כתב ידי ...

כתב ידי ...

אז לאן הולכים מכאן? בת 30 ללא השכלה פורמלית , עוסקת בשרות ושיווק , בזוגיות קבועה . חושבת לשנות כיוון בקריירה ובכלל אולי לצאת ללמוד שוב ותוהה במה אני חזקה ?

רשמים שטחיים

נראה לי שהזוגיות והקריירה שזורים זה עם זה והיעדר הזנה מספקת במישור הזוגי מקשה על התמדה ודבקות ביעדייך ? במישור הזוגי, וזה רק הימור, נראה לי שאת מנסה כל פעם מחדש להכניס לעצמך זריקות מרץ, התלהבות וסקרנות שיזינו המשכיות מספקת יותר, כאילו שאת לרגע יוצאת מעורך ונהפכת ליועצת לזוגות, ובמקרה זה לעצמך, לנסות בדרך החוכמה להגיע לאחדות ומכנה משותף ולהקהות עוקצים ודברים מפריעים בבן הזוג. כמו נאבקת בתחושה מכרסמת שהקשר מיצה את עצמו, או שזה לא זה אך היות שאת מפוצלת בעמדותייך יש אולי קושי להחליט ולבצע. במסגרת הרשמים ניתן להסתפק בכך ואשמח לשמוע את דעתך.

דעתי...

מסכימה עם דעתך וכן אני כל הזמן מחפשת לעורר ריגוזים בקשר, אבל איני מסכימה שהוא מיצה ההיפך אנו חושבים על התרחבות , חתונה ואתגרים חדשים. הייתי רוצה לקבל כיוון ללימודים וקריירה.... תודה

אין לי כרגע מה לתרום לעניין לימודים

וקריירה, חוץ מזה מי שהכי אפקטיבי בנושאים אלה על פי נסיון העבר כאן בפורום זה שמעון, נסי לבקש ממנו. אודי

shamon51

New member
תודה לאודי על הכבוד ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

נראה לפי הכתב שאת נעה בין פנטזיה למציאות וכדאי לברר לעצמך ולסדר את המחשבות לגבי החיים והצרכים והיצרים. לגבי בן הזוג
את צריכה להעלות את כתב ידו ואז יהיה אפשר לבדוק התאמה. שמעון אגב כלכלה לא כל כך נראה לי, עיצוב פנים יותר אבל האמת את צריכה איזה פעילות מחוץ לבית שיש בה אתגרים פיזיים

למעלה