כתבו עלי בעיתון

דודו, אתה קים דיל הבאה!

או בעצם, קים דיל הנוכחית. אפשר לעשות סרט בד כזה, כמו של מלכות יופי, ולכתוב עליו "קים דיל 2007" או משהו, ולחלק אותו לכל האנשים שהוכרזו אי פעם קקים דיל (כולל אסתר עופרים).

G4rfi3ld

New member
אני מזועזע

מפליטת הפה הפרוידיאנית שלך, תמר. האם ייתכן שכל הזמן הזה את בעצם חושבת שקים דיל היא "קקי"? קקים דיל?!

davecom

New member
דליה פרידלנד עשתה מזה הון

עם האלבום רב-המכר "קקים של מסטיק".

חלילה וחס!

אני עומדת נכלמת בפינה ומבצעת את העונש שהוטל עליי: קים דיל היא המלכה האחת והיחידה ואין דומה לה. קים דיל היא המלכה האחת והיחידה ואין דומה לה. קים דיל היא המלכה האחת והיחידה ואין דומה לה. קים דיל היא המלכה האחת והיחידה ואין דומה לה. קים דיל היא המלכה האחת והיחידה ואין דומה לה. קים דיל היא המלכה האחת והיחידה ואין דומה לה. קים דיל היא המלכה האחת והיחידה ואין דומה לה. קים דיל היא המלכה האחת והיחידה ואין דומה לה. קים דיל היא המלכה האחת והיחידה ואין דומה לה. קים דיל היא המלכה האחת והיחידה ואין דומה לה. קים דיל היא המלכה האחת והיחידה ואין דומה לה. קים דיל היא המלכה האחת והיחידה ואין דומה לה. קים דיל היא המלכה האחת והיחידה ואין דומה לה. קים דיל היא המלכה האחת והיחידה ואין דומה לה. קים דיל היא המלכה האחת והיחידה ואין דומה לה. קים דיל היא המלכה האחת והיחידה ואין דומה לה. קים דיל היא המלכה האחת והיחידה ואין דומה לה. קים דיל היא המלכה האחת והיחידה ואין דומה לה. קים דיל היא המלכה האחת והיחידה ואין דומה לה. קים דיל היא המלכה האחת והיחידה ואין דומה לה. קים דיל היא המלכה האחת והיחידה ואין דומה לה. קים דיל היא המלכה האחת והיחידה ואין דומה לה. קים דיל היא המלכה האחת והיחידה ואין דומה לה. קים דיל היא המלכה האחת והיחידה ואין דומה לה. קים דיל היא המלכה האחת והיחידה ואין דומה לה. קים דיל היא המלכה האחת והיחידה ואין דומה לה. קים דיל היא המלכה האחת והיחידה ואין דומה לה. קים דיל היא המלכה האחת והיחידה ואין דומה לה. קים דיל היא המלכה האחת והיחידה ואין דומה לה. קים דיל היא המלכה האחת והיחידה ואין דומה לה. קים דיל היא המלכה האחת והיחידה ואין דומה לה. קים דיל היא המלכה האחת והיחידה ואין דומה לה. קים דיל היא המלכה האחת והיחידה ואין דומה לה. קים דיל היא המלכה האחת והיחידה ואין דומה לה. קים דיל היא המלכה האחת והיחידה ואין דומה לה. קים דיל היא המלכה האחת והיחידה ואין דומה לה. קים דיל היא המלכה האחת והיחידה ואין דומה לה. קים דיל היא המלכה האחת והיחידה ואין דומה לה. קים דיל היא המלכה האחת והיחידה ואין דומה לה. קים דיל היא המלכה האחת והיחידה ואין דומה לה. קים דיל היא המלכה האחת והיחידה ואין דומה לה. קים דיל היא המלכה האחת והיחידה ואין דומה לה. קים דיל היא המלכה האחת והיחידה ואין דומה לה. קים דיל היא המלכה האחת והיחידה ואין דומה לה. קים דיל היא המלכה האחת והיחידה ואין דומה לה. קים דיל היא המלכה האחת והיחידה ואין דומה לה. קים דיל היא המלכה האחת והיחידה ואין דומה לה. קים דיל היא המלכה האחת והיחידה ואין דומה לה. קים דיל היא המלכה האחת והיחידה ואין דומה לה. קים דיל היא המלכה האחת והיחידה ואין דומה לה. קים דיל היא המלכה האחת והיחידה ואין דומה לה. קים דיל היא המלכה האחת והיחידה ואין דומה לה. קים דיל היא המלכה האחת והיחידה ואין דומה לה. קים דיל היא המלכה האחת והיחידה ואין דומה לה.

אני

לא יודעת, אבל נראה לי שליסה למדה איתי איזה קורס אחד ואפילו הביאה לי סיכומים של מאמרים שעד היום לא החזרתי לה.

למעלה