וגם למקדונלדס וזאת התחתית דף שלךהגלגלת של העכבר כמעט יצאה מהמקום מרוב שסובבתי אותה
K kuku woman New member 19/1/07 #18 ../images/Emo6.gifוגם למקדונלדס../images/Emo99.gif וזאת התחתית דף שלך הגלגלת של העכבר כמעט יצאה מהמקום מרוב שסובבתי אותה
../images/Emo6.gifוגם למקדונלדס../images/Emo99.gif וזאת התחתית דף שלך הגלגלת של העכבר כמעט יצאה מהמקום מרוב שסובבתי אותה
E esterosh New member 19/1/07 #26 את מתחכמת חחחחחח אבל את צודקת.... ואני בכוונה עשיתי את זה .... זה עונש על זה שהייתי צריכה להגיב לעצמי חחחחח אז פעם הבאה תגיבו לפני... ולא תסבלו חחחחחח
את מתחכמת חחחחחח אבל את צודקת.... ואני בכוונה עשיתי את זה .... זה עונש על זה שהייתי צריכה להגיב לעצמי חחחחח אז פעם הבאה תגיבו לפני... ולא תסבלו חחחחחח
0 0ליוש0 New member 19/1/07 #23 וגם לאדידס! סתכלו על הנעליים שלו חחח:] תחתית הדף?! זה תחתית העולם עד שהגעתי לשם!
מ מ א י י ק New member 19/1/07 #20 תודה רבה אסתרוש../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif../images/Emo19.gif
0 0ליוש0 New member 19/1/07 #21 תודה על כל התכבות../images/Emo47.gif תמונה ממש חמודה:] ושיהיה לו המון בהצלחה לעבור את האודישן ואם הוא עבר שיהיה לו בהצלחה בסדרה החדשה:]
תודה על כל התכבות../images/Emo47.gif תמונה ממש חמודה:] ושיהיה לו המון בהצלחה לעבור את האודישן ואם הוא עבר שיהיה לו בהצלחה בסדרה החדשה:]
ח חנווש האחת והיחידה New member 19/1/07 #27 זה לא קשור אבל... ילדה מהשכבה שלי הלכה למועדון לילה והיא פגשה את עפרררררררררר והיא נתנה לחברות שלה ברכות מעפר גמאניי רוצההההה יאאוו..גמאניי רוווצהה לפגוששש אוותתווווווווווו
זה לא קשור אבל... ילדה מהשכבה שלי הלכה למועדון לילה והיא פגשה את עפרררררררררר והיא נתנה לחברות שלה ברכות מעפר גמאניי רוצההההה יאאוו..גמאניי רוווצהה לפגוששש אוותתווווווווווו