כתב ידי-לשיפוטכם....

hanuca

New member
dear astral

לא רע...ומאוד מעניין. מעניין אותי לדעת מה הקטע שלי עם ההורים?? ולפי מה אתה רואה את זה. אני אשמח אם תוכל להרחיב קצת

astral tal

New member
הרחבה תובא בהמשך - כרגע אני...

יוצא למסע שופינג שכולל קניית בגדים, פלאפון - וכמה חתיכות בטוב טעם שילוו אותי לאורך הדרך נדלקתי על השיר החדש של ג´ניפר לופז....סתם כזה קליקי נתפס טוב בראש - אני לא מפסיק לשרוק אותו - ...ואת Points Of Authority של לינקין פארק אני מביא אוליי גם היום איזה גורה חמודה שראיתי אצל איזה מישהו שרוצה לתת אותה לצער בעלי חיים לאחר שהוא גידל אותה במשך חודשיים לאחר שנטשו אותה בפתח ביתו...ככה פגשתי אותם בעבודה...(שאני הולך להתפטר ממנה אחרי מחר...) ד"ש קליקי לכולם...יום יפה היום
- הולכים לנו פה בבאר-שבע בומים על קוליים בסיטונאות - הרגע היה אחד חבל"ז - הרעיד לי את כל הבית וזה סבבה כזה - גם שומעים את ההד מספר פעמים אחד אחרי השני לאחר שהוא פוגע בביניינים גבוהים שנמאים כמה מאות מטרים מהבית שלי....ואז זה כזה בום..בום..בום..בום - כאילו מפוצצים איזה גורד שחקים עם TNT יאללה עפתי סאלמת

astral tal

New member
YEAHHHHHHH !!!!!!

At Last - יש לי פלאפון ! (וואי איזה מסכן אני עכשיו הולך להיות - נראה לי כל מי שאני מכיר הולך להתקשר אליי עכשיו שאני זמין......ממממ...דווקא יכול להיות כיף...) המספר הוא: 067-543144 מספר טוב לא ? יענתו - 543 - סדר יורד ואז 144 - שזה כמו המודיעין של בזק... הפלאפון הוא TimePort של Motorola - עולה 396 יש בו ה-כ-ל והוא אחלה פלאפון עשיתי את זה ברשת אורנג´ המופלאה - הרשת הטובה ביותר בארץ המעניקה את השירות והתעריפים הטובים ביותר כמו כן גם את המבצעים וההנחות האטרקטיביות ביותר... אורנג´ - הדבר הטוב ביותר בשבילך ! בזכות אורנג´ - תמיד עומד לי בזכות אורנג´ - נהייתי מיליונר בזכות אורנג´ - חיי גם השתפרו ללא הכר נסה ותיווכך - עוד היום ORANGE - Enjoy

עטרה ב ט

New member
רשמתי לפני

וגם פתאום נזכרתי באריק מהפורום ביואל ואיך שהוא תמיד היה מזהיר מחשיפה מוגזמת ומכל מיני דברים אחרים שנראו לו מסוכנים או לא חוקיים........ מעניין מה הוא היה אומר על החשיפה הציבורית הזאת של המספר שלך...... אני מאחלת לך שכל חתיכות הפורום מייד יתקשרו

hanuca

New member
עטרה

איך את מרגישה??? לא הייתי מנג´ס לך אלמלא ייעצת לי לעשות כך... כי אני לא אוהב לנג´ס (טוב, רק לפעמים). אז מה את אומרת על הכתב שלי? אמרת שהוא מצריך מחשבה, אני מקווה שהיה לך מספיק זמן לחשוב ושתוכלי לרשום לי משהו. ואם הוא מעניין ובלתי שגרתי, הרי צריך להיות גם מעניין לנתח אותו, קצת מאתגר, לא?? דרך אגב, האם כתב מעניין ובלתי שגרתי מעיד על אדם מעניין ובלתי שגרתי?

עטרה ב ט

New member
גם לי קשה להפיק מהצילום הזה ובכל

זאת......... נראה לי שמעבר ליצירתיות ולספונטניות (שבעיני היא קצת מאולצת אצלך), יש גם משהו של התחכמות, של ללכת בכל הכוח על הבלתי שגרתי ולא להסכים להסתפק בחיים רגילים. אני רואה את זה כחלק מענין הגיל
.

hanuca

New member
זהו??

לא כל כך קלעת......רוב מה שאמרת לא כל כך נכון לדעתי (אולי אני לא מודע למה שאת אומרת...אבל לא נראה לי). כל עניין ההתחכמות והתגובות שלי בפורום אולי יעידו על מה שאמרת, אבל זה לא משקף אותי במציאות, אלא רק חלקית.... וחוץ מזה, מה את רואה בפנים? לא דברים של גיל שמשתנים. אלא הבסיס. גם את רואה קטע עם ההורים? כמו אסטראל? ואם כן, מה? תודה

hanuca

New member
ואם אני אסרוק שוב

זה יהיה יותר טוב? אני אנסה לסרוק השבוע...בתקווה זה יעזור.

hanuca

New member
מזל טוב

על הפלאפון החדש, ועל הגורה החדשה... כאן, בירושלים-עיר הקודש, נשמעים פיצוצים גם כן. (מפציצים את בית לחם) ומסוקים חגים באוויר, וכל היום מלא אמבולנסים, אבל כבר התרגלנו....כבר הרגש קהה... לכל דבר מתרגלים בסוף. שתהיה לך התפטרות נעימה וקלה!

למעלה