כתבים אחרי כבידה

Fun Fair

New member
כתבים אחרי כבידה

שלום לכולם. (שאלה ששאלתי לפני כחודש וחצי וטרם קבלתי תגובה..) הפעלתי מכונה ולאחר שהוצאתי את הדברים לייבוש, שמתי לב שעל אחד הסריגים (ורק עליו!) יש כמה כתמים אפורים שלא היו עליו לפני הכביסה. חברה אמרה לי שאלה כתמים שקורים מהמרכך, אבל לא עשיתי שום דבר שונה בכביסה הזו- אותה האבקה, אותו המרכך, אותן הכמויות. האם באמת המרכך יוצר כתמים? ואיך ניתן להסיר אותם? תודה!~

לי נאמר

שזה קורה מעודף אבקה ואכן מאז שהתחלתי להקפיד על הכמות אז לא היו לי יותר כתמים כאלה ממליצה לעשות גם ניקיון למכונה הפעלה אחת עם חומץ

Fun Fair

New member
תודה, האמת היא

שאני מנקה את המכונה אחת לחודש עם מלח לימון וחומץ, אז אני בספק עם זו הבעיה. לגבי אבקת הכביסה- אני אבדוק (אעפ"י שאני משתמשת בכמות עפ"י המסומן ע"ג האריזה). השאלה היא האם יש דרך להסיר אותם? (אוי, אני עכשיו רואה את שגיאות הכתב שלי בהודעה המקורית....איזה בושות...
)

בבולה

New member
להשתמש בפחות אבקת כביסה מהמצוין

קראתי פעם על ניסוי שבו הורידו בהדרגתיות את כמות אבקת הכביסה עד חצי מהכמות המומלצת לפי היצרן. תוצאות הניסוי היו שעה חצי כמות מהמומלץ הכביסה יצאה נקיה בדיוק אותו הדבר. מתחת לכמות זו (0.5) איכות הניקיון בכבסים ירדה. כמות קטנה יותר של אבקת כביסה גם שומרת על הכבסים טוב יותר לאורך זמן. תרדי בהדרגתיות ותראי איזה כמות לא משאירה לך כתמים. אני בנוסף מקפידה שהתוף לא יהיה מפוצץ בבגדים כך שתהיה תנועה בתוף.

למעלה