כתב ה על אגם http://zone.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=item&path=2710&id=739643
ה הדסי מתה על אגמי New member 1/7/05 #1 כתב ה על אגם../images/Emo70.gif http://zone.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=item&path=2710&id=739643
א אביחי 33 New member 1/7/05 #2 ידעתי שמיש'ו יביא את זה../images/Emo4.gif שלחתי לוואלה ערעור על הכתבה והכתב.. אשמח אם כולכם תשלחו להם על הכתבה המזעזעת הזו
ידעתי שמיש'ו יביא את זה../images/Emo4.gif שלחתי לוואלה ערעור על הכתבה והכתב.. אשמח אם כולכם תשלחו להם על הכתבה המזעזעת הזו
M moria היחידה New member 1/7/05 #23 אוי זה הכתבה הכי מטומטמת שקראתי.. איזה מפגרים הם חבל"ז ממש חסר להם מה לעשות בחיים!!
« «°מיכלולה מסטולה°» New member 1/7/05 #3 תודעעעעעעעעע../images/Emo13.gif../images/Emo110.gif נשבעת לכם הביקורות של וואללה זה משו כל כתבה יותר מטומטמת מהשנייה
תודעעעעעעעעע../images/Emo13.gif../images/Emo110.gif נשבעת לכם הביקורות של וואללה זה משו כל כתבה יותר מטומטמת מהשנייה
נ נמר שחור1 New member 1/7/05 #21 מיכל כנראה הם באו מהחלל והם אלה שדפוקים בראש לא אגם "מערכת וואלה המטוטמים משמיצים שמות של כוכבים ואנחנו המעריצים מבקשים את וואלה להחרים " מיכ ל את צודקת בהכל נ.ב איך החיבור על וואלה?
מיכל כנראה הם באו מהחלל והם אלה שדפוקים בראש לא אגם "מערכת וואלה המטוטמים משמיצים שמות של כוכבים ואנחנו המעריצים מבקשים את וואלה להחרים " מיכ ל את צודקת בהכל נ.ב איך החיבור על וואלה?
ק קרן הפ66ה New member 1/7/05 #5 שיהיה להם באמת רפואה שלמה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif. מה זה אמור להיות בדיחה? אז היא לא מצחיקה -קרן-
שיהיה להם באמת רפואה שלמה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif. מה זה אמור להיות בדיחה? אז היא לא מצחיקה -קרן-
ק קרן הפ66ה New member 1/7/05 #6 נ"ש -ראיתם ת'פרסומת של תפוצ'יפס? איזה חמודה . לפי דעתי היא ממש יפה (רוני\תמר). יש לה שיער כזה מיוחד ... ++++++++++++סורי אם כתבו את זה "קודם, לפני ...למשנה"... -קרן-
נ"ש -ראיתם ת'פרסומת של תפוצ'יפס? איזה חמודה . לפי דעתי היא ממש יפה (רוני\תמר). יש לה שיער כזה מיוחד ... ++++++++++++סורי אם כתבו את זה "קודם, לפני ...למשנה"... -קרן-
א אביחי 33 New member 1/7/05 #8 כן רוני היא ממש חמודה../images/Emo13.gif גם בפרסומות היא מתוקה כזו גמאני אהבתי את היופי שלה קרן.. יש בה משהו ייחודי.
כן רוני היא ממש חמודה../images/Emo13.gif גם בפרסומות היא מתוקה כזו גמאני אהבתי את היופי שלה קרן.. יש בה משהו ייחודי.
« «°מיכלולה מסטולה°» New member 1/7/05 #10 ../images/Emo110.gif רק אני לע ראיתי או שלא שמתי לב והשיער שלה ממש מתאים לה לפנים.. בכלל אני אוהבת אותה
../images/Emo110.gif רק אני לע ראיתי או שלא שמתי לב והשיער שלה ממש מתאים לה לפנים.. בכלל אני אוהבת אותה
ר רעיושש New member 2/7/05 #28 יש לה עתיד אני חושבת שיש לרוני הדר עתיד גדול כי היא ממש יפה ומשחקת טוב ובקשר לכתבה זה כתבה מצחיקה ולמה לכעוס על זה
יש לה עתיד אני חושבת שיש לרוני הדר עתיד גדול כי היא ממש יפה ומשחקת טוב ובקשר לכתבה זה כתבה מצחיקה ולמה לכעוס על זה
מ מותק 2 האחת New member 1/7/05 #24 ../images/Emo127.gif../images/Emo45.gif../images/Emo13.gif../images/Emo23.gif
ע עדידוד New member 1/7/05 #11 תהגידו מישהו יודעה? מישהו יודעה עם אלונה באמת מתה הוא שאולי היא תבוא לשחק כשחקנית אורחת?
ח חופיתוש של הפורום New member 2/7/05 #31 חחח אני יודעת...!! התכוונתי שהיא באמת מתה בסדרה ושהיא לא תשחק יותר....