כתבתי לבעלי מכתב!!!

שירלי33

New member
כתבתי לבעלי מכתב!!!

לא מצליחה לישון בימים האחרונים התעוררתי בחמש בבוקר הרבה לפני השעון. אני כל כך עייפה ,מותשת נפשית. פתחתי את המחשב למעלה משעתיים כתבתי,וכתבתי מנסה להבין מה קרה, מדוע אני שורפת את המח והלב במחשבות , מדוע אני!! למה דווקא לי , מה עשיתי ,במה אני אשמה, כתבתי ושאלתי את כל השאלות , במה טעיתי מה יש בה שאין בי . אולי המכתב הזה לא צריך להכתב אולי... איכשהוא הרגשתי אני מתנקה בכתיבה שלי . אחרי שהעליתי את השורות על הנייר הרגשתי יותר חזקה. נשמתי עמוק נתנתי את המכתב ויצאתי החוצה נושמת את אויר העולם ומקווה ..שמתישהוא יהיה טוב.

המשיכי כך

את מעיזה לגעת במה שהדחקת עד היום. כתבת את המכתב, ניקית את עצמך ואפילו מסרת אותו. המשיכי להרגיש חזקה, גם אם התגובה של בעלך תאכזב אותך (אני מקווה שלא, אבל). בכל מקרה, אל תקחי את הדברים למקום של "מדוע אני!! למה דווקא לי , מה עשיתי ,במה אני אשמה" וכו´. יש כנראה דברים שגרמו לריחוק ולבגידה שקשורים בך, במסגרת המערכת הזוגית שלכם. לא באופן של אשמה אלא באופן של טעויות מצטברות שלא תוקנו כי לא זוהו בכלל. בכל מקרה, אל תחושי כקרבן. בזוגיות יש שניים, לשניים יש אחריות על הכל והשניים עושים גם טעויות. קחי אחריות על המשך חייך, על האופן בו תימשך הזוגיות שלך או לא תימשך. היי חזקה ואחזי במושכות. יהיה טוב. לא מתישהו אלא ברגע שתרגישי אחראית לחייך במלואם, לטוב ולרע.

שירלי33

New member
תודה../images/Emo141.gif

תגובתך עודדה אותי. יש לי שאלה נוספת , מקווה שאני לא מגזימה בעלי התקשר לפני כמה דקות וביקש ממני להפגש איתו אחרי העבודה לשיחה. אני כל כך חוששת , פוחדת ממה שיגיד. מה אני צריכה לעשות לדעתך.?

להפגש איתו כמובן.

תראי, את הרי יודעת היטב מה מפריע לך לגבי מה שקרה בעבר, מה מפריע היום ומה את רוצה שיהיה ביניכם בהמשך. הפחד שלך הוא מכך שאולי לא תצליחי לכוון את השיחה לאפיקים מועילים בגלל שאת טעונה כל כך וכנראה גם הוא. בעלך ביקש שתיפגשו. היפגשי איתו. הדרך להביא לתשומת ליבו במכתב את המצוקות שלך היתה אפקטיבית. בהמשך השירשור שמעת שהיו גם מקרים של התעלמות ממכתבים. חשבי איך לפתוח את השיחה (אני מניח שבעלך רוצה לשמוע ממך מה את רוצה). תכנני מספר ראשי פרקים החשובים כעת לשיחה, לא את התוכן הספציפי שלה. השתדלי לשמור על הכיוון ולא להיסחף להאשמות על עניני עבר. דברו על ההווה, על הבהרת ציפיות לגבי העתיד, על הפקת לקחים מן העבר - לא על האשמות והענשה. היי מוכנה נפשית לכל תוצאה שיכולה להיות להבהרת הציפיות, כולל הבעת רצון מצידו לסיים את הנישואין. חשבי על דרכים לרענון הזוגיות והציעי אותן. אם תחושי בעוקצנות או פרובוקציה, אל תתפתי להגרר אחריה. שמרי על הכיוון הרצוי לך. את היא הנווט של הסירה ששיחררת מהמזח והתחלת להשיט אל היציאה מהנמל. אם תנווטי נכון, תגיעי ליעד. אין לך מה לפחד. הפחד מתעצם כאשר לא עושים דבר. בינתיים את עושה ובגדול, על אף החששות. בהצלחה לך.

אגמית1

New member
אז נפגשתם?

היי, אני משתתפת פסיבית בפורום (קוראת ולא כותבת) ולא חסר לי תסכולים מהנישואים שלי. מאוד התחברתי למה שכתבת, אני מתה לדעת האם נפגשתם ומה היה.

noshi1

New member
../images/Emo35.gifתגובה לאיש המערות...

אתה באמת מאמין שאם גבר בוגד אזי "שיש כנראה דברים שגרמו לריחוק ולבגידה?" אולי זה אופי אולי סתם יצר הסקרנות והגיוון שזה נותן...אתה חושב שכל בגידה מקורה חסך כלשהו בזוגיות? זה באמת מעניין אותי התשובה לכך רציתי לשאול בנפרד אבל טוב שזה עלה כאן...מצפה לתשובה...אני.

maof

New member
תרשי לי להיתפרץ

אני יענה לך למרות שאני לא איש המערות לא כל בגידה היא בגלל חסך בזוגיות יש גברים שהדבר הופך לתחביב להשכיב את כל המין הנשי זה עושה להם טוב עם האגו ויש כאלה שפשוט אוהבים את הריגוש בלעשות את האסור ולהרגיש שהוא שווה ועדין הוא מצליח לרגש ולהרשים את הנשים שהוא פוגש הדברים מישתנים מאדם אחד לשני אותו הדבר נימצא אצל הנשים שגם רוצות להוכיח שהן שוות ויכולות להרשים את הגברים ולכבוש את ליבם מעוף

אני טוען שכן

יחד עם זאת, בת הזוג לא בהכרח יכולה למלא את החסר (הכל נכון גם בהפוך - לבת הזוג יש חסר וכו´). גם בן זוג "חרמן" שיצרו כופה עליו להשכיב כל אישה, על פי הדוגמא שלך, לא יוכל למלא את הצורך הזה בזוגיות אלא מחוץ לה. רק מה? אם יצרו הטבעי של האיש הוא כזה, מן הסתם היה כך מאז ומעולם וניתן היה לדעת לגביו מראש תכונה זו. ברוב המקרים בהם אנו דנים כאן מדובר על זוגיות אוהבת ונאמנה שלאחר מספר שנים נתגלתה בגידה (מילה שבאופן אישי אינני אוהב - מעדיף את המילה רומן) ובדרך כלל היתה שחיקה שהתפתחה טרם התפתחות הרומן וגילויו. לגבי מקרים שכאלו אני בדעה שלשני השותפים בזוגיות תרומה לשחיקה, וכי הרומן התפתח על רקע של השלמת חסכים מחוץ לזוגיות השחוקה. בכל מקרה, לא מזמן הובא כאן מאמר מאלף לגבי סיבות לבגידה ודפוסים של בגידה. יש קישור קבוע למאמר בסעיף "מאמרים" בראש העמוד. אתם מוזמנים לקרוא.

seeyou

New member
"...מנסה להבין מה קרה..."../images/Emo14.gif

ANNIE LENNOX LYRICS Why How many times do I have to try to tell you That I´m sorry for the things I´ve done But when I start to try to tell you That´s when you have to tell me Hey... this kind of trouble´s only just begun I tell myself too many times Why don´t you ever learn to keep your big mouth shut That´s why it hurts so bad to hear the words That keep on falling from your mouth Falling from your mouth Falling from your mouth Tell me... Why Why I may be mad I may be blind I may be viciously unkind But I can still read what you´re thinking And I´ve heard is said too many times That you´d be better off Besides... Why can´t you see this boat is sinking (this boat is sinking this boat is sinking) Let´s go down to the water´s edge And we can cast away those doubts Some things are better left unsaid But they still turn me inside out Turning inside out turning inside out Tell me... Why Tell me... Why This is the book I never read These are the words I never said This is the path I´ll never tread These are the dreams I´ll dream instead This is the joy that´s seldom spread These are the tears... The tears we shed This is the fear This is the dread These are the contents of my head And these are the years that we have spent And this is what they represent And this is how I feel Do you know how I feel ? ´cause i don´t think you know how I feel I don´t think you know what I feel I don´t think you know what I feel You don´t know what I feel

לא פעם כתבו פה בפורום...

"כמה שהסיפור שלך דומה לשלי" או "קראתי את ההודעה וחשבתי שזה סיפור חיי", אך הודעתה של שירלי החזירה אותי שנים אחורה. לא מזמן מצאתי מעטפה חומה מהגדולות האלו ששולחים דואר משרדי ובו מכתבים שנתתי לו, רציתי להיזכר מה כתבתי אז לפני שנים והתחלתי לקרוא, הם היו מסודרים לפי שנים 1986 1988, 1991, 1992 1994 והאחרון היה בשנת 1996 תשובה לא קיבלתי לאף מכתב והמעניין הוא שהיום סוף שנת 2002 יש לי את אותו כאב, אותם רגשות שהיו לי אז, אך לפחות אחרי כתיבת המכתבים האלה יכולתי לנשום ולהרגיש שהמועקה שישבה לי שם בלב שלא נתנה לי לנשום. שירלי, לא הספקתי ללחוץ על שלח ורואה שהוא כבר הגיב לך על המכתב, תגיעי לפגישה כמה שאת יכולה להיות יפה, תרגישי ביטחון, תחשבי כמה את שווה כמה את טובה, אל תתני לו להרגיש שאת חלשה. מאחלת לך המון הצלחה מעבירה לך מסר אישי מקווה שתקראי לפני הפגישה.

מצטערת ...

שנדחפתי לשירשור עם הסיפור שלי אך החזיר אותי אחורה מספר שנים וגם.. שכחתי מילה להמשך המשפט: שהמועקה שישבה שם בלב שלא נתנה לי לנשום "נ ע ל מ ה".

היי שתיכן

מיקי-ממש אהבתי את ההודעה לגבי הענין של הכתיבה אני מה זה מזדהה כזו תחושה טובה כשאתה כותב ומוציא את הכל מהלב רק הכתיבה משחררת אבל עם יד על הלב ואמירה אישית אולי כי אנחנו בנות יש איזשהי "אחוות רעים" אבל חשבתן פעם איך הצד השני רואה את זה???? לדעתי הם יותר מחוספסים יותר קשוחים מציאותיים לא ממש מבינים ברגשות לא מתחברים עם מה שאנחנו משדרות פשוט לא לא יודעת!!?? מקוה שזה יעבוד אצלך וגם אם לא לפחות תהני מהתחושה שעשיתי כמה שיכולתי ועכשיו זה כבר לא תלוי בי! וגם זה חשוב לא פחות!

לא מסכימה איתך..

כי יש גברים שגם הם רגישים וכואבים יש לי חברה טובה שהיא היתה מקבלת מכתבים מבעלה, הוא זה שכתב לה אז זה אומר שהיא מחוספסת או קשוחה לא חושבת, פשוט זה עניין של גישה אי אפשר לעשות הכללות

maof

New member
וגם אני חושב........

שעשית את המעשה הנכון...... והמכתב יעשה את שלו הקריאה בשקט נכנסת למקומות הנכונים ועם הרבה תיקווה אני מקווה שהוא יניב את התוצאות אולי שאת אומרת את הדברים בעלך מרגיש שהוא צריך להיתגונן והתוצאה שאת מקבלת זו התקפה על דבריך אולי הקריאה תיגע לו במקומות הרגישים ויהיה לו קל יותר לקבל את הדברים שאת אומרת ....... מעוף

למעלה