כתבתי כאן לפני כחודש

helpless13

New member
כתבתי כאן לפני כחודש

סיפרתי לכם על כך שהמצב החברתי שלי גרוע, שאני נורא שקט, שאני לא ממצה את החיים אלא מבזבז חלק גדול בחוסר עשייה ושיש לי בעקבות כך רייקנות עצומה. הייתי רוצה מאוד להיות פעיל ולנצל את הזמן בצורה מייטבית. אני בחור סקרן שאוהב ללמוד דברים חדשים, אבל אני כאילו לא מסוגל להתאמץ. בגלל שהרבה אנשים אחרים כן ניצלו את חייהם לאורך רוב שנות חייהם אז הם יותר מלאים ממני ואני מרגיש שיש פער ביני לבינם שלא ניתן לגשר עליו. אני לא יכול להרשות לעצמי להיות אדיש למצב ולא נותר יותר זמן לדחות את העניין. הבעייה היא שאני פשוט לא מצליח לאסוף את כל הכוחות והאנרגיות כדי להתאמץ בכל בכוח ולעשות את הצעדים הדרושים לקראת השינוי.

גרא.

New member
helpless13,אכן,העלית את הבעייה שלך כאן לפני

זמן מה.עברו כמעט חודשיים מאז,ומכאן השאלה,מה עשית מאז ועד עתה? מה אתה עושה,אם בכלל בכדי למנף את החיים החברתיים שלך?מה אתה מתכוון לעשות? ומעבר לכך,מה אתה מצפה לשמוע?

yonadavg

New member
פער

אני מניח שהעובדה שאתה חש שישנו פער בינך לבין אחרים שלא ניתן לגישור, רק מקשה עליך להתחיל לעשות דברים - כי הדבר פוגע במוטיבציה שלך. באופן הזה ה"פער" רק הולך וגדל. אל תבדוק איפה נמצאים אחרים. תתחיל לנוע.

אם כן

יש להתחיל בקטן - במשהו שמותאם לרמות האנרגיה שיש לך, ובמקביל לברר מה תומך בך לקום ולפעול. לפעמים, אנשים עם רמות אנרגיה נמוכות מאוד נעזרים בחונך. מישהו שבא אליהם או קובע איתם לעשות דברים ומשמש ככוח מניע וגם כחברה כלשהי לתקופת המעבר עד שתעלה על מסלול עשייה כלשהי שתספק אותך ושתוכל לתחזק בכוחות עצמך.

למעלה