כתבו על אירו בוואלה

כתבו על אירו בוואלה

היי לכולם, מזמן לא כתבתי וקצת שחכתי מאירוסמית' בזמן האחרון. עד שראיתי את זה נ.ב. תמונה שצילמתי

HeAVeN or HelL

New member
כנראה...

רובכם מסכימים עם מה שכתוב שם על קרייזי...אבל אני לא.. ולא, אני לא אומרת שהוא עמוק או גרנדיאוזי.. אני פשוט אוהבת אותו כי הוא עושה לי מצב רוח בשניות =]

AeroTom

New member
השיר הראשון של הלהקה שהכרתי...

בתחילת הדרך כמובן אהבתי אותו מאוד (הוא היה הסיבה שקניתי את GAG), אבל אחרי שגיליתי את כל המאגר של הלהקה והתבגרתי גם קצת בשנים, הדעה כאמור והחיבור השתנו די הרבה. הוא לא שיר גרוע, ממש לא. שיר קליל וחמוד, אבל כיום הוא כבר ממש לא עושה לי את זה. הוא קצת רחוק היום מהטעם המוזיקלי הכולל שלי, עם אירוסמית' והרבה מעבר לכך במוזיקה בכלליות. אבל האמת שמעולם לא אמרתי עליו משהו רע. שיר גדול או עם עומק מסויים הוא לא. אבל מזיק הוא גם כן לא

AeroTom

New member
סיימתי לקרוא את זה

ועדיין לא הבנתי אם הוא רוצה לכתוב על הקליפ או על השיר...בלי קשר למה שהוא כתב עליו, לא כתבה עמוקה משהו או ממש מעניינת.

Aerosmith2006

New member
שטיות. שיר פשוט, אבל לא מסכימה עם הירידה בכלל

קצת נסחפו. נו טוב, אני לא מצפה מאנשים שהם לא מעריציי אירו כמונו להבין שהקרירה של אירו ממש לא נבנתה על Crazy - כתבה דיי מטופשת.

AeroRotem

New member
BullShit!!!

הכרתי את CRAZY בדיסק הראשון וגם עכשיו, אחריי ששמעתי עוד הרבה שירים וסגנונות שונים הוא אחד המועדפים עליי. כתבה חסרת טעם - וככה זה יהיה לגביי כל נושא שמדבר על טעם אישי. ואחרון אבל ממש לא חביב... שלא יספר לי שהשיר הצליח רק בגלל הקליפ בתקופה שלחצי עולם עוד לא היה MTV והסתמכו אך ורק על שמיעה.

SaintJohn

New member
לדעתי הקליפ כן הביא להצלחת השיר

בלי הקליפ לדעתי השיר היה עדיין מצליח, אבל לא מתקרב אפילו לרמות ההצלחה שלו, ולסטטוס שאליו הוא הגיע. הדעה הרווחת היום (ולא רק בארץ) היא שקרייזי הוא אחת מהקלאסיקות הגדולות ביותר של אירוסמית', ובתור שיר בפני עצמו - אני פשוט לא רואה משהו שמאפשר לו להיות בסטטוס כזה גבוה. זה שיר חמוד ונעים לשמיעה, אבל לא מעבר לזה.

SaintJohn

New member
באמת כתבה סתמית ומיותרת

יצא שהוא אמר בגדול שהקליפ של קרייזי אחראי להצלחה המסחררת של אירוסמית'. ברור. לפני Get a Grip לאף אחד לא היה מושג שאירוסמית' יצליחו? ברור. Amazing בלדה סתמית? ברור. אני מסכים בזה שהקליפ עזר להצלחה, בעיקר בזכות זה שהוא הגיע בתקופה ש-MTV התחיל לפרוח לפני תקופת האינטרנט, וגם שהקליפ יותר מוצלח מהשיר, אבל הוא נסחף יותר מדי עם הרעיונות האלה והרס לעצמו את הכתבה. בכל אופן, תודה על הלינק

Aero7STyle

New member
בגוף הכתבה..אם אפשר לקרוא לזה ככה..

נפלה טעות. ב-Amazing.. זה קולה ולא קפה. lol

למעלה