כתב יד

אמא99אמא

New member
כתב יד../images/Emo140.gif

מצרפת לכם קובץ של כתב היד שלי(מקווה שזה יהיה ברור). לא יודעת מה אני מחפשת. אולי כיוון חדש. תודה מראש

riki t

New member
היי אורה, מהתרשמות מהירה ושטחית

המון קונפליקטים ומתחים פנימיים שמשפיעים על יציבותך הרגשית ויכולת עמידתך האישית , הנ"ל מביאים ללא מעט כעסים, התרגזויות ועצבנויות יתר, נסי להרגע מעט, יש לך יופי של כישורים בהם התברכת והמתח הזה מעוור אותך מלראות אותם ולהשתמש בהם ביעילות. אמממ... מנסיון , טבלה עם יתרונות וחסרונות לכל כיוון מחשבה (שמטריד אותך או עולה בדעתך) בנפרד עשוייה לסייע המוןןןןן.

אמא99אמא

New member
אני מודה לך מאוד

קודם כל- אני באמת אנסה להרגע יותר, תודה-לא הייתי מודעת עד כמה הקונפליקטים שיש לי מוחצנים. אשמח לשמוע מהם הכישורים שאת רואה. אולי זה יעזור לי בכיוון חדש. תודה על ההמלצה

riki t

New member
אורה, אני לא מספיק מיומנת בזה

ולא מספיק רגועה בכדי להשקיע בך את מיטב. ואגב, אני לא חושבת שזה מוחצן כלפי חוץ, כמו שאני חושבת/רואה שזה כ"כ משפיע עלייך רגשית ועל היכולת שלך לשפוט את הדברים באור הנכון. אז כמובן זוהי שוב התרשמות לא מספיק רצינית ועם זאת מקווה שזה יסייע מעט..יש איזה שהיא תחושה של תקיעות באמצע, בין הבית והמשפחה לבין העתיד והעבודה, כשכל זה לא מוחצן כלפי חוץ , אך בתוכך את סוערת ומלאת מאבקים פנימיים ואכן מרגישה כמו 'באמצע שום מקום'. אני חושבת שיש לך תפיסה מהירה, את טיפוס ריאלי, זריזה, תופסת את העיקר וקולעת למטרה, גישתך נעימה , אדיבה וטאקטית כלפי הסביבה (למרות שיש סימנים של כעס, חוסר סבלנות וגישה ביקורתית ואף עצבנות - אני מניחה שהסימנים הנ"ל משקפים את מצבך הנפשי-רגעי כרגע יותר מאשר דפוס התנהגותי קבוע, וזה מה שמביא אותי למחשבה שרצוי לבדוק את כתב ידך מתק' אחרות בעבר, תק' בה עבדת, או לכשתעבדי ותצאי מהמצב הנוכחי שככל הנראה כ"כ משפיע עלייך). יש בך חריצות, מהירות, אין סבלנות למרוח דברים , עם זאת לעיתים שמה דגשים ומעמיקה בפרטים שחשובים לדעתך , אך לא בהכרח מקדמים את המטרה. ניכר חשש ליזום פרוייקטים חדשים , חשש הנובע ככל הנראה מהפחד להתמודד עם סיטואציות חדשות לא מוכרות שעשויות להשפיע על יכולת העמידה שלך ,על היציבות הכללית ועל עמידתך במחויייבויות ובלוח זמנים. אני מניחה שאת גם מאוד מקצועית ומנוסה בתחום בו את טובה ואף דורשת זאת מהעובדים עימך. בגדול- יש פחד וחששות מלהתקדם הלאה, משהו מאוד חונק אתך בתוכך ומביא לקונפליקטים לא מעטים שמשבשים את יכולתך להתקדם הלאה, נסי לשחרר את המתח הזה, להיפתח, להעיז, לזרום , להאמין בעצמך, לקדם וכל זאת מבלי לחשוש 'לפרוץ' את השגרה. אני גם חושבת שזה מתקשר אכשהו לגיל, אני מניחה שאת כרגע בשלב שאת מרגישה שאת רוצה לייצב משהו עמיד ונכון לטווך רחוק וארוך והדילמות עושות את שלהן. זה מהעמט שיכולתי לסייע כרגע ולא בטוח שצודקת,אשמח במקביל לשמוך את דעתך על מה שכתבתי, מקווה שתקבלי חוות דעת נוספות שיוכלו לסייע לך, בכל אופן המון בהצלחה ו-

riki t

New member
ועוד משהו אחרון וקטן ואולי משמעותי לציין

הלידה, השהות ביית- גם הם משפיעים, ביי.

אמא99אמא

New member
לקח לי זמן לענות

הייתי צריכה לקרוא ולעכל. כן, את ממש צודקת במה שכתבת. מסוג הדברים שמעולם לא חשבתי על עצמי ככזאת, אבל כשמנסחים את זה כך בתמציתיות ונותנים לי להביט במראה, אז כן-כזו אני. הביקורתיות שראית קיימת תמיד, גם לא במצבי לחץ כמו שאני נתונה בהם כעת, אבל אני מאוד מדחיקה את התכונה הזאת, יודעת שזו לא תכונה שאוהבים, זה משהו שקשה לסביבה. שומרת לעצמי את רוב הביקורת שיש לי. כאילו גם באיזשהו מקום פשוט לא מצפה מאנשים שיהיו כמו שאני חושבת שצריך להיות. מקבלת בינוניות כי אני לא חושבת שיכולים יותר להצטיין. גם הפחד מליזום דברים חדשים נכון מאוד. אוהבת את השגרה. לפעמים עד גבול האובססיבי(לדעתי). שוב תודה לך. מנסה לקחת את מה שציינת ולעבוד על זה. שבת שלום

riki t

New member
היי אורה, תודה על הפתיחות והפידבק

אני בטוחה שהכל ייראה טוב יותר בהמשך ועדיין מקווה שתוכלי לקבל תגובות נוספות מחבריי. יש עוד משהו שדווקא רציתי לשאול אותך ומאוד מעניין אותי ואולי עשוי להיות המפתח להבנת 'התעלומה', האם קרה משהו במהלך השנים האחרונות שהיווה מבחינתך ארוע טראומטי/קשה (ייתכן גם איבוד אדם יקר/קרוב) שמאוד השפיע עלייך , ואותה תמונה חוזרת ומשתקפת למול עינייך...?

riki t

New member
אורה, חשבתי על מה שכתבת

ועלה לי רעיון כולשהו שאולי יסייע לך מעט. אילו יכולת לא להתייחס, להתעלם, להעלים עין ולהמשיך הלאה מבלי שזה יפגע במיקוד שלך - היה טוב. אך מה קורה? שימי לב.. את צמודה לזווית ראייתך, מתקשה לקבל דרך אחרת, מעדיפה לשתוק ולהחניק , זה מפריע לך , ואז זה מתפרץ בחוסר טאקט ומשבש עוד יותר. אז מה נכון יותר, או איך אולי לשפר? לעשות קצת סדר בדברים, לחשוב איפה הדברים באמת מפריעים לך ,להתעלם ולהבליג ממה שאפשר , וממה שלא, אז לדבר, לא להתעקש ולהתבצר, לדעת להקשיב, לשמוע, לראות עוד זווית, לנסות לראות את כל התמונה , לנסות לשכנע, להמחיש , לעשות את הכל ברוח טובה ויותר סובלנית, רק טוב זה יעשה לך, כי במקום לרוקן את הכל בבד אחד ולהתפרץ , תוכלי לאט לאט להשתחרר מהכל באופן בונה, ביי ושבת שלום ושוב בהצלחההההההההה.

אמא99אמא

New member
תודה רבה

אנסה לעבוד על עצמי. נראה לאן זה ייקח אותי. תודה רבה רבה על העזרה.

riki t

New member
אורה , תודה גם לך על הכל

אני חושבת שיש עוד המון מה להוסיף ולציין בנוגע לתכונותייך הנוספות והחיוביות שמצויים בך ותמיד נוכל לעשות זאת בהמשך. נהנתי לעזור ואני בטוחה שהכל יסתדר, תודות ובהצלחה.

למעלה