כתב יד...

כי19

New member
בעלת הכתב, אני מנסה לעזור לך עניינית,ואת רק

מסרבלת פה את העניינים. שוב מתוך הרשימה נתתי לך את המקצועות שנראים מתאימים לך,כאשר את תקבעו בסוף מה יקרה איתך. ולידיעת יש לי מושג ולא מעט ידע על מקצועות והכישורים הנדרשים,ולכן את יכולה קצת לסמוך על חוות דעתי. "אין תחליף ליעוץ פרטני כמו שייקה כאן הבהיר לך".

גאיה111

New member
אני חולקת עלייך ריקי

עם כל הכבוד אף אחד לא עושה כאן (ובכלל, בדרך כלל) שום דבר מטוב ליבו אני חושבת שתגובתה בהחלט במקום היא לא ביקשה פידבק, רק שאלה מה מתאים לה על פי כתב ידה, ולא עליו להיכנס לשיקולים אחרים.

riki t

New member
גאיה, דעתינו שונה ואני שמה את 'המשקל'

על היבטים אחרים שצורמים לי, הבהרתי את עמדתי בתגובתי לכותבת ואין לי עיניין לדוש בנדון.

riki t

New member
ועוד משהו קטן, גאיה

אם יש לנו(חברי הפורום) מה לומר/להעיר/לייעץ שנוגע לעיניינים בתחום/בפורום ואני מאמינה וחושבת שיש , אז אפשר לדון בזה בשרשור נפרד משלנו מבלי לערב זאת בשרשורים של מנותחים שלא בעיניין, מכיוון שעשויים להיות לזה השלכות לא בריאות על התחום וגם מכיוון שזה לא יכול להיות יעיל/בונה כמו שזה יהיה כש'יכובס' אחד על אחד בשרשור מיוחד משלו שדן בנושאים בפתיחות, מעבר לזה יש את הרגישות שלנו כבני אדם ומה שקרה כאן פגע במישהו , מישהו שהוא גם חבר שלנו ואני בטח לא אתן יד להתפתחות של זה.

גאיה111

New member
השלכות לא בריאות על התחום??

לא מבינה מה את אומרת. מעבר לכך, לא נראה לי שהליכה על פי הצעתך הייתה מפחיתה את הפגיעה. וצריך לדעת לקבל ביקורת בונה.

riki t

New member
האם היה לך נעים אילו הגבת משהו למנותח

ואחרים היו מסתערים עלייך כולל המנותח? מה התחושות שהיו מלוות אותך אילו היה בא מישהו וכן מוצא את נק' האור בגישתך ויוצא להגנתך תוך התקוממות על ההסתערות עלייך? האם זה היה מקל עלייך? נוטע בך מעט ביטחון והקלה?מפחית מעט מעוצמת הפגיעה? האם כשכותבים/אומרים ביקורת בונה חשובה גם הגישה והאופן בו מועבר המסר?וכיצד יכולה להיות הביקורת הבונה אפקטיבית כאשר הגישה היא שוללנית ולא נעימה ביסודה? האם בבית שלנו אנו מנהלים את הוויכוחים והדילמות ביננו לבין בני המשפחה ואו שמערבים אחרים וחושפים בפניהם את את הטיעונים/ההצדקות שלנו לנק' החולשה של ההוא/ההיא ולכשלים שלו/ה?והיה ושיתפנו , האם עשויות להיות לזה השפעות מכריעות מבחינת האחרים מבחינת גיבוש דעתם עלינו/על אחד מאיתנו ועוד? אלה היו סתם נק' נוספות למחשבה שאמורים להבהיר מעט את קו המחשבה שלי.

גאיה111

New member
תשמעי,

תשמעי, אני חושבת שידעתי דברים גרועים מזה כאן, הפורום הזה אינו מקום לאנשים עדינים, אם לא ידעת. את עצמך עמדת מהצד נוכח מתקפה מיותרת ומשוללת רסן עליי. אז אנא ממך. ואת הסיפא של דברייך, לא הבנתי ,מצטערת. ובכן, את רוצה לתת דוגמא איך לדעתך היה על המסר להיות מועבר בצורה שלא תהא "שוללנית" בעינייך? אשמח להחכים.

junky285

New member
טוב... אז ככה:

לא חשבתי שבקשה פשוטה כ"כ תהפוך לדבר כזה מכוער. אני מתנצלת בפני "כי19" על שתקפתי אותך כך כשרק ניסית לעזור. למרות שהייתי מציעה לך לשקול את דבריך לפני שאתה רושם ניתוח/אבחון ואם יש עוד משהו בדבריך, אז תפרט יותר כדי שאנשים לא יקבלו את הרושם הלא נכון. מתנצלת גם בפני שאר חבריי הפורום ומבקשת רק דבר אחד, אל תמשיכו את הדיון בנושא הזה. אני מתחרטת שביקשתי את הניתוח הזה וגם שבעקבות המצב שנהיה כתב ידי חשוף כך לכל מומחי הגרפולוגיה שעל-פיו גם מגיבים בדיון הזה בין אם לטובתי או נגדי, כמו הערות שקראתי שלא הבנתי מה הן אומרות. שיהיה יום טוב לכולם/ן. תודה ולהתראות.

למעלה