כתבת וידאו על הנטיעות כנסו לראות
ד דנטל New member 4/2/07 #2 אוי, תודה ../images/Emo189.gif חיפשתי את זה אתמול (כי רואים בגלריה באתר הרשמי שיש ראיון של וויינט) וזה עדיין לא עלה ואז ידיד שלי אמר לי שזה עלה היום ושכחתי להביא את זה לפה. סנילית שכמותי.
אוי, תודה ../images/Emo189.gif חיפשתי את זה אתמול (כי רואים בגלריה באתר הרשמי שיש ראיון של וויינט) וזה עדיין לא עלה ואז ידיד שלי אמר לי שזה עלה היום ושכחתי להביא את זה לפה. סנילית שכמותי.
B B o o S k i l l s New member 5/2/07 #4 חח וגיא השמןןן חחח "יש שווארמה באזור"? איזה חמוד עם המשקפיים אין עליו!
I ItsNotMe1 New member 5/2/07 #5 חצי מהכתבה הקול פשוט נעלם רק לי זה קרה? anyway יוזמה נחמדה, כל הכבוד בהזדמנות זו, מישהו יודע מתי רוי צריך להוציא אלבום?
חצי מהכתבה הקול פשוט נעלם רק לי זה קרה? anyway יוזמה נחמדה, כל הכבוד בהזדמנות זו, מישהו יודע מתי רוי צריך להוציא אלבום?
F Funky Giraffe New member 5/2/07 #15 הוא חתם באוגוסט בהד ארצי דיברתי איתו לפני חודש וקצת, הוא אמר שזה אמור להשתחרר בכל רגע - הוא עובד כרגע על עניין היחצ"נות ולכן זה מתעכב.
הוא חתם באוגוסט בהד ארצי דיברתי איתו לפני חודש וקצת, הוא אמר שזה אמור להשתחרר בכל רגע - הוא עובד כרגע על עניין היחצ"נות ולכן זה מתעכב.