כתב חידה לימי הפגרה

ofribecker

New member
כתב חידה לימי הפגרה

איזו דמות מעולם הפוטבול מסתתרת בכתב החידה הבא: "תשע מאחת עשרה עשיתי בקור רוח, לא הרבה חסר לי למאתיים פעם U בירוק, השניים הראשונים היו תשע-שש בחיבוק דב, בקערת קרח לא עבד המתקן התת-קרקעי שלי, ואז הכוכבים נפלו מולנו, הגביע הוא שלנו" מי זה?

FLANKERken

New member
ממש יכול להיות

יש מצב שזה אולי וולי ווד?תשע מאחת עשרה עשיתי בקור רוח ואני חושב שהוא שחק 11 שנה והיה לו 9 ALL- NFL honors בקערת קרח לא עבד המתקן התת-קרקעי שלי-י היה לו fumbling השניים הראשונים-הוא שיחק בסופר בו 1 ו-2

omrili77

New member
אני מניח שמדובר

בוינס לומברדי (למרות שיש לי רק הסבר חלקי, "הגביע הוא שלנו" -- זה חייב להיות הוא)... אניוויי, ננסה: "תשע מאחת עשרה עשיתי בקור רוח" --> מתוך 11 שנה כמאמן ראשי, 9 היו בגרין ביי (תנאי המגרש בלמבו ידועים לשמצה) "לא הרבה חסר לי למאתיים פעם U בירוק" --> יש לי פה בעיה, כי מאתיים משחקים זה בטח לא, שלא לדבר על 200 נצחונות. אז אין לי מושג... "השניים הראשונים היו תשע-שש בחיבוק דב" --> לא ברור לי מה הקשר בין אחד לשני, אבל הפאקרס לקחו את שני הסופרבולים הראשונים ובנוסף במשחק הראשון של לומברדי כמאמן הם ניצחו את שיקגו 9-6. לא יודע אם לזה הכוונה. "בקערת קרח" (ice bowl מן הסתם) "לא עבד המתקן התת-קרקעי שלי" (אין לי אפילו כיוון) "ואז הכוכבים נפלו מולנו" --> GB ניצחו ב-ice bowl את דאלאס, בעלי סמל הכוכב "הגביע הוא שלנו" --> לא נראה לי שדורש הסבר (lombardi trophy)

DAnalyst

New member
יריה באפלה

אבל אני אנסה לעזור לך - 200 פעם U = מאה פעמים double u, או במילים אחרות - 100 נצחונות. מקווה שזה מתחבר לך לתיאוריה.

ofribecker

New member
כל הכבוד! הנה ההסבר המלא.

כפי שעמרי ציין: 9 עונות מתוך 11 שאימן וינס לומבארדי היו בגרין ביי ("קור רוח" על שום הקור והרוח בלאמבו פילד). קרוב למאתיים פעם U בירוק = קרוב למאה פעם W (דאבל יו) בגרין ביי, וליתר דיוק, 98 נצחונות היו ללומבארדי עם הפאקרס. השניים הראשונים (שני ה U הראשונים, כלומר ה W הראשון) היו 9 - 6 בחיבוק דב (כלומר נגד הברס משיקאגו). ב"קערת הקרח" = Ice Bowl, כינוי למשחק גמר ה NFL מול דאלאס שנערך בלאמבו על משטח שכולו קרח (כשעוד היו שתי ליגות NFL ו AFL) בשל העובדה שמתקן החימום התת-קרקעי שהמציא אדון לומבארדי, לא עבד באותו יום, ויש האומרים, בכוונה. הכוכבים נפלו מולנו = הקאובויס עם סמל הכוכב על הקסדה, הפסידו באותו משחק. הגביע הוא שלנו, אין מה להוסיף כמובן, הלומבארדי טרופי. כל הכבוד ל omrili וגם קצת ל DAnalyst שעזר בסיום.

FLANKERken

New member
hey hey hey

was up at night thinking about it.....but did not have the time to explain it, could not wait to put it up on line...thank you thank you very much....

omrili77

New member
נכון, כתבת לפני

אבל האמת שהנחתי שזה לומברדי כבר אתמול בלילה, אבל נתקעתי עם ה-W (נחמד, אהבתי...) ועם זה שהקטע עם החימום חדש לי... ואז Prince of Persia זעק אליי ושכחתי מזה לגמרי...
ותודה לעמרי (השני) על ההשלמה. נ.ב. זה מה שגורם לך להשאר ער בלילה?! איזה כבוד לעפרי...

Yo-man

New member
אפרופו הנסיך הפרסי

כל השבוע שעבר חרשתי על המשחק של "24". הוא לא משחק קשה במיוחד, אבל הוא מעולה מבחינת הסיפור והגיוון (מרדף מכוניות, יריות, פיצוח קודים, חקירות וצליפות). איזה מזל שיש זמן באוף-סיזן להשלים משחקים, סרטים וסדרות...

omrili77

New member
אני בכלל בקריז

הרי חודש לא יכלתי לשחק ב-XBOX בגלל היד, אז שבוע שעבר כשהורידו את הגבס ישבתי לילות שלמים על POP1, ועכשיו אני לקראת סוף POP2... אוף עכשיו ביאסת עם ה-24 (גיליתי שאין ל-XBOX). מה הקטע שלהם?!

omrili77

New member
לא, חשבתי גם. רק ל-PS2...

לא ברור לי מה האינטרס שלהם, זה לא שמשחק אחד יגרום לאנשים להעדיף קונסולה אחת על פני האחרת... אני מכיר משחקים שהם רק ל-XBOX, אבל זה בגלל שהם של מיקרוזיפט אז הם בטח סתם עושים דווקא. אין בזה הרבה הגיון עסקי.

למעלה