כתב ידי

1SpiderWoman1

New member
כתב ידי

צירפתי את כתב ידי עם אישור לנתחו, להחמיא, לבקר, לעודד או כל עולה על רוחכם..... תודה

1SpiderWoman1

New member
למה אין התייחסות האם לא מגיע לי

יחס ככל חברי הפורום ?

מי אמר שאין יחס ?

יש לך כשרונות תמרון והתגמשות תוך שמירה על גישה חיובית, אלה מאפשרים לך להשיג תוצאות טובות, נניח בניהול מו"מ לאור יחסי הכוחות והתנאים. וכן, להציג עמדה והחלטה פרי רצונך ומסקנתך, מתוך אינטרס ואולי גם מתוך שתלטנות כלשהי - כהחלטה הגיונית מתחשבת לטובת שני הצדדים, וביקורת בניחוח אישי מדי כ 'ביקורת בונה'. רב גוניות בעיצוב הכתב מלמד על כך שלמרות שיש תחומים שאת חלשה בהם, את מודעת לכך שזה קיים, שיש ציפיות כאלה ממך, שאת מסוגלת ללמוד ולשפר וכנראה הלכת כברת דרך, ושאת מבינה שזה חשוב לטובת יציבות, הרמוניה, המשכיות וכד' שבסופו של דבר משרתים גם אותך. להשתמע.

1SpiderWoman1

New member
לאודי תודה על ההתייחסות

קצת קשה לי להתחבר לדברים בהתחלה כנראה מתוך אי היכולת שלי לראות את עצמי באובייקטיביות. רציתי לדעת יותר על תכונות אופי וכישורים בולטים וכאלו שיותר חלשים אך קיימים. האם מתוך כתב יד ניתן לבחון אדם סגור או פתוח ואם כן מה מעיד עליי כתב ידי? תודה ושבוע טוב

אפשר להוסיף כמה דברים,

אני רוצה להוסיף שאת אישה אנושית וחכמה ,בעלת טקט ודיפלומטיה, יש בך צורך ליצור אוירה הרמונית וחברית סביבך. את מקדמת את עצמך ואת מעשיך תוך הסתגלות גמישה לנעשה סביבך. יחד עם זאת את מסוגלת לעמוד על שלך. לא נראה לי שאת אישה סגורה במיוחד.

shamon51

New member
הללויה "הילה של נופר וירדן"

ברוכה הבאה לקהל המנתחים - כניסה בהחלט מרשימה שמעון

ורד9

New member
שמעון, טעות בשם משתשמ

תודה על הערכת "הכניסה המרשימה"

למעלה