כתב ידי-לשיפוטכם....

hanuca

New member
כתב ידי-לשיפוטכם....

שוב שלום, כתבתי פעם כאן, לגבי כתב מחובר.....והחלטתי להביא לכם את הכתב שלי כדי שתוכלו לחוות דעתכם. אל תהססו לכסח לקלס להלל ולשבח.... אני אשמח לשמוע כל דבר... אני רואה שמזמן לא ניתחתם כתבי יד, אז החלטתי ל"תרום" לכם את שלי. תודה ולהתראות, חנוכה... דרך אגב, אני ימני, בן 21.

ליטן א

New member
שלום אדון חנוכה..

קצת קשה לראות את הכתב. אין אפשרות לסרוק אותו, ולא לצלם במצלמה דיגיטלית? ניחא.. אפשר להוציא גם כמה דברים מהכתב הזה... אבל יותר מאוחר... הרגע חזרתי ממבחן בסיפרות..
ממש אין לי כוח עכשיו.. אולי יותר מאוחר, אחרי הצהריים...

hanuca

New member
זה מה שיש- בינתיים...

אצלי זה נראה די ברור..... אולי אני אוכל לסרוק אותו, אבל לא בימים הקרובים... אז מה אתה/אתם חושבים בינתיים? אם אפשר להוציא כמה דברים מהכתב הזה איך שהוא, אז למה לא?. אני מקווה שהיה לך מבחן מוצלח, וכשתאזור שוב כוח, אני אשמח לשמוע מה יש לך לומר....

hanuca

New member
אני מתחיל לדאוג.....

למה אף אחד חוץ מליטן לא מתייחס??? אני מתחיל לחשוב שהכתב שלי כל כך גרוע כך שאף אחד לא רוצה לנתח אותו כדי לא לגרום לי אי נחת......האמנם?? עטרה? אריק? ASTRAL?כל השאר?? מה פשר ההתעלמות??? סתם אין לכם חשק לכתוב (לנתח כתבים) ביומיים האחרונים , או שזה משהו אחר??

ליטן א

New member
קשה להגיד מה הבעיה..

אני יכול להגיד שמאוד קשה להגיד משהו על הכתב.. בגלל שמאוד קשה לראות אותו... בכל מקרה, אולי קצת נעלם החשק לכולם... אני ארצה לנתח אותו, הבעיה היא שאני לא ממש מקצועי, ולמען האמת.. אני מאוד מאוד חדש בנושא, ועדיין מתלמד... בשביל שתקבל ניתוח יותר "אמיתי" מאשר ממני, עדיף שתשאל את כל השאר - עטרה, אריק, שייקה... כי הם יתנו פרטים יותר מדויקים ממני... אם אני אתן לך ניתוח, זה יהיה בעיקר בשבילי, ולא בשבילך.. זה בשביל לקבל "ציון" מהגרפולוגים היותר מנוסים ממני..

astral tal

New member
אני אישית

באמת שאני קצת תשוש מכל הקטע של העבודה החדשה וכל הדברים האחרים שיש לי מסביב לדאוג להם...אז קצת פחות בראש שלי כרגע לנתח כתבים... דווקא יש לך כתב מעניין - אני אוהב אותו נדיר שנתקלים גם בכתב גדול - אני אוהב את זה - מעיד על ביטחון עצמי ואהבה לקהל - דבר שאני אישית מתחבר אליו בכל מקרה - אני מבטיח ככה בהזדמנות באיזה בוקר פנוי שיהיה לי אני ישים איזה ניתוח קליל אז מקסימום עד שבת הבאה !

ליטן א

New member
ביטחון עצמי ואהבה לקהל, אבל..

דבר שמאוד בלט לי זה שעם מעט מאוד מילים אדון חנוכה הצליח למלא את כל הדף.. והאותיות לא עד כדי כך גדולות... (לפחות לא כמו שלך, אסטראל) מה שאומר, יש רווחים מאוד גדולים בין מילים ובין שורות, מה שמעיד על ריחוק מסויים מאנשים. מאידך גיסא, הכתב עצמו מאוד מחובר, ולפעמים נכנס בתוך עצמו.. כאילו כן בתוך החברותא. נלך על הגרפולוגיה האינטואטיבית, של אבי.. אני מזכיר, אני בשלבים מאוד מוקדמים של למידת הנושא.. לקחת הכל בערבון מוגבל.. וסביר להניח שאני אצדק ב40 אחוז מקסימום ממה שאני אגיד.. לפי דעתי, אתה בחור מאוד חביב על החבר´ה, אולי אפילו הליצן של החבר´ה... אבל מצד שני, אתה לא מנסה להתבלט הרבה. מצד אחד, מאוד אוהב לבלות את הזמן עם החבר´ה, ומצד שני, אוהב גם את הזמן הפנוי, הבודד.. זהו, נתתי את שלי.. אני בטוח שאפשר עוד המון דברים להוציא מהכתב, אבל עכשיו אני מפנה את הבמה לגרפולוגים ה"אמיתיים"
תן פידבק.. מה נראה לך..? ליטן.

עטרה ב ט

New member
דוקא אהבתי את הכתב שלך הוא מאוד

מעניין, אלא שאני נעה בין כאבי ראש לשאר חולשות, כי אני קצת חולה כבר איזה שבוע, בגלל זה לא הקדשתי לך זמן. הכתב שלך בהחלט מצריך מחשבה, כי הוא מעניין מאוד ולא שגרתי. אין לך מה להתבאס. אם לא יענו לך, תנג´ס ונקפיץ אותו ויהיה בסיידר

אריק!

New member
אדון חנוכה

בעל דמיון וחושים מפותחים, חושי ריח וטעם גם כן לזהות ולקלוט רשמים ואטרקציות במרחב. זקוק למרחב ושפע הנאות ומוכן לשלם במטבע של חברות, גמישות וסתגלנות. מבחן הזמינות מדבר אליו יותר מאשר מבחן עתידנות. זהו בינתיים.

ענוגה

New member
אדון אריק!

איך מזהים בכתב חושי ריח וטעם מפותחים ונהנתנות?

אריק!

New member
היי ענוגה

נהנתנות, למשל בכתב רחב - כוון ימני בכפות ה´ ר´ פ´ ב´ ועוד - קו כהה ועבה - קו דמוי בצק, נכנס קצת לעומק ומתפרס לרוחב הקו מה שמקנה לו מימד של ´עובי´. עיצוב צורות לא מדוייק, לא אחיד, לא סמטרי. אזור אמצעי ותחתון מפותחים ( ן´ ) חולשת אזור עלי ( ל ) יכולה להעיד על הקלת המחסום הפנימי שיכול היה ( לו היה קיים ) להגביל את הנהנתנות. וגם על חולשת הבקורת העצמית כגון במשפט: אני לא מבין מה הם עושים מזה ענין, סערה בכוס מים. לגבי חושי הטעם והריח, זה מאד פשוט: הגעתי למסקנה שלא ייתכן שאדם ששמו נגזר מחג עתיר לביבות וסופגניות יהיה נטול החושים הנ"ל. חוץ מזה זה הימור של 50/50 וגם, אנשים שמחים שמשבחים את חושי הטעם והריח שלהם. וברצינות, אני בכלל לא בטוח שזה נכון, והחלב זה לא הדגמא. למשל, אם יחפוץ בתאוותו להתגפף על מישהי האם יהיה בררן ויופרע בגלל הריח ? ספק.

hanuca

New member
אדון אריק!

האם יש כאן איזה שמץ של עוינות, רחמנא ליצלן???? "...זה הימור של 50/50 ואנשים אוהבים שמשבחים להם את חוש הטעם?" האמנם? אם ככה אתה מנתח כתבים, שיבושם לך......אבל זה לא לטעמי. לא ציפיתי ממך שתרשום לי דברים שישמחו אותי... אם הייתי רוצה בזאת, לא הייתי פונה אליך (למרות שבמחשבה שנייה, יש לך יכולת לשמח אנשים) ומדוע דוגמת החלב המקולקל אינה טובה??? האם העובדה שאני מרגיש חלב מקולקל הרבה לפני כל סביבתי, אינה מעידה על כך שיש לי חוש טעם טוב יותר מהרגיל? לפי ההגיון שלי (אולי הגיון מעוות,אבל כזה שמספק אותי) יש דברים בגו ו"אם אתה לא בטוח שזה נכון" מדוע רשמת זאת או לפחות לא סייגת את דבריך? לגבי ההתגפפויות- ריח גוף/פה רע בהחלט יפריע לי מאוד מאוד עד כדי עשיית מעשה דרסטי במקרים קיצוניים. ודבר אחרון, למה אתה מדבר אלי בגוף שלישי ולא ישירות?? (לטעמי, יש בזה אלמנט שלילי, למרות שבימים עברו, זה שיקף כבוד והערכה- אם זוהי הסיבה, הרי שאני מותיר לך לפנות אלי בצורה ישירה בעליל וכבודי לא יופחת) זהו בינתיים.

עטרה ב ט

New member
הי הי הי מפה קורפה

אם אתה עוקב אחרי הפורום מספיק זמן אתה בטח יודע שאריק מתלוצץ בערך על כל דבר ובין השורות מכניס גם מדי פעם גרפולוגיה
אין סיבה לעלבון.

ליטן א

New member
אני יכול להניח

שאריק כתב בגוף שלישי, מכיוון שהוא כתב את ההודעה הזאת לענוגה, וכדרך אגב גם אלייך.. גם אני, התחלתי לכתוב עלייך בגוף שלישי, כי כתבתי בתגובה לאסטראל, אבל בהמשך שיניתי לגוף ראשון, כי קצת קשה לי בקטע הזה

אריק!

New member
אדון חנוכה שלום.

סליחה אם נפגעת מדברי, לא היתה לי כוונה כזו. גם ניתחתי את הכתב די ברפרוף והייתי צריך לציין זאת בפניך ולסייג יותר. אין לי שום יכולת לזהות לפי הכתב חושי טעם וריח במובן שאתה מציין, לקלוט חלב מקולקל לפני אחרים וכד´, להגיב באופן דראסטי על ריח מגעיל. אז כששאלו כתבתי בצחוק את מה שכתבתי. גוף שלישי, כבר הסבירו שזו היתה תשובה לענוגה. עוינות ? בתחושתך בלבד. בלי קשר, קשה להוציא דברים מהכתב בסריקה כזו. בן כמה אתה ?

hanuca

New member
יושרו ההדורים

לאחר הבהרות של הצוות, ולאחר הבהרת כוונותיך, אני רואה את העניינים בינינו כסגורים
. למה קשה להוציא דברים מהצילום הזה?? אצלי רואים אותו די בבירור.. אני בן 21, כמו שכבר נכתב... ולמה זה חשוב, אם יורשה לי לשאול?? אם פגעתי בך (בשליפת הציפורניים הספונטנית), הרי זה בגלל שהיה לי יום רע וגם בגלל שדבריך לענוגה לא נעמו לעיני... אבל כמו שנאמר, נסגר העניין.
חנוכה (שאכן חובב את מטעמי החג, אם כי לעיתים נגעל מהם)

אריק!

New member
שלום מר חנוכה

שאלת הגיל, מסקרנות. האם אתה יכול לאשר שיש לך תכונות ´על תנאי´, שכרוכות במדה רבה בהתנהגות הסביבה. למשל: אתה ביסודך טוב, מיטיב, רגיש ל.., מתחשב, עוזר ונותן מכל הלב, עד לרגע שבו אתה, ברגישותך, מזהה שזה חד צדדי. שהצד השני פתאם מעקם פרצוף, לא שם להתחשב ולעזור, לא רוצה להתחלק ונכנס פתאם לחישובים קטנוניים שגורמים לך סלידה וכעס. ואז גם אתה משתנה, אפילו די בקצוניות. אודה על תשובתך.

hanuca

New member
אריק

האם יש לי תכונות על תנאי? אני מניח שכן, כמו לכל בן אדם.. כל אחד מתנהג באופן שונה עם אנשים שונים ובסיטואציות שונות, אחרת זה לא טבעי ומשעמם... האם אתה מתנהג עם כולם באותה צורה?? אני בטוח שלא, כמו כל אחד אחר כאן. האם אצלי זה קצת יותר קיצוני? לא יודע, האם זה קיים? בהחלט כן. ולמה אתה שואל???

hanuca

New member
פידבק

תודה על ההיענות. כן, ליטן, יש לי צורך גדול ב"זמן איכות" עם עצמי, ואם למשך זמן אני בלי זמן לעצמי, אני נעשה פחות נחמד.. כמו למלא את המצברים. ומצד שני, אני כן נהנה בחברת אנשים. חביב, הייתי אומר שכן, ליצן- לא יודע, לא כל כך נרראה לי. ואתה יכול לכתוב עוד, גם לגרפולוגים מתחילים יש מה להציע.... ביטחון עצמי, כולכם אמרתם, מה שנכון בד"כ. עטרה, תרגישי טוב... גם אני לא הרגשתי טוב רוב שבוע שעבר, והיום משהו חוזר לי.... ואני באמת אשמח לשמוע מה יש לך להגיד כשתוכלי. אריק, איך ידעת שחושי ריח/טעם שלי מפותחים(לפי מה)? סתם דוגמא- תמיד אני מרגיש חלב מקולקל יומיים לפני שכל השאר שמים לב. דמיון וחושים מפותחים- נראה לי... אבל "מבחן הזמינות...."?? מה התכוונת? ונחמד שאתם אוהבים את הכתב שלי.

astral tal

New member
ניתוח קצר משלי

קיי.... לדעתי כשמדברים איתך - מקבלים הרגשה מזה קלילה...כאילו - יכול להיות מאוד נעים לדבר איתך... אתה לא בנאדם של מסגרות - מסגרות זה לא בשבילך אתה צריך חופש ומסגרות נותנות לך הרגשה כובלת.... אתה מאוד אוהב לדמיין דברים...כזה להרהר בהקיץ על דברים שהיית רוצה ואיך שהיית רוצה שיהיו.... שזה גם קטע - קשה לך ליישם דברים כאילו - אתה מסוגל, זה לא שלא אבל יש לך ת´קטע הזה שזה לא במוזה שלך להוציא דברים על הפועל הכוונה היא שכזה לא קשור לחובות (כמו צבא\עבודה) - שאז אין לך ברירה אבל כשזה תלוי בך - אז דברים קצת נמרחים עד שאתה מבצע אותם תכל´ס יש לך הערכה עצמית ובטחון עצמי משתנים אתה מוחצן ואוהב אנשים ואתה גם אנרגטי סך הכל... לפעמים יש לך ת´קטע הזה שאתה כאילו קובע דברים כאילו זו האמת המוחלטת - ואז אתה כזה ברגע שיש לך דעה - לא תמיד אפשר לשכנע אותך אחרת ואתה כזה ננעל עלייה ולא פותח את עצמך לאפשרויות אחרות - אתה צריך לרדת מהקטע הזה שלפעמים האופן שבו אתה רואה את הדברים זה האופן היחיד שהם יכולים להיות וזה מתקשר לכך גם שלפעמים בשיחה - אתה יכול להיות כזה קליל וזורם והכל - אבל לפעמים יש לך ת´קטע שאתה נתלה על דברים מסויימים ומתרכז עליהם מאוד..כזה מתעמק ומתעסק יתר על המידה במשהו מאוד ספציפי... בכלל - כל החשיבה שלך לא שגרתית לפעמים יש לך גם באספקטים מסויימים ראיה ילדותית.. - כזו מין תפישה אלמנטרית כזו של הדברים... נראה לי באיחוד ככה בקטע של מערכות יחסים וזוגיות וכל זה - אתה תופש את זה באופן ילדותי משהו....כזה לא מפותח כל כך כאילו כזה כל התפישה שלך בנוגע לזוגיות נובע מהדרך שבה הסביבה שלך נתנה לך את הדעה שלה על "איך שהדברים אמורים להיות".... במשך הזמן אתה תפתח גישה יותר אינדיבדואלית לכל האספקט הזה.. כשאתה מתעצבן - אתה לא מתעצבן על ההתחלה ומוציא את זה - אלא אוגר את זה בתוכך...ומתמלא בכעס והעצבנות והכל - ורק אז מתפרץ בבת אחת כמו הר געש עם שני ההורים שלך יכול להיות שיש לך קטע איתם ביחסים משהו.. וזהו... - אני עף לי למיטה תן לי פידבק אחי אני יעריך את זה

למעלה