כתב יד

miras66

New member
כתב יד

שלום רב אשמח לקבל אבחון גרפולוגי על כתב ידי, מצורף מסמך. תודה על העזרה. מירה

shamon51

New member
סימנים

מירה סולומון, בפתיחה
מדרגות, קו הבסיס של המילים קמור או בירידה
שם המשפחה מקדים את השם הפרטי רווח בתוך המילה "כמה" בין ה "מ"
"ה"
זווית הכתב חדה עד 45 מעלות אות "ת"
סיומת עולה וחוזרת ימינה, הצד הימני לעיתים חלקי/חסר אות "ת"
במילה "תייעצו" יורדת למטה סיום של וו/קרס אות "ל"
החלק העליון עולה ואז זווית ולמטה "ללא" אות "ש"
מתחילה בצד ימין גבוהה, קערה נאה, לולאה סגורה היטב אות "ט"
ללא קערה למטה סימני קריאה
ושאלה
(עם 2 נקודות)
סימן להתרגשות חתימה
ללא גובה

כי19

New member
אכן בכתב ידיך רואים חוסר אמונה

מסוים לגביך.וכן הרגשת מצוקה ודחק במינון כזה או אחר. הנך מאוד עדינה ורגישה.מנסה לא לפגוע או לפלוש לכל מה שלא שלך. מנסה לבשליט הגיון ושכל ישר על פני רגש.ובכלל את לא אוהבת להתבכיין או להתבטאות מידי על רגשות הפנימיים שלך בחיי היומיום. כמה טיפים,מה דעתך.

miras66

New member
האם הפורום יכול לתת הכוונה מקצועית?

שמעון / אודי ביקשתי עזרה בכיוונים מקצועיים. האם יש באפשרותכם לתת טיפים לגבי נושא זה מתוך ניתוח כתב ידי?? בבקשה עיזרו לי! מירה

TIME4U

New member
מירה היקרה

חבל שכל הכישורים והיכולות שלך הולכים כך לאיבוד , נסי לגלות יותר סבלנות כלפי גישתו והנחיותיו של ראובן, הוא ידע להוביל אותך לטופ, אל תתני למצבך הרגשי להכריע ולהכתיב, יש לך נכס יקר וזהב ביד.

כל הנושא הזה מתחיל להזכיר לי

שידוכים, יש כאן זוגות שבדוחק הולכים ביחד ויש כאלה שכל כך מנוגדים שהדיסהרמוניה מהשילוב ובכתב צועקים לעין. כך למשל נתקלתי ב: א' שנעזר ב: ד', ב: ח' שנעזר ב: ה' , ב: ג' שמשאיל מוצרים מ: ז'. שילובים מדהימים שנפרשים לפירושים מדהימים לא פחות. סימני הלוואי שמסייעים לנו להבין שמדובר בהשאלות הם: נפח תנודי, תפיחות יתר, חוסר סדירות ביסודות הצורה ובתבניות, גובה משתנה, רוחב משתנה, הטעמה עבה שמדמה לחץ חזק, חוסר סדירות בזווית הכתיבה וסדירות צורנית.

TIME4U

New member
תודה אודי,

אני אעבור עליו בהמשך ואגיב , ותחפש טוב כתבי יד לפי טיפוסים....אולי תמצא, יש עוד זמן.

TIME4U

New member
אודי

(מירה, מתנצלת שתפסתי טרמפ על השרשור שלך) אהבתי את החומר ששלחת, זה מרתק ומותיר אותי סקרנית יותר ויותר בחומר הנוגע ליסודות הפוטנציות. אני חושבת שכל מה שלמדתי ממך עד עכשיו מאוד יקל עלי כשאתחיל תכלס ללמוד את החומר (הכל כבר בראש חזק חזק). אגב, נתקלתי בתופעה מעניינת שמתאמתת לי כבר במס' כתבי יד ומתקשרת לאופן היווצרות שולי ימין ופרק הזמן בו חווה הכותב משבר כלשהו, אני ממשיכה לבדוק את זה, אם יהיה לזה בסיס טוב אז אמחיש זאת בדוגמאות כאן.

הי ריקי, אני שמח שהתחברת לזה

קחי עוד משהו קטנטן: כאשר ה "מושאל" הוא במיעוט ( נניח האיש שביסודו "מפריד" אותיות נכנס לעסקי יבוא והשאיל "קישור", אלא ש ה "הפרדה" אצלו חזקה ומתנגדת למרכיב החדש ולכן הוא הצליח להשתחל, אך באופן חלקי = במיעוט. במקרה כזה נוכל תמיד להגדיר זאת כפי שאפרט ורק למלא את המשוואה בתכונות המתאימות: הנ"ל פועל ב: ( חריצות, מרץ, זריזות, יעילות.. ) שלא אופייני לו או: הנ"ל מגלה ( נדיבות, טוב לב, רגישות ) שלא אופיינית לו. ועכשיו שאלה: ואם ה "מושאל" כן מצליח להתגבר על ההתנגדות ולהיכנס באופן דומיננטי יותר, ובכל זאת, הוא אמנם מככב אך עדין נותר במהותו יסוד מושאל "מיובא". צריך לחפש משפט שיתאר באופן מדויק את ההתנהגות בנתונים אלה, בשונה מהמקרה הקודם. זו לא שאלה שיש לי תשובה עליה, אף אני מחפש לכך ניסוח הולם. שבת שלום ולילה טוב.

למעלה