כתב היד של רוח ואש

רוח ואש

New member
אני מקוה שעכשיו יותר ברור

תודה, שמעון. אני מקוה שעכשיו הכתב יותר ברור. מחכה שתגידו את הדברים הטובים, הרעים, ומה שביניהם...

שימו לב לכמה תופעות בכתב זה

תיקונים מרחיבים - כמעט מלאכת מחשבת של הדבקה/הצמדה של קו חדש לישן כגון: שורה 3 - ל' "האלוהים" תוספת מולחמת בחלק העלי שורה 6 - ת "את" כנ"ל חלק מולחם מרחיב את האות לשמאל. שורה 2 נ "שני" ויתכן שיש עוד. וכמובן, בהסתייגות שכן זה תצלום וחומר סרוק ולא באיכות גבוהה במיוחד. באופן אישי, וזה כבר לא שייך לגרפולוגיה, משך את תשומת לבי המשפט המסיים, שבו הגברת מאשרת לשים את כתב ידה "בפורום הזה". נדמה שהיא גם מוטרדת מענין החשיפה, כך לדבריה, ולכן נמנעה לחתום. ויש בכתב תופעות של התקטנות, וחוטים, ופגיעה בקריאות, והדגשות יתר באיזורים העלי והתחתון. אגב, ההדגשות התחתיות יכולות לשקף שאיפות לקידום והצלחה חומרנית, שמן הסתם חשובה והיא משקיעה בה, ורף הציפיות/תביעות בהקשר זה מוגבר. אילו תוספות אחרות שקועות יכולות לשקף מומנטים של מתיחות וחשדנות תחת טאקט שמא לא ישלמו את מה שמגיע, וגם, מתיחות פנימית עד כדי דילמה כאשר היא נדרשת לשלם ולפצות, כאשר מחד יש שאיפה במוצהר להעריך ולגמול בהגינות ונדיבות, ומנגד לחצים לצמצם ולהפחית משעור ההוצאה והתשלום, ואולי להיתפס לעילה וטענה מסוימת - סבירה ? לא בטוח. בקיצור, יש כנראה גם אוריינטציה מסחרית ויכולת במו"מ וגישוש. עד כאן משהו על הכתב.

רוח ואש

New member
אודי..

האינטואיציות שלך מפחידות... כי יש במה שכתבת ניצנים של כמה דברים מאד נכונים...(אם אני מנסה להיות כנה עם עצמי.

רוח ואש

New member
אודי, ../images/Emo127.gif

האינטואיציות שלך מפחידות... כי יש במה שכתבת ניצנים של כמה דברים מאד נכונים...(אם אני מנסה להיות כנה עם עצמי).

shamon51

New member
ניתוח ../images/Emo26.gif סוף טוב הכל טוב

הי נ. אני מנסה את כוחי בניתוח על פי שיטה "חדשה" בשבילי על פי ספר "Graphology and the Enneagram"
לקרן שעזרה לי לרכוש אותו. אז אם אני טועה בניתוח אז סליחה ... ניתוח: מרכיב הדומיננטי: טיפוס שקשה להתעלם ממנו בגלל הדומיננטיות שלו הרבה מרץ שיכול להזיז הרים אוהבת לנהל ולהוביל ולא מפחדת מקשיים ועימותים אוהבת את האמת ונלחמת על דעתה מאורגנת ומתכוננת בצעדיה. כל זה בא לעיתים על חשבון הבעה והתחשבות ברגשות מרכיב נוסף באישות הוא הרצון להנות והראיה שהעולם מלא אפשרויות מרתקות שלא תמיד מוצאת את הזמן להנות מהן אולי על רקע יש מעט תיסכול. כדי להתקדם צריכה לקדם את נושא הרגשות והנתינה ללא צורך של קבלת תמורה. זה גם ישפר את הגישה הנשית ויקדם יחסים בין אישיים שמעון נ.ב. מענין הקשר בין הכנוי שאדם בוחר לו ("אוח ואש"?) לבין האישיות

ואולי יש כאן גם על פי גובה האותי'

שאיפה להתקדם ולשדרג מעמד וסטאטוס אישי, מקצועי ולשמרם ברמתם הגבוהה תוך מודעות לתחרות ? לאפשרויות 'לרדת' מכך ומאמץ לשמר פער ואף להגדילו. החלק העלי הגבוה עשוי לשקף את המאמץ, ואולי במדת מה גם את היומרה לעליונות, ייחודיות וסטנדרטים שלא בנמצא אצל אחרים, או לפחות לא במינון הזה. על כך הגאווה ומכך נגזרים גם תנאים ודרישות ואי התפשרות. רק אפשרות.

רוח ואש

New member
לשמעון

תודה על הניתוח. כמובן שיש דברים נכונים וגם כאלה שפחות, אבל אני לוקחת בחשבון שזה בערבון מוגבל, כי גם איכות סריקת הכתב לא היתה מהטובות. אז ככה: טיפוס דומיננטי שקשה להתעלם ממנו- יש בזה משהו, אבל לא באופן גורף אלא רק מי שמכיר אותי, כי יש כאלה שיגידו שאני נורא שקטה ובמקומות שבהם אני לא מרגישה נח- אני לא אבוא לידי ביטוי. הרבה מרץ, אוהבת להוביל- נכון. אוהבת את האמת ונלחמת על דעתה- נכון מאד. מאורגנת ומתוכננת- נכון מאד. על חשבון הבעת והתחשבות ברגשות- לא ממש. רצון להנות אך לא תמיד מוצאת את הזמן- נכון, גם בעלי אומר שאני "לא יודעת לנוח". לגבי ה"נתינה ללא צורך בקבלת תמורה"- כן, יש בזה הרבה, כבר אודי גם אמר על זה משהו, וזה לאו דוקא במושג של "לתת" כמו אולי להפתח אל העולם ללא עכבות. לגבי האניאגרם- נכנסתי לאתר ומילאתי את השאלון, ויצא לי מס' 1.

רינת p a

New member
כתב יד רוח ואש

שלום לכל החברים בפורום של גרפולוגיה אשמח מאוד להתחבר ולפענח יחד איתכם את כתבי היד שנישלחים אל הפורום אפשר???

למעלה