כתבתי גם בפורום אחר,

כתבתי גם בפורום אחר,

אבל רציתי לשמוע גם מה דעתכן: יש לי חבר - אנחנו ביחד חודשיים ומאוהבים מעל לראש יכול להיות שאני סתם מחפשת בעיות איפה שאין, אבל רציתי לשמוע את דעתכם לגביי סוגייה מסוימת... אני יותר צעירה וחסרת ניסיון ממנו בעניין המיני. הוא מדהים ועושה הכל כדי לרצות אותי במיטה, אבל אני קצת ויתר מתביישת להיות יותר פעילה. פעם אחת הוא שאל אותי אם אני רוצה לרדת לו, ואמרתי לו שאף פעם לא עשיתי את זה (מה שנכון), אמרתי את זה מתוך מחשבה שאם הוא באמת רוצה אז שיעזור לי קצת וידריך אותי, כי באמת אני לא יודעת מה בדיוק לעשות. בכל אופן, הוא לא הגיב למה שאמרתי ופשוט המשכנו במה שעשינו. מאז הוא לא העלה את הנושא הזה בכלל, ולפעמים אני חושבת שאולי זה חסר לו... דברים אחרים הוא כן יודע לבקש בצורה יפה ומכבדת (למשל, יש לו צורה מאוד חמודה לבקש שאגע בו, ואני עושה את זה בכייף). מה אתם חושבים? יש לי ציפור קטנה בראש שאומרת שאם הוא לא מבקש אולי הוא מאלה שלא מתים על זה... האמת שעצם התנוחה בה צריך להיות די דוחה אותי ונראית לי קצת משפילה בשבילי...

אגב,

אני ממש שמחה שגיליתי את הפורום הזה! איזה כייף

היי מסקינטייפ...וברוכה הבאה...

יכול להיות שהוא מתבייש להעלות זאת שוב... תנסי ליזום את, תנסי לבדוק את תגובותיו ללשון שובבה לשפתיים מנשקות על איבר מינו... אולי תגלי שזה כן מדליק אותו... אגב, אמנם לא חינוכי, אבל בכל סרט כחול יש לא סצינה אחת של מציצות, ממליץ להתבונן...
פירסס

ארטימיס

New member
../images/Emo24.gif ברוכה הבאה חמודה! ../images/Emo24.gif

אני אדריך אותך במציצות! רוצה רוצה רוצה?
ברציניות אני אומרת חח..

באיזו תנוחה "צריך להיות"?

אפשר למצוץ לגבר ביותר מתנוחה אחת. ואם יש אהבה ואין מצב שמכריחים אותך (כך נמשע מהתיאור שלך) אין כאן שום השפלה. רק מצב שבו את מענגת אותו בזמן שהוא רק שלו. הוא יכול לעצום עיניים ולהתמכר להנאה, בלי לעשות שום דבר באותו זמן כדי לענג אותך. אני לא חושבת שיש גבר שלא נהנה מזה. אני יודעת שיש גברים יחיו בלי זה, גם הרבה זמן, בשביל האישה שהם אוהבים.

כן,

האמת שהיו מצבים שכל כך רציתי לגרום לו טוב, וחשבתי על זה, אבל קצת פחדתי מזה שאני לא אדע מה לעשות.... נראה לי שפעם הבאה שיהיה לי מצברוח כזה אני פשוט אגיד לו להדריך אותי, ונרא המה יהיה.... מקסימום תמיד אפשר להפסיק באמצע ולעשות משהו אחר

ארטימיס

New member
../images/Emo6.gif חחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחח חחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מואהאהאה איזה מאמר מצחיק :)) נראה לי שהגזמתי קצת עם ה"חחחחחח"

שלוםםם ../images/Emo140.gif

כשתרגישי שאת מוכנה ורוצה, תעשו את זה ביחד. ביחד, את שומעת? את לא לבד. את איתו, מתקשרת, משתפת, שואלת, אומרת אם מביך או לא נעים. את לא אמורה להיות כלום או לעשות כלום שלא נעים לך. אתם ביחד בכל זה.... זה משהו שעושים ביחד, מתוך אינטימיות, מתוך תקשורת וקשב. הכל אפשרי כשיש פתיחות

lilaaa1

New member
משפיל?

אל תשכחי שגם כשאת על הברכיים יורדת לו, את עדיין מחזיקה אותו בביצים....
ותחשבי על זה

עע30

New member
אם הוא שאל

הוא כנראה רוצה. אם זה משפיל אותך, אל תעשי את זה. אם זה נעים לך, תעשי שגם לו יהיה נעים

למעלה