כתב יד של עדי

marik

New member
אהלן...

זה הכתב שלי - אז ניתן לשרשר את ההודעה הזאת לשרשור הרלוונטי.

יגואר 2

New member
שלום וערב טוב לך, אנסה לנתח את הכתב

וקח בחשבון שהסריקה די גרועה ושאני עדין לא מקצועי. לפי דעתי אתה אדם גמיש ונוח לבריות, אפשר לדבר אל לבך ואל הרגש והמצפון כדי שתיתחשב ותעזור, וגם אל ההגיון והטעם. אני מאמין שמפריע לך כוחנות ותוקפנות של אנשים שחושבים שהכל מגיע להם, אין להם נמוס, כאלה שנדחפים בתור. אתה נראה לי חביב ופתוח מצד אחד וסגור ופרטי מצד שני. אתה אדם שמתקשר ואכפתי מאחרים ונותן תשומת לב בדברים שלא כולם מרגישים בהם כמוך. אודה לך על התייחסות לניתוח.

marik

New member
כי אני המתנתי לתת פידבקם

כדי לא לשחד אחרים

יש דגמא מוקטנת יותר למטה, לא הצלחתי

לשרשר בגלל עדכונים טכניים בנושא. הסורק החדש שלי בתהליכי 'כניסה למערכת' ובשלב מסוים אסרוק דגמא קצת יותר ברורה.

עדין בעיה עם הסריקה, ומשהו לכתב

קוים לדמותך: באיזור העלי: אתה אדם גמיש ופתוח, חשוב לך שיקשיבו לדבריך, עצה והדרכה ויש לך קורת רוח מכך שאתה עוזר ומביא תועלת. טאקטית אתה אולי שותק אך די מפריע לך חוסר פתיחות, שלא לומר 'תקיעות' של מי שגם טעמים הגיוניים לא מצליחים לחולל שנוי בזוית ראיתו, והדיאלוג עמו חסר טעם. רגישויות בקשרים של שיפוט מאוזן, דעה קדומה והפליה, ולמרות צ'אנס לסביבה אתה פה ושם מחפש תימוכין לפער בין אמירה/התכוונות גלויים, ל סמויים. חיוך, הומור ונימה מבודחת שיש בהם שמץ של חשד. לפעמים שובר את הראש במחשבות ונסיון להבין מה ולמה, עד כדי העלאת סברה שבאותו רגע נראית מציאותית 'מחוברת' בהמשך תיתברר דמיונית. אגב, צפי מראש של תרחיש, החלטה, תגובה מסוימת, הכחשה ונסיון לסתור הם בדיוק ההוכחה, לעצמך שצדקת, איבחנת נכון, נגעת ביבלת. עד כאן הגיגי איזור עלי. רווחי אותיות בזוית קהה: מערכת מסננים פעילה שכתוצאה ממנה אתה מגיב על הרבה פחות דברים מכפי שצדו ת הבחנתך, זיהית סתירות, הפריעו והכעיסו אותך במה שקורה כאן, עוררו ענין או/ו צורך להגיב. מעין ביישנות, טאקט, כניסה מתנצלת, אסרטיביות משתנה והיפתחות הדרגתית. כל האלמנטים הנ"ל מתחזקים יותר ב 'מגרש הביתי' כל טוב.

shamon51

New member
איזה מקצוע תבחר לך ../images/Emo35.gif

הי נראה שאתה נוטה להציג את עצמך בפני אנשים. אתה מקפיד על הופעתך החיצונית. הקשר עם אנשים חשוב לך. ויש לך יכולת וגישה דיפלומטיים. האם עבודה כגרפיקאי או מדעי המחשב הדורשת ריכוז ו"התבודדות" מול המחשב מתאימה לך ? האם יש לך כשרונות אומנתיים/יצרתיים הדרושים לגרפיקאי? שהרי אין זו עבודה טכנית בלבד. תפקיד ניהולי? כבר יותר סביר אם כי נראה שאתה נוטה להיות בסדר ולעיתים לוותר לאחרים. שמעון אודה לך על תגובה)

marik

New member
אני בהלם

אני באמת בחרתי לי כמקצוע עד עכשיו את הגרפיקאי, ובפברואר אני מתחיל ללמוד ניהול ומדעי המחשב. פשששששש אני מוקסם ממכם!

מילה1

New member
כמה דברים על הכתב של עדי:

האזור האמצעי דומיננטי, האזור העילי נמוך ונוטה אל האמצעי = האוריינטציה חברתית, בענייני דיומא, פרקטי, לא מתפלסף, מעורב בסביבה האנושית, מתחשב, מתקשר בחביבות, חברותי, לא מתנשא, רוצה להיות בסדר עם כולם, מעוניין לתרום, לשמש דוגמא ולקבל הערכה מסביבתו. הרוחב הראשוני המעוצב בקמרוני אזור אמצעי בשילוב הזוית המתקהה – פסאדה מסוימת, הגנתיות, "לא מגלה את כל הקלפים", עוטה מסיכה בנסיבות מסוימות (בגבולות הנורמה כהגנתיות ולא בכוונה להונות). יש אותיות פחוסות וזאת, בשילוב ה"ל" ו"ה"ט" המרכינות ראש לעיתים קרובות, והקו המוחק את השם בחתימה - - כל אלה מעידים כי הוא לעיתים קרובות חש ירידה בערך העצמי וזילזול מצד הסביבה; אך באותיות רבות, בעיקר באלה הפחוסות- הוא מושך את מרכז האות כלפי מעלה (למשל ב"פ", ענבל ה"ד")- מעלה את קרנו בעיני עצמו ובעיני הזולת, ע"י מאמץ לפעול פעולות מוערכות שמגביהות לו את ה"אגו". הוא מחליף פעמים רבות קו ישר בקער ("י" "ו"), מה שמכונה ע"י אודם "אל-אידוש" = אינו יכל להיות אדיש והגיוני-קר, הרגש מכוון את החלטותיו בדרך כלל ומגמיש את הגיונו. מצד שני - ניכרת גם תכליתיות, נחישות ונחרצות בזויות הלא תקניות ("ג"), בקו התכליתי של "ת" בסופי מילים. למרות הסריקה הגרועה, ניתן לראות שהאותיות מוצקות והקו "חם", או אפשר לומר "חושני" – מה שמצביע על טיפוס חישה עפ"י יונג- פרקטי, מעשי-ראליסטי, מחובר ליומיום, אוהב אסתטיקה, נהנה מעבודת-ידיים ומעיצוב סביבתו בצורה המהנה את החושים- ראיה, ריח, טעם – בגדים נאים, עיצוב דירתו, ריהוט מוקפד, פרחים, נרות ריחניים, בשמים, בישול, אפיה וכד'. לחברי הפורום, ראו דבר מעניין: תופעת השוליים הימניים הנסוגים ומתקמרים, שאפשר למצוא גם אצל כתריאל וגם אצל סבא של אייל. כנראה שאצל כל אחד מסיבות אחרות – מה דעתכם על כך?

shamon51

New member
שוליים פותחים הולכים ימינה

מילה, כה לחי (שוב את מחזירה את כולנן אל קו ה...) לפי הבנתי: נסיון להאחז בעבר בבחינת בסיס מוצק ומוכר ואוהב לא נראה לי שקשור דווקא לנטיה המינית בנושא זה כדאי להסתכל באותיות "ג" ו"ז" שמעון

למעלה