כתבתי פה הודעה

Shyne

New member
כתבתי פה הודעה

לפני שעה קצרה, בצירוף תמונה, מדוע היא נמחקה?!?!?

QueIronia

New member
../images/Emo80.gifהיא נמקחה, כי היה בה עירום...

ואסור לפרסם תמונות כאלה בקהילות
.

../images/Emo42.gif../images/Emo176.gif../images/Emo25.gifאפשר לשאול

מדוע פירסמת תמונת עירום בפורום?

QueIronia

New member
../images/Emo80.gifכדי לדעתם אם התמונה

אמיתי או מזוייפת... אני רוצה לציין, שליעד אמרה שלדעתה אלה השדיים שלה... אני מש לא חושב, הם היו גדולים מדי (...) לעומת המידה שלה שאנחנו רואים... ליעד - שימי
לקליפ Love Don't Cost A Thing. איפה הגודל הזה התחבא
להכירך, היא הסתירה אותו מתחת ליד שלה (בסוף), ולא נראה לי שמה שהיה בתמונה יכל להסתתר שם...

Lopezit

New member
אנשים היא עשתה ניתוח../images/Emo70.gif

אתם לא יודעים??? קראתי באיזה עיתון שהיא עשתה ניתוח להגדלת חזה והראו תמונה שלה עם חולצה חשופה שמהצד ראו סימנים של ניתוח!!!

../images/Emo42.gif../images/Emo176.gif../images/Emo25.gifלופזית..

אל תאמיני לכל כתבה שאת קוראת אוקיי? הסימנים שראית יכולים להיעשות גם בעזרת המחשב. חוץ מזה, אם היא הייתה עושה, תאמיני לי שהיינו יודעים והיינו רואים. אבל לא רואים שום דבר שונה
זה נראה לך כמו הגדלת חזה?

Lopezit

New member
לא יודעת

אני רק אומרת לכם מה ראיתי גם אני הייתי מופתעת לעומת תמונות אחרות שראיתי כמו ששמת למשל.

J To The Lo

New member
הבאת אותה בסתמית..

שומעת אחות שלי,גם אני ראיתי את התמונה הזאת ממעריב לנוער אבל זה עצוב..כי התמונה הזאת צולמה לפני שנה ומשהו כשהיא הייתה במסעדה עם כריס ג'אד..ככה שהיא ממש לא עדכנית,סתם מצאו תמונה של ג'ניפר שהחזה שלה יוצא מהצד ורצו לשים אותה אז הלכו גם על כותרת עסיסית למדיי שתמשוך את העין,אל תאמיני לכל מה שאת קוראת!! עוד דבר- ראיתי לא מזמן ברייטינג תמונה של ג'ניפר שצולמה מזמן כשהייתה באיזה חופשה עם כריס עוד לפני החתונה שהיא בבגד ים לבן ועם הכותרת-"כשהיא לא עסוקה ביחסים עם בן אפלק או צילום סרט ג'ניפר לופז נחה במיאמי" ואני כזה-איזה שקר רע!! בעעעע יש אנשים שמתפרנסים מלכתוב שטויות!

jlo9

New member
אני עדיין בטוחה שהתמונה שהוא שם

היא לא הגדלה והיא אמיתית!.....לג'ניפר אומנם אין שדיים גדולים וזה ידוע אבל מה שיש בתמונה הם בכלל לא גדולים!....

Shyne

New member
כעקרון זה ע"ש

הראפר, כי מילה כזו בעצם אין. אבל בתכלס, הניק הוא בלי הרבה קשר אליו - אני לכל היותר "מחבבת" את השתיים וחצי שירים שלו - סתם אהבתי את השם.

American Girl

New member
גם אני ראיתי את התמונה הזו...

זה לא ניתוח להגדלת חזה זה החזייה עם המדבקה.

J To The Lo

New member
../images/Emo25.gif!...my caind of girl ../images/Emo25.gif

אחות שלי,סחתיק על הטעם הטוב במוזיקה...! רק חבל שהוא בכלא
(לעוד המוווון המווון זמן)

Shyne

New member
.....

א. כותבים KIND - טעויות כתיב משגעות אותי (סורי) ב. כמו שכבר ציינתי, שיין, לא הטעם שלי כל כך. Im into better & bigger things
ג. שאלה....מישהו יכול לעשות שרשור פאפי & ג'ני?

QueIronia

New member
../images/Emo80.gifאני צריך לאשר את זה, והנושא

נראה לי מתאים מאוד, אז הנה: |אישור|. למי שישרשר: תפתח/י הודעה חדשה. אני אהפוך את זה לגלריה כשאני אמצא זמן... ליעד - אם את תהיי המשרשרת, אני מבקש: לא להגזים
(על השאר אני סומך שלא יעשו לי שרשורים עם מעות תמונות
...)

למעלה