אריק!! כנס...
חשבתי לעשות ככה.. במקום שאני אתחיל לנתח (וב-99% אטעה), אני אגיד בכל כתב - מה אני רואה.. אם יהיו דברים נסתרים, שלא שמתי לב אליהם, דו-משמעיים... אתה תכוון אותי.. פשוט חשבתי על דרך שונה של הסתכלות.. אולי אני בכלל לא רואה הכל.. נתחיל עם האותיות... ישר בלטו לי לעיניים האותיות: ל, נ, ט, ע, ובמיוחד צ. (כאילו רק החצי העליון שלה מופיע). האותיות האלה מאוד ציוריות, ושונות משאר האותיות - שדי מופשטות אצלה (לא לגמרי מופשטות, אבל במידה) אח"כ שמתי לב לשוליים.. מין כדורי כזה. מה שעוד, זה שהזוג שורות הראשון בכלל בולט מאוד כלפי המכרז מההתחלה, בכלל - מה הפתיחה אומרת? עוד שמתי לב ששתי השורות שמתחת לשורות הפתיחה הן שורות ישרות - כאילו היא מנסה להיות ישרה, אבל בסוף היא נשברת ומשיכה את העיגול.. אין חיבור בין האותיות, ואין כניסה של אותיות באחרות (אותיות שבאות אחרי ת´ לא סופית או נ´ רגילה היא מעלה מעל השורה. מילים שבאות אחרי ם´ סופית או ת´ סופית מתרחקות, עד שהקו הזה נגמר.), אלא אם כן יש "אות גדולה" (ל,נ,ט,ע,צ או הסופיות) שמתנגשת ב"אות גדולה" אחרת, במרווח בין 2 שורות. רוב האותיות מסתיימות בבת-אחת, כולל הארוכות (נ´ סופית, ק´, מ´ סופית, ת´), למרות שפה-ושם רואים קצת ריפיון של העט בסיום - ולא הרמה מיידית.. ועכשיו הגענו לקטע הקשה שלי... הגדרת האותיות, או כמו שאני קורא לזה: קקזא"ח (קמור, קעור, זויתי או חוטי)... בשתי השורות הראשונות אפשר להבחין כי האותיות הן מאוד זויתיות, אבל בהמשך, האותיות קצת מתעגלות, אבל עדיין זויתיות (ז, מ, ד, ח) ודבר אחרון - האותיות א´,ה´,ו´,י´, ק´, נ´, - מתחילות עם צ´ופצ´יק בקצה של הקו שלהם, שנוטה לצד ימין... עברתי?
ליטן