כתבתי חפירה.

Jos711

New member
כתבתי חפירה.

מתכוונת לפרסם אותה לשמיניסטים החדשים. מה דעתכם? אז זהו, אתם נכנסים היום לפורום, דוחקים אותנו, אלו שעומדים לפני גיוס, אלו שכבר עכשיו בדרכם לבקו"ם, להגיד "כן המפקד"!, ולעשות עבודות רס"ר, אותנו, שיש לנו חיים שלמים בפורום הזה, שיש לנו שנה שלמה מאחורינו. אנחנו, שדחקנו החוצה את השמיניסטים הקודמים לנו, ובעתיד גם אתכם ידחקו החוצה מהפורום. רק בעוד שנה, לא כל כך הרבה זמן. אני יודעת שזה נראה כמו הרבה זמן, אני יודעת שזה נראה כמו נצח עד שתשבו בכיתה ותכתבו את המילים האחרונות בבגרות האחרונה שלכם, עד שתהיו במעמדינו, השמיניסטים המסיימים, עד הצו גיוס שלכם, עד הרישיון, עד הכל. אז רק שתדעו, שהזמן בפורום הזה עבר מהר. אותה שנה נפלאה הייתה מלאת אירועים - בפורום ובחיים - לומדים קשה לבגרויות, טוחנים חומר עד דק, אלפי ליטרים של קפה בלמידה אינסטנטיבית לתוך הלילה, כשרק שלוש שעות מפרידות בינך לבין הבגרות החשובה של חייך... אז מה שאני רוצה להגיד, בעצם, זה - תהנו. אל תמהרו. אל תכססו את הציפורניים ותגידו: אני רוצה כבר לסיים, אני רוצה כבר להיות אחד מאלה העוזבים את הפורום, כי אלו שעוזבים את הפורום, מתחרטים על זה. עכשיו אנחנו עוברים למסגרות שונות, לחיים שונים, הרחק הרחק בבועה הבית ספרית שחיינו בה עד עכשיו. אתם לא יודעים כמה קשה לנו לעזוב את הפורום הזה. שנה שלמה. מה נעשה בלי החתימה "מחקרים מוכיחים כי פורום שמיניסטים עדיף על 463 פורומים אחרים"? מה נעשה בלי כל אלו שעוזבים אותנו, שלובשים את המדים ועוברים לפורום "סדירים"? החבורה הקטנה שלנו מתפרקת, כל אחד הולך למקום אחר... אחד בכלל לא מתגייס, אז אין טעם שיבוא לפורום החדש, "בין תיכון לצבא", האחר בכלל עושה עתודה, אז הפורום המתאים לו הוא "עתודה" והאחרת בכלל עושה שירות לאומי, אז לאן היא שייכת? הקבוצות האלו שמתפרקות הם לא רק פה, באינטרנט. הם גם בחיים האמיתיים. אתם עוברים ברגע הזה, בדקה הזאת, מחבורה של תיכוניסטים שהיה להם דבר מלכד - הכיתה, בית הספר, השיעורים - לחבורת בגירים שאין להם שום קשר אחד עם השני. מביך לעמוד מול הידיד, הידידה, ולגלות שנושאי השיחה שהיו לכם עד היום - נעלמו כלא היו. אתם לאט לאט תיצרו קשרים חדשים, אבל תדעו תמיד, ותזכרו תמיד, את החבורה הקטנה - השמיניסטים - שהייתה לכם פעם, שתמכה בכם ברגעים קשים, ששמחה איתכם ברגעים שמחים, אותה חבורה, שלא תהיו חלק ממנה כבר לאחר שהחבורה תתפרק, ותפוץ לכל עבר, לחיים הבוגרים. אז נצלו כל רגע, ותהנו מהחפירה שלי, שמיניסטית לשעבר שכואב לה לעזוב, אז היא מ***נת בשכל לשמיניסטים החדשים.

C u b e

New member
אני עומדת לבכות ../images/Emo7.gif

מאד מרגש, קצת חופר אבל מאד נכון, זו באמת הייתה שנה שעברה בצ'יק, ונורא עצוב לי שלאט לאט חבורת השמיניסטים הוירטואלית מתפרקת אט אט

את צודקת! ריגשת אותי. קבלי ממני

חיבוק
משהו קטן ואופטימי- כל סוף הוא התחלה חדשה... כעת, אנו עומדים בפני התחלה חדשה וכמו בכל התחלה אנו קצת חוששים, מפוחדים וכל כך רוצים לחזור לדברים המוכרים והישנים, אך עוד מעט כשכולנו נתגייס ונשרת את המדינה (כל אחד בדרך שהוא בחר- בשירות הלאומי או בצבא), אני בטוחה שנלמד להפיק מכל דבר את המרב והמיטב. שמיניסטים (לשעבר) ומגוייסים (לעתיד), אני מאחלת לכם רק טוב, בריאות, אושר והצלחה. מי יתן ודרכנו החדשה תהיה קלה ונעימה ושנביט קדימה ותמיד נראה את האור בקצה המנהרה! אוהבת אתכם! ציפור חופש (אורי)

עידוק

New member
אני יודעת לשרשר. פשוט הייתי בסערת

רגשות. יש נסיבות מקלות לא?

עידוק

New member
אני חושבת שעוד פעם לא שירשרתי טוב.

בכל אופן, אני בבית של ידיד שלי. שלא תחשבו לרגע שאני אישה בעלת אלף פרצופים

צליל88

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo179.gif

שטויות, היינו מחפשים בחיפוש בשמיניסטים
סודוקו

עידוק

New member
היי היי

זה אכן אני, סדוקו,תסביך, ושות'
לא אני כתבתי את ההודעה, אלא "ציפור חופש"... היא אצלי ... חחחח...
מן הסתם לא הייתי כותב "יודעת"
בכל מקרה, חיי בסדר מאז שנגמר המלווה
הכל שב למסלולו... חחח
לילה טוב שיהיה... לא ידעתי שעברתם..עברנו
אבל עכשיו אני פה... עידו

לעידו לונדוני (עידוק) !../images/Emo140.gif

אתה החבר הכי טוב שאפשר לבקש. אני אוהבת אותך מאוד מאוד (ואני לא מכינה קפה...המבין יבין). ואני מבקשת לא "הזה עם התסביכים"...חחחח אלא הבחור החמוד ביותר בעולם, שמאוהב בלונדון. ושרון וחן, לא לחשוף מידע
...לאן את הולכת בצבא? למודיעין (חחחח בצחוק). שיהיה לך בהצלחה! אוהבת תמיד, אורי .

gilgula

New member
כתבת יפה ../images/Emo13.gif

חחח זה מתאים להקריא גם במסיבת סיום לשמיניסטים החדשים

DreamS_HunteR

New member
כן, תודה../images/Emo24.gif../images/Emo121.gif

לא נורא, יעבור לי
ובכל אופן, כתבת יפה

למעלה