לא סיפור זמני- עדין צריכה עצה.
למרות שאני משתדלת לפתח את יכולת השירה עדין תראו עד הסוף יש בקשה לעצה. הכרת בחורה מעניינת. יש בינכם התאמה מסקרנת. ובלי להרגיש המערכת נמשכת. זה לא רק משהו גופני. לאוו דווקא עיניין זמני. קיים בכם המון רגש פנימי.
פיזמון הפחד שלך מהמשפחה. מפריע בגלל הגיל שלה. לא שהיא לא מתאימה. למי אכפת איך שזה נראה. זה לא ניצול או אין ברירה. זו אהבה שכבר מעל שנה !
פיזמון במקום להפוך ליפה נפש. תתחיל ללכת לפי הרגש. היום לא מה שהיה אמש. החברים שלך לך אומרים. תעשו מה שאתם רוצים. תפסיקו להתחשב בהורים. אתה יודע שהקשר.. נגמר.
פיזמון למרות שהלב שלך .. נשבר. אין פה עתיד.. אין פה שום מחר. הלב.. נסער. זה מאוד היה כיף לשאול בשירים אבל בקצב הזה יעיפו אותי לכותבים צעירים. אני לרגע אהיה רצינית בנושא: אני צריכה עצות איך להתגבר על המערכת שמופיעה בשירים. עברה כבר חצי שנה אנחנו נפגשים לפעמים בעיקר בפגישות עם החברה אבל אני מתפוצצת מבפנים הקשר באמת נגמר אבל כל מפגש כזה הוא מזכיר את השיר שעל הקיר ואולי היינו צריכים להשאר חברים. זה פשוט כואב לדעת שאין שום סיכוי באמת לחזור ומצד שני לשמוע את המילים הקשות זה פשוט גורם לי להוציא את כל הכעס שנשאר עליו בלי להתחשב בו בכלל ושוב לא מדברים עד ששוב נפגשים וזה נמשך ככה.. אני באמת אשמח לקבל עצות כי כמו שרשום בהודעת המנהל לפעמים כמה שאתה יודע עדין עצות של אחרים מראות לך דרכים אחרות שיכולות לעזור.
למרות שאני משתדלת לפתח את יכולת השירה עדין תראו עד הסוף יש בקשה לעצה. הכרת בחורה מעניינת. יש בינכם התאמה מסקרנת. ובלי להרגיש המערכת נמשכת. זה לא רק משהו גופני. לאוו דווקא עיניין זמני. קיים בכם המון רגש פנימי.