כתב ידי:

כתב ידי:

מצורף כתב יד לפענוח. אשמח מאוד אם תפענחו לי אותו. רציתי גם לשאול, באיזה תחום כדאי לי לעבוד, והאם מתאים לי לפתוח עסק עצמאי? (למה כן ולמה לא?)

הי היתה לנו בזמנו בלונדינית אשדודית

כנראה שבאשדוד הפורום זוכה לאחוזי צפיה גבוהים במיוחד. מה זה השכחנות הזו? יש לך 3 ילדים? תהיי בריאה, זה בטח ממש לא קל כל הטפול והנהול הזה של הבית, בעלך עוזר ?

אשדוד - מלאה גולשים וגלשנים

ככה זה, מי שגר ליד הים אוהב מרחבים, לכן האשדודים גולשים. פורום אשדוד מלא באשדודים גאים. 3 ילדים, זה ממש כיף. בעלי לא עוזר, אני עוזרת לו, הוא מנהל את הבית...

יש אצלך קערות בדומה לרופאת שינים

אי לכך הייתי ממליץ לך בכל לשון 'ללכת על זה', גשי ותירשמי ללימודי שינים, תשתלי פה ותעקרי שם, רק שפרי קצת את הריכוז, סוף סוף מדובר בפה של בנאדאם. אגב, חפירת האות למטה מלמדת על נטיה לטיפולי שרש גם במקרים שניתן היה להסתפק ב "סתימה" רגילה".

האם זאת תשבה מתלוצצת?

או אמיתית? טוב, ודאי שלא מתחשק לי כעת להתחיל לחטט בשיניים. האם הכתב מראה שאני לא מרוכזת? האם התכוונת שאני יסודית במקום שלא צריך? לא כל כך נראה לי. תודה על ההתיחסות.

יגואר 2

New member
אוקי, אני אנסה למרות שהוא נראה לי

כתב מסובך ולא ניתקלתי בכתב שדומה לו. הקוים שפונים שמאלה בחלק התחתון נראים לי מתוחים ואפילו שבורים בקער ולדתי זה מראה על התפתחות לא חלקה ומוצלחת של קשרים ויחסים במשפחה, בינך לבין האם למשל? האות המלאות עד הגזמה נראות לי איזה צורך להרשים או להציג משהו שהוא לא בדיוק את. אולי מתוך חוסר בטחון והתגוננות. אי אפשר להתעלם מהרווח המוגזם בין המלים. אולי זה חומות הגנה כדי שלא יכירו ויכנסו יותר מדי לתחום הפרטי שלך, או שאולי את מנסה בכל הכח להיות רציונלית ולא לתת לרגשות וחולשות להציף אותך. לדעתי את אדם די מסתורי ונראה לי שבתקופת זו של חייך את מתעסקת הרבה בדברים לא חשובים. תודה.

תודה לתשובתך

אבל, האם אני עד כדי כך גרועה? כל כך הרבה בעיות, ואפילו לא מחמאה אחת? התפתחות לא חלקה ביחסי משפחה, נכון - עם אחותי. - מתאים? מה עוד אפשר לאמר?

יגואר 2

New member
מחר אני אנסה להתעמק יותר בכתב

לא חיפשתי דוקא את החסרונות ולא התכוונתי לפגוע, אמרתי שזה כתב מסובך ולא ממש הבנתי מה הולך כאן וכתבתי מה שראיתי בלי לחשוב על שלילי או חיובי.

shamon51

New member
../images/Emo50.gifכמה דברים

הי מאחר ואני עוסק בגרפולוגיה כתחביב ואיני אדם מקצועי אוכל רק לומר שכתב היד מראה מצב אישי מאוד סוער (גם אם נכתב בשעת לילה מאוחרת) נראה שאת בן אדם עם יכוךת חשיבה מהירה אבל משברים מסדרי גודל שונים מציפים את חייך ומטרידים אותך עצמך. זה הזמן לדבר עם משהוא שאת מאמינה בו על הדרך שבו תנצלי את יכולתך האינטלקטואלית כדי לצאת למרחב מבחינה אישית ונפשית. נושא כמו פתיחת עסק חייב לחכות עד שתארגני את עצמך מבחינת כל המחשבות שמעון

תודה לתשובה

אכן, לגבי המשברים, לא מאוד גדולים, אבל יש כעת קשיים כלכליים בבית. האם מצאת יכולת אינטלקטואלית, או שיצאת מתוך הנחה שכולם יש?

shamon51

New member
ללכלם יש

ואכן לך נראה שיש מעל לממוצע. תודה על העותק הנוסף של הכתב אם תרצי, אשוב אליך לגביו בעוד יום יומים. תודה שמעון

הוספתי כתב מלפני 5 שנים

כי ראיתי שאמרו שכתב ידי סוער, וענינה אותי ההשוואה. אשמח מאוד לעוד תשובות.

shamon51

New member
לאשדודית הגאה ../images/Emo9.gif../images/Emo65.gif

הי א,ג, (כזכור אני עוסק בגרפולוגיה כתחביב ...) כתב היד מראה מצב רוח של עליות ומורדות מחשבות שמטרידות את חוט המחשבה (רווחים שונים בתוך המילה בין אותיות) קצת מבוכה וחוסר אמון עצמי בדרך בה את הולכת בקיצור התלבטויות פנימיות. העובדה שבמצב של עיסוק בנושא מקצועי (הטקסט עצמו מתייחס לנושא מקצועי ) קיימות התופעות הללו מראה שזה מטריד אותך כל הזמן ולא מאפשר לך להתרכז. נראה שאת מסודרת ועם יכולת אינטלקטואלית וכאשר את מתרכזת תוכלי לעשות דברים בצורה טובה. בהצלחה, שמעון

למעלה