כתבתי פה

כתבתי פה

פעם שני מחפש אפניים נורמליות גם ליום יום וגם לטיול קיבלתי את חשבון הויזה שלי היום ואחד הקופונים הוא הנחה לאפניים (ברוזן ומינטס) הדגם הוא Kalhari 500 של חברת Merida המחיר המוצע זה 598 שקל במקום 800 שקל יש סניף ממש קרוב אלי הדגם שווה רכישה? והמחיר שווה?

IlanShacham

New member
מרידה חברה טובה ומכובדת

אבל המפרט של האופניים נראה עלוב למדי (סליחה על הבוטות
), כנראה שזה מה שמקבלים ב 600 ש"ח. אם זה התקציב שלך, לא נראה לי שתמצא אופניים (חדשות) יותר טובות, אבל אם אתה מתכוון לצאת לטיולים בשטח הייתי ממליץ להגדיל קצת את התקציב, או לחפש בלוחות המודעות לאופניים משומשות, אולי תמצא איזה מציאה.

זה המפרט המלא (הייתי שם היום)

הייתי היום ברוזן & סמיטס, היה להם לחץ אטומי אז לא יכולתי לעשות סיבוב על האפניים במבצע, זה המפרט בכל מקרה הדגם קלהרי 500 של "מרידה" (לקחתי מהם את העלון) משקל 13.5 קילו, מזלג TOP GUN 88HN, שיפטר (מה זה?) מסוג גריפ Chain wheel (השרשרת ?) STEEL 421, BB SET (מה זה) מחובר, 21 הילוכים,RD (מה זה) SRAM, בלמים Stell V (מה זה אומר) RIM (מה זה ) silver, צמיגים K837 1.95 מה דעתכם?

רובן Z

New member
שוב, תלוי מה אתה רוצה מהאופניים

אם אתה מעוניין לטייל בפארק הירקון או לעשות רכיבות מזדמנות בעיר- אז אלו אופניים מצויינות בשבילך. אם חשקת לטייל איתן גם בשטח, טיולים של מעל חצי שעה - סביר להניח שהן לא יחזיקו מעמד הרבה זמן. מחיר של אופני כניסה מתחיל ב- 1500ש"ח בקירוב. זה לא שלא ניתן לרכב ולהנות עם פחות מזה, אבל עם אופניים ברמת המחיר הזו ומעלה, תקבל תמורה טובה יותר ותהנה מהם לזמן ארוך יותר. יש מספר כתבות טובות על איך בוחרים אופניים ועל מושגי יסוד, במדור המאמרים בראש העמוד- מומלץ לקרוא בסבלנות ולרכוש ידע. בהצלחה רובן

למעלה