כתבתי פיק

Digi Lista

New member
אל תדאג,הוא לא יחנוק אותך...../images/Emo13.gif

כי אם הוא יחנוק הוא יהרוס את האחווה

כמובן שזה לא היה באמת

ואני צריך להזכיר לך את שיחת האייסיקיו שלנו? העמדת אותי במצב מאוד לא נעים ואני לא יודע מה לעשות, אם אני אנסה לעזור לך ואספר, אז אף-אחד לא יוכל לעזור לך, ואם אני לא אספר, בכל מקרה אף-אחד לא יוכל לעזור לך.

star_female

New member
O_O למה קליף-הנגר כזה?? ;;

איך תמיד אנשים מוצאים את המקומות הכי גרועים לסיים בהם... (לא שזה לא טוב. אבל אני רוצה לדעת מה קורה אחרי זה ;; ). דרך אגב, ראיתי אתמול מאטריקס רילודד *-* וגם שם היה קליף-הנגר נוראי. ><

Digi Lista

New member
...

אני יכולה להבין איך מוצאים מקומות גורעים לסיים בהם- לי למשל יש בעיה עם סופים ולכן אם אני רוצה לכתוב סיפור נגיד ולחתוך אותו(הכוונה לחלק לפרקים)סביר להניח שאני אחלק בלי טעם וכול סיום יהיה דיי
. ראיתי גם אני את מטריקס(לפני שבוע,בהקרנת הבכורה...)וגם אני חשבתי שהמקום בו הסתיים החלק הזה קצת...לא יודעת להגידר...ולמרות הכול עוד חצי שנה יהיה את החלק השלישי שבטח ימשיך בבום(כלומר משהו מלהיב)!כפיצוי על הסיום המה שלא תהיה ההגדרה של החלק השני...(ואני מדברת שטויות בטונות ולא מצליחה להבהיר את עצמי,שמתי לב
) את הסרט הראשון של מטריקס לא אהבתי במיוחד.

מה זה "קליף-הנגר"?

ופשוט כתבתי את הפיק כסיפור אחד ואז חילקתי לשלושה פרקים, אז העדפתי לחלק בנקודות מתח. כמו שבסוף הפרק הראשון לא יודעים מה קרה לדיוויס.

star_female

New member
קליף-הנגר (cliffhanger)

זה כשעוצרים סיפור (או סרט או מה שלא יהיה) בנקודה מאוד מותחת. אבל בטח הבנת את זה כבר לבד ^^; זה טוב בשביל הסיפור (גורם לקוראים לרצות עוד) אבל די מייאש בשביל הקוראים (כי הם רוצים עוד).

^-^

זה ממש ממש יפה ^^ ועל לא דבר גדול גדול גדול,אתה יודע שאני עוזרת לך כי אתה חבר שלי וחוץ מזה אני עוזרת לך בכיף,ואתה תמיד יכול לפנות אליי..בהכל ^^

בגלל שהתלוננת על הקליף-הנגר, טלי,

אז רק בשבילך הנה הפרק השלישי והאחרון ולדעתי היפה מאוד. וכמובן שעוד אנשים יכולים לקרוא ולא רק את *שיעול*.

star_female

New member
בשבילי? ^_^

הפרק היה יפה.. אבל זה לא נראה כמו סוף.. לאיפה הדיג'ימונים הלכו? ולמה?

Digi Lista

New member
אחלה,אהבתי../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif

מחכה בקוצר רוח לפרק השלישי(ואז אני אכניס את הכול...)

Digi Lista

New member
הפרק השלישי לא עלה לי...

לכן לא ראיתי אותו והתגובה הייתה בהתאם
גם עכשיו הוא עוד לא עולה,אבל אני לא אוותר לו
איך לקרוא לזה במאמרים?והשאלה הרגילה האם יש תמונה/תמונות שאתה רוצה ליד כול פרק?

אם זה עדיין לא יעלה

תגידי ואני אפרסם אותו בפורום לא בקובץ, אלא בתור תוכן ההודעה. בקשר לשם, אני צריך לחשוב. תמונה אין לי, כרגע.

למעלה