כתבתי לה

זהרי -ריגשת אותי ../images/Emo23.gif

השארת אותי חסרת מילים, טוב כמו תמיד זה לא חדש
. כל הודעה שלך מחדש, אני שואלת את עצמי גבר כזה עומד מהצד? גבר מלא רגש עצום לא יבוא למפגש? או יברח-מי יתן לך בכלל
עוד אטיל עליך משימת עזרה, שלא תוכל להעלם לנו ככה, בלי שתרשה לנו להיות חלק ממך גם מעבר למסך
שבת קסומה מרחל-נשמה קח לך פרחים לשבת-בעיני פרחים הם סמל הרומנטיות

ג.

New member
לזהרי החמוד,

עד היום כתבתי פעם אחת בלבד, ובנסיבות שונות לגמרי, אבל כפי שכבר הזכרתי אני "עוקבת" אחריכם די הרבה זמן
. אני עצמי מרגישה שמכירה אתכם ממש כמו חברים, דרך הפורום, וזה לא פייר שאתם אותי לא. על כל פנים, ואחרי העידוד שקיבלתי מגיל, בטוח ש"אתערב" לכם עוד. אז זהו שבעניין הגיל... אני מאמינה שאני קרובה אליך בגילי ולכן יכולה לומר מנסיון (אם כי כל אחד מאיתנו שונה בתחושותיו), שהגיל הכרונולוגי הוא כלום חוץ מעוד מוסכמה. לך לפגישה היום ותכיר את החברה הנפלאים האלו, ובסה"כ אתה הולך לפגוש חברים שאתה מכיר כבר, לא? זהו, באשר לי - היום לא אוכל להגיע (חוץ מזה שקצת לא נעים לי כי עדיין אני זרה לכם) אבל בשבת הבאה נראה לי נפלא!! (אגב, יש לי התמחות מיוחדת - בשריפת סירים - כרגע שרפתי עוד אחד... אני שפוט שוכחת אותם על האש עד שאני מריחה... - זה כדי שתתחילו להכיר אותי :)))) ) אז ד"ש עם חיבוק לכ - ו - ל - ם ונתראה בהמשך!

זהרי

New member
לך ג

אז לא רק בגיל אנו אוליי זהים אלא גם בסירים... רק היכן שאת שורפת אני מבשל ארוחה מיוחדת מבשל המון דברים מאיטלקי ועד תמני אז את מוזמנת אי פעם לטעום מבישוליי ..ולא רק לפעם והאמת לא רק את ...אלא גם כל מי שרוצה... זהרי

ג.

New member
הי זהרי,

אופס
, היתה לי הרגשה שתחשוב שאני טומנת ידי בסירים (לנקות, לנקות...) ולא הוא - אני בשלנית טובה למדי (עפ"י עדות חברי שמגיעים ומיש שואלים מה יש היום), אבל אני גם מאלו שמנסים לעשות הכל ביחד ואז תמיד משהו מתפקשש... על כל פנים, תודה על ההצעה אני אזכור אותה והמימוש בעתיד (גם אני בעניין אוכל איטלקי וגם סיני...) - אפשר לעשות ערב בישול... מה דעת האחרים?????.

לא יודעת מה דעת כולם..

אבל אני.. פעם עשיתי סלט והוספתי במקום שמן, סירופ מיץ לימון.. אופססססס

גיל גיל

New member
אני בעד!!!

לפני שהכרתי את יפעת הייתי בשלן לא רע בכלל! מאז שאנחנו ביחד היא לא מרשה לי לגעת בסיר... אולי זו תהיה הזדמנות טובה! יפעת? מרשה לי?...

*יפעת*

New member
יקירי ../images/Emo23.gif ../images/Emo23.gif ../images/Emo23.gif

אין לי שמץ של מושג על מה אתה מדבר... אבל אני בכל זאת מרשה!

גיל גיל

New member
קרוב משפחה שלי סיפר לי עכשיו

שהוא עזב את תחום ההייטק כי נמאס לו מזה, והחליט שהוא הולך ללמוד להיות שף-קונדיטור!!! מה דעתכם? סחתיין עליו? או לא!!!? שיחק אותה הילד!

זהרי

New member
בישול

זה התחביב שלי אני קורא המון רואה תכניות ובעיקר מנסה כל פעם אוהב את זה זהרי

Kaya

New member
אני גאה באנשים כאלה!!!

זה כמו לצאת מהארון ! (לא רומזת כלום
) לעשות מה ב- @#$@ שלך !!! כל דבר שיגרום לך אושר !!! אני בעד ! דרך אגב, גם אני עברתי את אותו שינוי... ממנהלת משרד עם שתי מזכירות מתחתי ומשכורת שאתם לא תאמינו+רכב ופלאפון צמוד הפכתי למוכרת בחנות ! אבל זאת החנות שלי ! ואני מבסוטה עד הגג !!! וסוף סוף אני יכולה ללבוש מה שאני רוצה, להחליט לעצמי מתי ארוחת צהריים, לא משרתת אף אחד !!! אני וניסים סרוסי ככה
חברים....
אני.

מובן לגמרי, אנחנו לא מפגרים. גרר...

בררר.... אני למפגר, דויד - ואתה? הא?!?! גררר... מרר.... &*)%#*)^&*@#Y)Y)Y OIHU חה חה חה חה חה! אוא אוא אוא וא !!!! י-הוווווו!!!!!! שילגחדגכךח... יש!!!! יש!!!! אין!!!! יש!!!! אה - או - או - או - או - או!!! אהההההה!!!! חה חה חה חה חה חה חה!!!!!!

נכון, איננו מפגרים כלל וכלל וכלל

רק יש לנו איזו דפיקות קטנה, זה הכל. שריטה קלה, לא משהו רציני. כפי שהדגים לנו, בן. אבל הכל יהיה בסדר, בן ילד טוב, בן ילד טוב, בן ילד טוב, בן ילד טוב, בן ילד טוב, בן ילד טוב, בן ילד טוב, בן ילד טוב, בן ילד טוב, בן ילד טוב. הכל יהיה בסדר, בן. נ.ב.- שכחתי בן ילד טוב אחד, אז תוסיף אותו, טוב, בן?

Mאיה

New member
הוי דויד...

קרעת אותי מצחוק.חהההההההההההההההההההההההה אתה צריך לראות אותי כאן...לא מפסיקה לצחוק... יו, הבטן....ועוד עם הפרפרים....שלא ימותו שם!(צער בעלי חיים) ותביעה משפטית תוצג נגדך על כל פרפר שימות, ראה הוזהרת!

שימרי היטב על הפרפרים

אני גם כן מרגיש אותם, וזה כל-כך כייף לי.... אני אוהב פרפרים... פר, פר, פרים... פרפרים.... פר, פר, פרים, פרים.... פרפרים....פ..פר..פרפ...פרפר....פרפרי... פרפרים! ולא, אנחנו לא מ.. מפ.. מפג.. מפגר... מפגרי..... מפגרים!!! דויד ילד טוב, דויד ילד טוב.... ד דו דוי דויד יל......

Kaya

New member
הההמממ.... ילדים !!

כאן אמא מדברת
Mאיה - לכי בבקשה להתארגן - יש יום חשוב היום בלילה, הולכים לפגוש את דוד גילגיל והבנותדודה טולטול, מיכלי וכמובן הבנדוד שמגיע מהנתב"ג: זהרי המקסים
תסתכלי על החברות שלך - למה את לא יכולה להיות כמוהן הא??? תראי את יערה ושני - הן מסודרות, מוכנות, סידרו כבר את החדר שלהן ואת??? סידרת את החדר כבר??? דוויייייייידד!!!! זאת פעם אחרונה שאני אומרת - תקשיב לאחותך הגדולה - ותפסיק להציק לה!!! מייד לקחת את התרופה - יש יום חשוב היום !!!! מה זה לא רוצה??? טוב, חכה חכה שאבא בנצ´וק יגיע הביתה - הוא כבר יטפל בך, אין לי כח יותר... אוף, התעייפתי מכל היום הזה... גם שטפתי את קאיה (והיא ג-ד-ו-ל-ה ומפחדת ממים) ואפילו ציחצחתי את הבית !! והמטבח, והסלון, עשיתי אבק, כלים, סידור ארון בגדים והאמבטיה... אח האמבטיה... אפשר לאכול מהרצפה שם...(יאק..) אז למה?? למה אתם לא נותנים לי קצת נחת?? יום שבת היום!!! ועוד דובדבן !! נראה לי שביקור אצל דודה רחל שבוע הבא - יעשה את הטיפול הנכון... תחזרו רגועים ושקטים (במיוחד אחרי הMatrix !!!) זהו, תהיו ילדים טובים, אמא הולכת לנוח ולאגור כוחות...
אני.

למעלה