כתבי נענע מחליטים-

כתבי נענע מחליטים-

''מעריצי "טלנובלה בע"מ" יכולים להתרתח, אבל הטלנובלה הטובה ביותר השנה הייתה "השיר שלנו". נכון, יש שטוענים ש"טלנובלה בע"מ", הייתה הרבה יותר שנונה, ואמנם היא התברכה בשנינות ומשחק לא רע מצד רוב השחקנים, אבל "השיר שלנו" כבר הפכה לתופעה, ולו בזכות שירים נידחים ("מלודי" הענק לכל הדעות) שקמו לתחייה בעקבות העונה ה-2 של הטלנובלה. חוץ מזה איך אפשר שלא להתאהב כשזוג כה מדהים כמו רן ונינט מקשטים לנו את המסך בחינניות? ובכלל... אני מעדיפה טלנובלה קיטשית ומעניינת על פני כל טלנובלה קצת יותר מתוחכמת שמפספסת את כל המטרה בטלנובלה.'' טלנובלת השנה-השיר שלנו

סוכריה16

New member
כתבי נענע מעפנים אז

אני לא חושבת שזה נכוןו.. הם לא יכולים לחקבוע סתם ככה. רוב האנשים שאני מכירה ראו טב"עעע... לרוב יש HOT אפילו אם בא להם השיר שלנו...

לא הבנתי מה הקטע של רבלדה..

ודבר שני- נענע לא מעפנים ולפי דעתם סדרה השנה היא השיר שלנו.. ולא הבנתי עוד,את מתנגדת?

ג ב ש ו ש

New member
הופהה עד רבלדה בבקשה../images/Emo70.gif../images/Emo88.gif

עומד לפנייכם מנהל הפורום שלהם
ובואו לא נדבר עלייהם פה כי זה לא קשור.. ואני לא חושב שהיא נגד פשוט כנראה יש לה HOT..אבל יש כאלה שאוהבים את נינה גם מבלי לראות הש"ש..

סוכריה16

New member
הם לא המקסקנים האלה!!../images/Emo46.gif

כפרה על פונצ'י הכי יפה בעולםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם ואל תזלזלי סתם!! אם לא נוח לך פשוט אל תגיבי

אהוו מה עובר אלייך!!

קודם כל דיברתי אל גבי, דבר שני-לא מזלזלת בהם..פשוט לא מתחברת אליהם!~! דבר שלישי-מה!?הם לא מקסיקנים??הם כן. לא הבנתי איפה את רואה זילזול? אני אישית מעדיפה יותר המורדים.אבל מה שבראש שלכם.

עדידוש

New member
כמוני....\-:../images/Emo99.gif

ולדעתי הדברים האלה מיותרים פה בדיוק בגלל שיש כאלה שאוהבים את נינט ויש להם HOT אני לא באה לתקוף או משהו שלא תבינו לא נכון
פשוט לדעתי זה מיותר

סוכריה16

New member
אני לא מתנגדת

האמת לא יצא לי לראות בגלל שאין לי יאס.. אבל אני לא מסכימה עם זה שהם קובעים סתם ככה שזו הטלנבולה הכי נצפית. ורבלדה... תבחר את זההההה אין לזה שום קטע

למעלה