כתבתי לה

זהרי

New member
כתבתי לה

כתבתי לה בהמון צבעים והיא נטלה את הכהים כתבתי לה בצבעים בהירים והיא שדרה את המתים התרחקתי ונסוגתי במהירות ידעתי שאיתה יהיה חוסר בהירות ואני נפש פגועה מצבעים היו כאלה שחייכו מתחת לבהירים היו ששדרו חיים ואהבו את הכהים ואני... כעת לא יודע.. וכעת.. קבלתי מילה כתובה ממנה מילה בהירה כל כך עם חיוך גדול ואמיתי שנכתב המילה ...היתה כתובה בצבע ורוד ואני...קצת מבולבל מהאור של המכחול רוצה לכתוב לה..ולא יכול רוצה לומר לה והאצבע עצורה היתכן שאותי היא אהבה? זהרי

גיל גיל

New member
אז בוא ננסה להסביר משהו...

יש לי בראש תיאוריה שמדגדגת לי את הראש כבר המון, המון, המון שנים. בואו נתאר לעצמינו שכל אדם הוא גם שעון! טוב? (לאו דווקא כמו שטוענת תיאורית הביוריתמוס). עכשיו בואו נתאר לעצמינו את תיקתוקו של אדם א´, תיק..... תק..... תיק..... תק....., אדם ב´ לעומת זאת, מתקתק כך: תיק.... תק.... תיק.... תק.... מה הבנו מפה? יהיה זמן שבו התקתוקים יהיו כמעט חופפים, הזהות והקשר יהיו מושלמים כמעט, הכל יראה מושלם! ככל שיעבור לו הזמן, התיקתוקים יהפכו פחות ופחות חופפים, ופתאום לא תהיה יותר האידיליה המושלמת... חוסר הרמוניה... ברור עד כאן? אחרי כמה זמן, שוב יתחילו התקתוקים לחפוף ולחפוף... ברור? אפשר להשתמש באותו דימוי גם עם גלי סינוס. מה ניסיתי להסביר כאן? מישהו הבין מכל הבלאגן הזה? יכול להיות שבזמן שאתה היית במצב מסויים, היא היתה במצב הפוך. היום, התהפכו היוצרות, היא במצב הבהיר, ואתה במצב הכהה... אבל!!! לא לשכוח!!! יבוא יום, בין התקופות הללו, ששניכם תתקתקו יחדיו! את אותו הרגע תהיה חייב לנצל! זה הרגע שבו תוכלו להתחיל חיים חדשים, ביחד! ברור, הגלים, או התיקתוקים, לא תמיד יחפפו אחד את השני, אבל אתם כבר תהיו ביחד... נכון? תעברו את זה יחד! וואו... משהו ממה שכתבתי כאן אפילו מתחיל להיות מובן?

גיל גיל

New member
../images/Emo51.gif לך יפה שלי!!!

אם תמשיכי ככה, את עוד עלולה להשאר כאן... זה ממכר, את יודעת?

גיל גיל

New member
לכל מי שלא שם לב...

מבקרת המיסתורין שנכנסה לכאן באופן חד פעמי, היא לא אחרת מאשר... יפעת!!!!!! זוגתי המדהימה שתהיה אישתי בעוד חודשיים!!! קבלו אותה במחיאות כפיים סוערות!!!!!!!!

Kaya

New member
וואו, איזה כבוד !!!

נעים מאוד יפעת
וברוכה הבאה למשכננו הצנוע
רק אל תשכחי לחגור חגורת בטיחות...... כי מי שנכנס לכאן - ממריא !!!
קאיה, הידועה בכינויה שושו, שבכלל בנצ´וק קורא לי מרגוש..

*יפעת*

New member
נעים מאוד גם לי!! ../images/Emo13.gif

אני רואה שאת מנהלת את הפורום היום. congratulations ובהצלחה!!!

זהרי

New member
טוב אז ככה גיל גיל

אז הקטע הראשון שייך לה והשני לאחרת כעת הכל מובן האחרת הפתיעה אותי היום כתבה לי באור וורוד ואני כעת רוצה לכתוב ולא יכול גיל גיל.. נעים מאוד..זהרי ודרך אגב תקבלו אותי למפגשים? זהרי

גיל גיל

New member
נעים מאוד גם לי!

אתה רוצה לומר שזו פעם ראשונה שאנחנו מדברים? אני מרגיש כאילו אני כבר מכיר אותך שנים! רצוי ומומלץ שתבוא למפגשים, זהרי! נו באמת...

זהרי

New member
לגיל גיל

יש לי תמיד את החשש ממפגשים אני מן הסתם בגיל 30+ ואוליי ארגיש לא בנוח מעבר לזה.. אני באמת רוצה להגיע ולא אכפת לי לקחת מי שרוצה במכונית שלי זהרי

גיל גיל

New member
אנחנו מכירים את האנשים!!!

גם אני לא ראיתי אותם אף פעם פנים אל פנים! אז מה? הם אותם האנשים הנפלאים כאן ובחוץ! להרגיש לא נוח בגלל הגיל? לא מקובל עלי בכלל... יש לנו טווח גילאים דיי רחב בפורום... אתה בן 30+? אני בן 26 כמעט, בן בן 29 (נכון?) חוכמית כבר עברה את הגיל הזה, ואיב עוד לא בת 20. אז בושה? אי נעימות? לא בפורומינו...

זהרי

New member
אוליי

ממש אוליי אני מכיר את עצמי אני עוד עלול להגיע להביט מהצד ולחזור כלעומת שבאתי אלא אם אקח איתי טרמפ למי שרוצה להגיע אז אוליי זה יהיה הכנה לפני אני לפחות רוצה לומר שכאן זה שונה כי לא מכירים אותי בעוד בפורום אחר זה היה הרבה הרבה יותר קשה... ולך גיל גיל אני מביט ומנתח תהליכים מהצד רציתי לומר לך עד כמה אתה נפלא כאדם... זהרי

גיל גיל

New member
../images/Emo9.gif

ניתוח תהליכים מהצד הוא כולו תיאוריה... לפעמים חייבים להתנסות בשדה... תגיע! זהרי! אנחנו יודעים שאני ג´ינג´י, ויודעים שאתה מראש העין (מדבר ב-ח´ וע´... לפי מילות השיר ולפי הצהרתך...) יודעים גם בן כמה אתה! מה עוד יכול להפתיע אותנו!?

Kaya

New member
זהרי יקר,

אני מצטרפת לגיל גיל (המנהל הבלתי מעורער - לא משנה כמה יצבע אותנו..) תגיע !! חוץ מזה - מה יש לך להפסיד ? מרגוש, שמנסה להתרגל לכחול..

זהרי..!!

למה יש לי הרגשה שגיל <ולא המנהל> לא משנה כלום? למה תמיד אני צריכה להוכיח שגילי הנראה צעיר <20> הוא בעצם מספר וכמו שיש אין סוף מספרים, יש אינסוף.. טוב לא אינסוף .. אנשים שכולם שונים אפילו אם הם בגיל מסוים. אז לא עוד. כאן. גיל לא משנה. לא משחק תפקיד מה שנקרא. אם רק הייתי כאן יותר.. הייתי מרגישה בנוח להגיע היום. אבל.. אה.. מחר נקנה עוד אבוקדו.. שני. <תגיע היום!!!!!!!!!> <ותכתוב דו"ח השתתפות מפורט למעני>

זהרי, לא להרגיש בנוח בגלל הגיל?

אבל גיל גיל הוא כזה חמוד, מה קרה לך - למה שלא תרגיש בנוח בגללו!?!?! מה, אתה לא אוהב את גיל?!?!?! אני רץ אליו להלשין: גיל גיל (אני מלשין) - זהרי אמר שהוא לא אוהב אותך!!!!!! (סתאאאאאאאאאאאאאאאאם)

זהרי-יקר ../images/Emo23.gif

אני קוראת את הודעותך, אני ממש נהנית לקרוא מה שהגבר הרומנטי ומקסים הזה כותב. אין לי מילים רק מחייכת ומתמלאת מהאהבה שאתה מקרין בכתיבתך. לגבי הגיל אני חושבת שאין עם זה שום בעיה, לפי תעודת הזהות שלי בנובמבר אהיה בת 32, אבל בחיי לפי המראה והרגישות, אני צריכה להוכיח את גילי
הגיל לא אומר כלום, מה שמחבר את האנשים בפורום הזה, זו אהבה, נשמה מלאת טוב, הרגישות הנפלאה חיבוק ונשיקה, וכן גם התמודדות עם כאב וסבל אבל בדרך בריאה של הסתכלות על הצד החיובי בחיים-ולכל אילו אין גיל
אני באופו אישי מזמינה אותך למפגש שיערך בביתי,שמעגלים היקר לוקח על עצמו לארגן. תירוצים לא יתקבלו עשיתי בביתי המון המון מפגשים קטנים לפני כשנתיים, קטנים יותר גדולים יותר, מצט ברשת. לפעמים התאכזבתי מהאישיות של האנשים מעבר למסך , לפעמים לא , אבל זה לא מנע ממני להמשיך לנסות להכיר אנשים, כי אני מאוד מאוד אוהבת אנשים. בחיים אין סיכוי, בלי סיכון, ואם לא תיקח את הסיכון שאולי אנחנו אשליה ואולי אנחנו אמיתיים, ותבוא למפגשים, בטח לא יהיה לך סיכוי להכיר אנשים מקסימים המון אהבה רחל-נשמה

זהרי

New member
טוב אז לארבעתכם...בן קאיה גיל ורחל

אני אשתדל להגיע אני מגיע מכוון נתבג מישהו צריך טרמפ? זהרי..שכעת מחייך אלכם

../images/Emo24.gif זהרי ../images/Emo24.gif

יופי אני גאה בך. המפגש שאמור להערך היום, הוא לא יהיה אצלי-שלא תהיה אי הבנה, הוא יהיה בגינת שנקין, ואתה מוזמן גם למפגש הזה. אני אדבר עם מעגלים-משה ונחליט על המפגש השלישי -שיערך אצלי, נקבע יום שיתאים לכמה שיותר , אשמח לראותכם. מחייכת אליך
רחל-נשמה

זהרי

New member
רחל

אומריםשתי אצבעות מצידון אבל את לי כמו שתי אצבעות מהלב קראתי את כל אשר הינך כותבת וחשה את אשר עובר בחייך מחבב אותך על איך שאת נלחמת ומסתדרת למרות הכל שבת שלום לך רחל ( אין צורך לי להוסיף נשמה כי אין אומרים שבחו של אדם בפניו) זהרי

למעלה