"כתבת השנה במעריב"

d h t

New member
"כתבת השנה במעריב"

אמנם הבאתי את זה מהפורום השכן, אמל זה נראה לי מספיק מעניין וחשוב כדי להעביר את ההפניה לפה. אגב, אם מישהו מעוניין לתרגם את העניין, אני אשמח לעזור בהפצה.

Sparker

New member
גיא...

אני דווקא מאוד אוהב לתרגם מאמרים טובים מעברית... ואף עשיתי זאת מספר פעמים (בעיקר של דורון רוזנבלום)... אבל ברגע שראיתי מי הוא הכותב... אני בכלל לא מתכוון לקרוא את הכתבה. פעם אחת כבר נכוויתי, קראתי והתעצבנתי נורא... אפילו כתבתי תגובה לראשונה בחיי... אני לא אקרא לעולם "מאמרים" של בן ימיני... אין בהם שום דבר שמתקרב להגדרה - "עיתונאות"... בוקר טוב!!

forglemmigej

New member
מה שנכון נכון

כתבה ילדותית ומגמתית שלא מגובה בשום עובדות אלא רק רגשות לא אוביקטיבים מבית מדרשו של דנקנר

d h t

New member
גם אני לא אוהב את מעריב, או דנקנר

אבל, כמעט כל דבר שנכתב שם מבוסס, אמת יש כאלה שלא, ויש כאלה שפונים לרגש, אבל זה מציג את הצד השני של מטבע הקונספירציות האמריקאיות הרשעות שמה שמעניין אותם זה נפט. לא תמיד תקראו דברים שאתם מסכימים איתם, אבל להגיע עם ראש פתוח וגם ביקורתי כמובן, יכול רק לתרום. והכי חשוב - שבת שלום...

Sparker

New member
נו טוב...

(הרי המזוכיזם, כידוע לכם, טבוע בי) אז קראתי את ה"מאמר"... ולא, לא למדתי שום דבר חדש... ולא, לא שיניתי ולו במעט את דעתי על בן-ימיני... ולא, למרבה הפתעתי לא התעצבנתי... ודווקא קראתי כמה תגובות מעניינות...

stevie1

New member
I have read it

And there are very good points raised in the artice, never mind who the writer is, but I have another point in the subject: Russia's objection - with the middle eastern oil prices rising and Iraq unable to sell much oil to the west, the situation is hugely capitalised by Russia's oil dealers selling the west. Putin's interest is to keep the situation as it is (Russian oil wouldn't be as popular as Irqui oil which will be much cheaper) to keep padding his own and his nuvo-capitalist friends.​

למעלה