כתב היד שלי..

מקפיצה למעלה

הגודל כן קובע

הנה כתב מעורבב אותיות גדולות וקטנות, מה זה אומר ? בטחון ואובדן בטחון? תכניות מרחיקות לכת וחוסר ראליות ? חוסר עקביות והתמדה ? צורך בשינויים ? התלהבות ? אולי תגיד לנו.

jean

New member
הי ליאור, הנה דעתי

קודם כל, אני מדגיש שאינני גרפולוג מקצועי, ושאת עיקר ניסיוני אני צובר מאימון על כתבי ידם של אחרים. כמו כן אשמח לקבל כל תגובה על ניתוחי, ורצוי לקחת אותו לפי המגבלות התחביביות שלי
יש לך כתב יד שגורם לי לאהוב את הגרפולוגיה. "הרבה" חומר לנסות ולהבין. קודם כל הדבר הראשון שבולט בו הוא הנפחים המשתנים של האותיות. הפתיחה של המילה והפתיחה של הטקסט היא בגדול, ממש ענק, והשאר בנוי לפי גודל של שליש או רבע מגודל האות הגדולה. זה אומר כמה דברים. קודם כל אתה טיפוס של "ENTRANCE" - כניסה מרשימה. אתה מגיע, וכולם ידעו מזה. "שלום אני כאן!" אבל אחרי כמה דקות של תהודה אתה נכנס "לעניינים", משתתק, אחרי הרושם הראשוני ולומד את הזולת מהצד. את טיפוס תובעני, אין לך בעיה לדרוש מאחרים את מה שאתה חושב שמגיע לך, אתה יכול להיות ישיר מאוד ואסרטיבי לעיתים אלים. אבל המטבע השני הוא שאתה אדם מאוד ישר, נותן מטבעך, יש בך ממש צד שאוהב ונהנה לתת לזולת מרוחב לב גדול. (ה"ת" המתפרצת שלך, בין האותיות מסמלת זאת). למרות שאותיות כתב ידך "מתפרעות", עדיין השורות זורמות כמו על סרגל. מה שאומר, שאתה טיפוס מעולה למסגרות, ותוכל להגיע בהן רחוק מאוד. מצד אחד אין לך בעיה ללכת בתלם, ומצד שני אתה מטפס באנרגיות שלך כלפי מעלה. אתה טיפוס אופטימי בד"כ, אבל לעיתים אחרים יכולים להפגע מגישתך הברורה והדעתנית, אני מניח שזה פחות מטריד אותך אם זה משרת את המטרה הכללית. החתימה שלך, חוסמת את המילה שלפניה, והיא מעין מילת נימוס, כלומר החותם האישי שלך חשוב לך על גינונים חברתיים. כמו כן היא משלבת רצון חזק להשגת תארים גבוהים ודרגות רשמיות כמו גם יצרים בריאים להישגיות. בקיצור, קיבלתי תחושה של בין נפוליאון למדען הראשי. עד כמה צדקתי ?

galga

New member
הממ

יש עמך הצדק באופן כללי, מלבד העובדה המצערת שאני ביישן כרוני, ופעמים רבות שאפתי ליכולת להיות טובעני או אסרטיבי לפני אחרים.

jean

New member
הי,

מעניין אותי לדעת, אם בכדי לפצות על הביישנות אתה לפעמים מתנהג בצורה גלויה ופתוחה מאוד, שעדיין משאירה אותך ביישן לטעמך, אבל היא מצטיירת בפני הכלל כהתנהגות פתוחה וקולחת ?

jean

New member
ממבט קליל על אתרך

עדיין נראה לי שהבושה ממך והלאה, במיוחד לפי האופן שהצגת את עצמך בדף "אודות". פעמים רבות נתקלתי באנשים שהגדירו עצמם בפער רציני מהגדרת סביבתם, זאת תמיד נקודה למחשבה.

בטח בברכה

לוחשים לי באוזן שאתה פתוח וערני לרשמים, בפרט מה שזמין ומעניין אותך. חברותי, תקשורתי, אסרטיבי, קל שיחה בכל נושא, אף סתמי ושטחי. דיפלומט חמקני כשאתה רוצה לעקוף, מארח למופת וטוב לב - על תנאי. רצינות משתנה. מבטיח יותר מדי. נהנתן אוהב חיים וגיוון. שאיפות וקריירה. מתמרן ביחסים. מתיידד בנקל, מנצל בחביבות, מיטיב להסתדר. היעד ברור - לא תמיד סבלנות לתהליך. קולט את הראש. משקיע בתקוה לקבל חזרה, הוא שאמרנו לא עד כדי כך אידיאליסט. תובעני כבר אמרו, אפילו חצוף. גם תוקפנות אמרו, מפתיעה. הגזמת לא ?

galga

New member
ובכן,

"חברותי, תקשורתי, אסרטיבי, קל שיחה בכל נושא, אף סתמי ושטחי"? ההפך הגמור למען האמת. אני בנאדם ביישן מאוד, ואף נוהג להימנע משיחה עם אנשים שאינני מכיר. יש לי קושי רב להתידד עם אנשים ואינני חצוף כלל וכלל, אך אני אמנם אדם נהנתן ובעל שאיפות.

ובכן,

סתמי ושטחי התכוונתי ל: נוח שיחה גם בנושאים שטחיים סתמיים להעברת זמן, ולא שאתה כזה. צר לי שאני לא קונה את התדמית שאתה מבקש לשכנע אותנו, תוך שאתה מדגיש את האמת. אני עדין לא נתקלתי בנהנתנים שהם עד כדי כך ביישנים שנוהגים להימנע משיחה עם אנשים שאינם מכירים, אבל אולי אתה הראשון. כבר אמרתי שאתה מגזים. אבל מה זה משנה, כך את מה שאתה רוצה לקחת וזרוק את השאר לפח,ובעיקר תמשיך להנות ולבלות כי אם לא עכשיו אימתי, וניפרד כידידים.

הכתב שלך מראה משהו מענין ../images/Emo22.gif

כי הגודל של מרבית האותיות קטן, אבל בגלל אותיות מסוימות שתופסות הרבה מקום הוא נראה במבט ראשון גדול. אני חושבת שזה פותר את הויכוח בינך לבין דליה, מכיון שאולי אתה אכן ביישן אבל אתה גם עושה הרבה רוח. איך זה מסתדר ביחד ? אולי כי למרות הביישנות יש לך הרבה בטחון במה שאתה ואתה גם קצת מתנשא בתוך תוכך על אחרים, ואולי בגלל סיבות אחרות שלא כאן המקום לפרטן. בכל אופן, סתירות זה משהו שקיים בתוך כל אחד מאיתנו (כמעט, בי כמובן לא
בהיותי יצור מושלם לכל דבר
). פרט לענין זה, נראה שיש בך מן שילוב של קצת תלות עדין במשפחה וגם רצון לעצמאות, גם צורך מאוד גדול בהתחברות עם אנשים וגם סוג של התנשאות. כל מיני תערובות מהסוג הזה. יש לך חוש אסתטי מפותח והעיצוב, וכל ההיבטים הייצוגיים חשובים לך. אתה מאוד אינטלגנטי ויש לך הרבה רעיונות מקוריים ויצירתיים. ואתה גם מסודר ויכול לחשוב בצורה מאורגנת ומובנית על אף שאתה גם משתמש בחשיבה אסוציאטיבית. נדמה לי שקשה להבחין אצלך מתי אתה צוחק ומתי אתה רציני ולפעמים אתה אפילו תוקפני דרך הצחוקים שלך. שוב, קשה לי להבחין אם זה משהו שרק קורה אצלך בפנים או שמופגן החוצה. אשמח לכל פידבק
מיכל

galga

New member
וואו

הייתי אומר שקלעת בול :) בקשר לחוש אסתטי, אני ידוע כקרקטוריסט בין מכרי ואף יש לי אתר המציג את יכולתי http://www.galga.net. בנוגע ל"צחוקים" אני ידוע בחוש הומור סרקסטי חריף, אך פעמים רבות אנשים חושבים שאני ציני גם כשאינני כזה :( .

למעלה