומשמעת עצמית אז מתמידים, אבל כבר מרגישים אחרת. בן אדם מקסים עם הרבה מרץ ויכולות ואינטלגנציה אבל גם בן אדם עוקצני ושנון שיכול להפיל הרים עם לשונו .......
יש המון דברים להגיד על הכתב הזה, תחושה שעומד שם בן אדם מורכב ומעניין, מלא חיים ויכולות.

אריק!

New member
אני מקוה שזה לא עוד אחת שנתקלת

בה במזנון של אגד, שקראת לה את עברה ועתידה לפי עמוד השדרה, והדהמת אותה עם גילך המופלג. אריק.

astral tal

New member
לא דווקא לא...

וחוץ מזה אריק - בכל זאת - יש גבול לעד כמה אני יכול להיות עם מישהי - 37 ?! מילא, אוליי אוליי 30, וגם תלוי - אז אל תגזים עליי - 37 ועם זאת, התוכל לנתח את כתבה ? אעריך זאת מאוד ודרך אגב, אני מתכוון להביא כתבים של כל מיניי אנשים מעת לעת, ככה שיהייה נחמד - קצת יותר אקשן

ליטן א

New member
ביום רביעי, מילה שלי...

עכשיו אני מתכונן למבחן המתכונת שלי במתמטיקה (שתתקיים מחר, 8 בבוקר) ומחר, אחרי המתכונת, יש על-האש של כל הכיתה שלי (מנסים לעשות גיבושון לכיתה הלא-מגובשת שלנו..), ואחרי העל-האש, יש לי שעה - שעה וחצי מנוחה, ואז אני נוסע למשחק העונה בבאולינג... מקום ראשון נגד מקום שני... מחזור לסיום... לנו מספיק הפסד מינימלי (11-6) בשביל לזכות באליפות, אבל כמובן שאנחנו נשמח גם לנצח אותם, ואפילו להביס אותם...
ביי בינתיים ליטן "חוזר לספר הטריגו"

אריק!

New member
לא זכור לי שמשהו נסגר, בכל אופן

מאוחר יותר בלילה אכתוב משהו. אריק.

astral tal

New member
אריק

כששאלתי "מה נסגר על הכתב של בתיה" הכוונה הייתה כביטוי - כאילו מה אתם לא משתמשים בביטוי הזה שם בצפון יא צפונים !! הכוונה היא כמו בעסקה שסוגרים, ומזה נובע המינוח... אז אם למשל מתכננים עם כמה חברה ללכת לראות משחק כדורגל ואתה אחד מהחבר´ה האלה ואתה לא מתואם עם כל השאר, אז אתה יכול לשאול - "אז מיקו, מה קורה מה נסגר על המשחק ? מתי נפגשים ?" אם היה ביננו הסכם כלשהו והיינו סוגרים על כך שתנתח את הכתב - אז הייתי אומר לך - "אריק, סגרנו על משהו לא ?" אבל הרי לא נסגר ביננו שום דבר - ולכן שאלתי כשאלה מה נסגר בסופו של דבר - יענתו - מה נסגר\אתה הולך לנתח מתישהו או לא\מה המצב, מה קורה איתך על הכתב מקווה שכוונתי הובהרה, ואם לא, אני אשמח להיכנס לשרשים ופעלים בשביל להעמיק את ההסבר שלי בזאת תמה פינת הביטויים שלנו להיום אסטראל "מצאצאי אבשלום קור"

אריק!

New member
הי דרומ-בון, אז מה נסגר בסוף ?

אז בתיה חברתינו מלאת גילוי לב, הזדהות, מסירות ואכפתיות. מהזן שלוקחת ללב גם מה שלכאורה לא נוגע לה. פעמים נותנת עדיפות לנסיון המעשי ולמה ש´עובד´ על פני תאוריות לא מתאימות או ´נכונות בתאוריה´. היא נמרצת, בעלת יוזמה ותושיה ולוקחת דברים לידיה, בחזקת ´ראש גדול´, מעורבות ועזרה ממשית בהקלת לחצים. מעריכה את חשיבות העבודה, האחריות הרבה שכרוכה בה, ומכאן את הצורך להיות ערנים ולהשגיח, גם לדאוג לכך שמי שיעשה את העבודה יהיה מיומן. אכן, תומכת, מדריכה ומסייעת, מבלי משים גם קצת חונקת עצמאות ובטחון היכן שלא ניתן להרשות טירונות וטעויות שעלולים לעלות ביוקר. מצפה מאחרים ´ליותר´ ולכן גם מתאכזבת. מאמץ לכבוש התרגשות, נלחצות, הפעלת לחץ תוך נסיון לשמור על יתר שקול דעת ופרופורציות - בלי לתת לארוע במומנט עכשוי לסחוף לדרישות/תגובות יתר. נסיון לגשר ביתר מתינות ושלווה על פערי ציפיות בינו לסובבים אותה. סף הבנה והתחשבות גבוהים כלפי לקוחות/מטופלים. סף שמתקצר כלפי ממלאי תפקיד. אולי קצת בורחת לאינטנסיביות בשל אי נחת כלשהי בזוגיות, צורך בשנוי ( עיצוב הבית ? ) אולי בגלל נישואין מוקדמים ? בטרם מוצו התנסויות נוספות ? שנויים בהחשבה עצמית, גאווה לנוכח התמודדות נאה עם אתגר והיפוכם בעת תקלות. כנ"ל לגבי אחרים, הערכה וקרדיט מתחלפים בהסתייגות בהחשבת יעילותם ומיומנותם, שמא לא יספיק נסיונם למקרה כזה סבוך. עד כאן. למרות שהארכתי, זה בוצע די בשטחיות ויש לקחת את הכל במגבלות הידועות וברוח טובה.

astral tal

New member
סבבה פצצות לגבות

אני עוד מעט נרדם, אבל ממש אשקארה אז אקצר בדבריי: אני ייקח את מה שרשמת וייתן לה לקרוא - ויבקש ממנה לרשום לך תגובה ונראה מה היא תגיד... כנ"ל לגבייך עטרה ומה תאמרו על הכתב של טימי ? (הרבה יותר חשוב לי מהכתב של בתיה) יא ווא-רא-די אני עייף רצח, קמתי היום ב-5, התחלתי לעבוד ב-5:30 וסיימתי ב-5:20 קיצר יענתו 12 שעות רצוף, בשביל איזה 200 שקל עלובים... יאללה, נראה אתכם בסביבה

למעלה