כתב ידי

תהייות

New member
כתב ידי

שלום רב לכם אני מצרפת את כתב ידי ואשמח מאד מאד אם מישהו יוכל לעזור לי לפענחו. אני בת 32. אני רוצה לציין שבעבר ראה את כתב ידי גרפולוג ואחד הדברים שהוא אמר זה שהוא רואה שאני אדם ש'פורץ גבולות' ושהוא לא מבין איך אני יכולה לשבת במקום עבודה סגור כמו משרד, אז הרגשתי שהוא ממש צודק וזה מה שגרם לי לפנות אליכם עכשיו. האם אתם יכולים 'לעלות' לפי כתב היד שלי על עוד תכונות שיעזרו לי בכיוון של לימודי מקצוע או חיפוש מקום עבודה שיעניין אותי? אגב, חשבתי ללמוד רפלקסולוגיה, האם זה יכול להתאים לי? (עיסוי לא כל כך מתאים לי בגלל כח פיסי שצריך להפעיל שלצערי אצלי הוא לא רב...) תודה רבה מראש!

riki t

New member
היי תהיות, מהתרשמות מהירה

פורצת גבולות ? ממש לא!דווקא להיפך , את צריכה לפרוץ את גבולות המחסום ולנתב את עצמך נכון. יש לך יופי של תכונות ויכולות שלא מנוצלות כראוי. הנהלת חשבונות אכן לא התחום שלך וייתכן גם שהחברה שבסביבתך תורמת לא מעט לאי שביעות רצונך. נראה שאת הטיפוס הרגשני, יצירתי, מעשי , פעלתני וכד' וזקוקה למרחב פעולה וסביבה הולמת/ראוייה בכדי לפתח את כישורייך ויכולתייך. נכון לעכשיו ניכר שיש חוסר עניין, חוסר מוטיבציה, התלהבויות תחילתיות ממשהו ואז חוסר חשק, התעקשויות והסתייגויות , חוסר סבלנות, קוצר רוח , אי סיפוק והמון בלימות והיסוסים. יש מקום לחיזוק הבטחון הפנימי , לגיבוש ייחודך ויכולת העמידה האישית בפני אי אלו מצבים, למציאת תחום עניין הולם , לאיזון שיווי המשקל הפנימי ועוד. תנסי לכתוב שוב בעט כדורי , צייני גיל וסרקי (לא צילום!) שוב את כתב ידך בכדי שניתן יהיה לפרט בפנייך את כישורייך ויכולתייך , דבר שיוכל לסייע לך לעשות מעט סדר בחיים.

תהייות

New member
וואו

את ממש צודקת בהכל, וזה רק מהתרשמות מהירה... לצערי אין לי אפשרות לסרוק כרגע את כתב היד אז אני אסתפק בניתוח הזה לעת עתה. רק אשמח לדעת אם לפי דעתך כדאי ללכת עלי לימודי רפלקסולגיה לצורך עיסוק עתידי. תודה רבה!

riki t

New member
היי תהיות

אני לא יודעת , אני לא מספיק מיומנת בזה , וגם לא חושבת שניתן לבדוק את הכתב ברצינות הראוייה ולכוון אותך נכון ע"פ תנאי הכתיבה והעברת הקובץ הנוכחיים.

למעלה