כתבו עלינו בעיתון...

epitaph

New member
כתבו עלינו בעיתון...

טוב, בערך, כתבו על הפורום ב"עכבר נט" שצורף לידיעות אחרונות היום: "בפורום רוק מתקדם בתפוז ידונו בכובד ראש ביצורי כלאיים של הפרוגרסיב המודרני כמו מריליון, אבל גם בחומרים איכותיים במיוחד, כמו התקליטים הראשונים של קרימזון." נכתב על ידי בועז כהן מ-88FM, אני חייב לציין שאני מסכים עם הבחור, במיוחד עם הקטע של האיכותיים במיוחד.
אגב, ברייטמן, יש גם איזכור לטובה לאתר שלך.

אדם זאב

New member
ראיון דווקא נחמד

תכנס לtinyurl.com זה אתר שמקצר כתובות ענקיות לכתובות קטנות. רק חבל שרשמו את הלינק לפורום ככה, כי בטח ימחקו את זה מתישהו

RedCherry

New member
יש שם גם המלצה ממש מגניבה

אתם חייבים לנסות דבר שנקרא Pandora.com, פשוט מדהים. מדובר ברדיו בו אתה כותב שם של אומן\שיר והוא משמיע לך שירים של האומן ושירים של להקות דומות לאומן שחיפשת. ממש מומלץ.

epitaph

New member
האמת...

כבר המליצו על הרדיו הזה לפני איזה שבוע או שבועיים בפורום תרבות פסיכדלית, נראה לי שמשם הוא לקח את הרעיון...הבעיה עם הרדיו הזה שרק עשר השעות הראשונות בחינם.

כן, ראיתי, תודה

אני תוהה מי יקרא את זה ומי ייכנס לאתרים בזכות המוסף הזה. אם זה מצורף לידיעות אחרונות, מן הסתם זה יקבל רייטינג.

RedCherry

New member
זה מצורף ל"הארץ" מין הסתם

הרי כתבות כאלו, שתומכות בקהילות כאלו כמעט תמיד יופיעו ב"הארץ", עיתון שהוא כמה רמות יותר עיתונאי ומעניין מידיעות ומעריב (בעיקר מעריב...).

epitaph

New member
זה מצורף גם לידיעות אחרונות...

כמו שכבר כתבתי מקודם.

FunkyMonk

New member
הארץ פשוט יותר מדי שמאלני,

אפילו אני לא יכול לסבול את זה. אבל אל נא נגלוש לוויכוח מטופש. :)

RedCherry

New member
זה לא עובד ככה

אתה לא יכול לבוא ולהגיד דבר כזה ואז להגיד "אבל לא נכנס לוויכוח". ולכן, אני אאלץ כן להכנס לוויכוח. "הארץ" הוא לא "יותר מידי שמאלני" הוא פשוט פונה לקהל יותר אינטלקטואלי, במקרה יוצא שאינטלקטואלים נוטים להיות שמאלנים, ולכן מיני עצומות של השמאל וכאלו מופיעות שם מידי פעם. לאומת זאת הכתבות הן אינן שמאלניות, הן פשוט אמיתיות.

FunkyMonk

New member
תראה

על אף היותי שמאלני - אני לא מסכים איתך. השמאלנים יותר אינטלקטואלים? נו באמת. אין שום קשר בין השניים. למרות שאני שמאלני, אני לא יכול לקרוא את הארץ, כיוון שהנק' מבט של הכתבות שם היא שמלאנית. (לפחות הכתבות שמפורסמות באתר שלהם, והכתבות שאני קורא בעיתון.) אני מחפש עיתון בו יש ניטרליות, לא לצד זה ולא לצד זה. מבחינתי, אני אישית מעדיף את ידיעות. :)

למעלה