כתב יד

taltal999

New member
כתב יד

שלום לכולם אני מצרפת קובץ ואני אשמח אם תוכלו לנתח את כתב היד שלי תודה
טל

מיוי

New member
שלום טל

אני מצרפת לך מאמר מהאתר שלי בנושא: כיצד לכתוב קורות חיים לבדיקה גרפולוגית. על פניו, חשוב שתדעי שאין כזה דבר "כתב יד שלא עובר בראיונות עבודה" (חוץ כמובן, מכתבי יד של חולי נפש וכדומה) יש כאן עניין של התאמה לתפקיד ולסביבת העבודה העתידית. בקצרה, אוכל לומר שטוב החלטת בנושא ההסבה, יתכן ויש לך כשרון להנדסה אך בסופו של יום את זקוקה לעבודה עם אנשים ופחות עם טבלאות וסרגלים. בברכה, מיכל וימר- גרפולוגית

shamon51

New member
הי מיכל, ברוכה הבאה ../images/Emo70.gif../images/Emo50.gif

אני בטוח שאוכל ללמוד ממך הרבה. את תוספת חזקה
ל"כח הנשי" בפורום שמעון

נעמייה

New member
יש דברים

שגם אם אומרים אותם בצחוק, הם לא מצחיקים. ואני חשבתי שלמנהלי הפורומים צריכה להיות מינימום של תרבות דיבור.

shamon51

New member
אני מסכים איתך נעמייה ב 100%

היציאות האלה הם בניגוד (אם אפשר לומר "מיותר") לניתוחים המופלאים שאודי יודע להוציא מתחת ידו. אודי
שוב אלינו עם ניתוחים גרפולוגים מופלאים... שמעון

taltal999

New member
תודה רבה על הקישור

האתר נראה מקסים, אני אעיין בו שוב תודה טל

הי מיכל

קראתי חלק מהמאמרים ויש בהם ראשית לכל מידע שימושי לכל מתעניין ונזקק, ורואים שהקדשת הרבה מחשבה לכל פרט בנסיון לתת מענה לחתך רחב ומגוון. מורגש הרצון שלך לתת לקוראים 'לטעום' מהנושאים ( כתבי יד גבריים/נשיים ) ולא לסבכם. מה דעתך לסרוק לפורום את הכתב של ליז טיילור ?

נעמייה

New member
היי טל...

אני בתחילת לימודי בתחום הגרפולוגיה, אז קחי את מה שאומר בערבון מוגבל. בדקתי את הסימנים, קיבצתי התכונות ולאחר הצלבה, התכונות הדומיננטיות שמצאתי בכתב היד הן: פסיביות, סבילות, חולשה, בטלנות, ביקורת עצמית - שאלה תכונות שיכולות אולי להסביר מדוע אינך מתקבלת לעבודות בהן בודקים בדיקה גרפולוגית. אנשים מחפשים עובדים עם מרץ, פעלתנים, יוזמים וכד'. כמו כן מצאתי תכונות חיוביות המעידות על כושר התמדה ועקביות... אבל כנראה שזה לא מספיק בשביל המעסיק. משוב

shamon51

New member
הי נעמייה ../images/Emo9.gif../images/Emo13.gif../images/Emo45.gif

נראה שאת מתקדמת נהדר. כמו שנאמר במקורותינו: "והעיקר, לא לפחד כלל!" נראה שיש קורלציה בין מה שכתבנו, CU שמעון

נעמייה

New member
yesssss

כן, ראיתי מה שכתבת.. וזה חיזק לי את ההרגשה שאני מתחילה לנתח כמו שצריך..

shamon51

New member
נקודות בכתב היד

הי טלטל, אני מקווה שמה שאכתוב יעזור לך לשפר את עצמך, ובעקבות זאת גם את כתב היד. את נוטה להיות מושפעת מאחרים ולא לעמוד על שלך. את לא מקפידה תמיד לשמור סוד ושוכחת לעיתים שסייג לחכמה שתיקה. את צריכה לעצב את דעותיך ואז לעמוד עליהם, להיות הרבה יותר אסרטיבית. את מדגישה את הצורה החיצונית מתוך רצון להרשים ויש לך הרבה צורך בחיזוקים. יש בך לחץ/בעיה בכל הקשור לבית. יש לך תלות רבה ביחסיך עם האנשים הקרובים אליך, בעוד את משקיפה מגבוה מאוד על העולם ה"חיצון" אולי בפחד? שמעון

taltal999

New member
לשמעון מוי ונעמיה

היי, לגבי רוב הדברים שכתבתם לי ממש ממש דייקתם אני דיי המומה...
היו כמה דברים שקצת פחות, אבל בגדול זה מאד נכון תודה רבה רבה לכם על התגובות
טל

גימי1

New member
סליחה על החטטנות

אבל...האם את נשואה ? לא חייבת לענות, רק אם מרגישה מספיק נוח...

taltal999

New member
לגימי

היי אני לא נשואה, אני גרושה... סתם מעניין אותי לדעת, למה אתה שואל?

למעלה