כתבו עליו!

esterosh

New member
עוד כתבה על עפר!

כתבה על תחילת הצילומים של האלופה! "מסובב את כולם על האצבע הקטנה...מה שנכון ..נכון!" איזה תמונה יפה...

מיתרוש5

New member
אני שולחת לכל מי שמדבר איתי כרגע

שזה המון!!! כזה "איזה חמודדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד
" בגלל התמונה! איזה חמודדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד

חחח איזה חמוד../images/Emo99.gif

וואי בטח היה ממש קפוא בירושלים S: שאני ההיתי בצילומים זה היה בקיץ... היה ממש אבל ממש חם

esterosh

New member
עפר במסיבה של מיטל גל!

מזל טוב ,חחח היא בת 20! "ומרוב שהיה צפוף, עופר שכטר אמר לאורי שמש (עובד חביה, בשבילכם) "עוד שניה אתה בתוך התחת שלי", אבל הכל ברוח טובה, שלא תעיזו לפרש את זה אחרת." חחחחחחחחחחחחחח
איזה תמונה יפה...אבל למה הוא יצא כל כך רציני?

t o m k a

New member
תודה אסתרי :)

וזה ליאור שמש לא אורי שמש חחח הוא כבר הלך עם החולצה הזאת לא מזמן לא? חחח מוכרת לי

esterosh

New member
כן הוא היה עם החולצה הזאת

בהקרנת בכורה של האלופה,עונה ראשונה.... ואני יודעת שזה ליאור שמש כנראה התבלבלתי חחחחח והנה תמונה.....

0ליוש0

New member
איך את זוכרת ?

איפה הוא היה עם כל בגד?חחחחחחחחחחחחחחחח תיהי לי בריאה הלוואי עליי ת'זיכרון שלך אולי הייתי מצליחה יותר במתמטיקה והסטוריה ותנך וספרות חחחחחחחחחח

esterosh

New member
אין לי מושג...אני מפתעיה את עצמי.

כנראה שאין לי דברים יותר חשובים לזכור חחחח או שיש לי זיכרון טוב.....חוץ מזה שחיפשתי בריפרוף בתמונות ומצאתי...

0ליוש0

New member
חחחחחחחחחח יש לך מקום פנוי

את לא צריכה כבר לזכור חומר הסטוןריה מתמטיקה וכל השאר הבלע הזה חחחחחחחחחחחחח

0ליוש0

New member
מזל טוב למיטל גל חחחחחח

היא מזה חמודה
והיא כ"כ יפה...חחחחחח ותמונה שעפר שוב די מתעצבן מהצלם
חחחחחח סתם סתם
תודה:)

esterosh

New member
לא נראה לי שהוא מתעצבן מהצלם...

כנראה הוא היה עייף...ולדעתי הוא לא כל כך רצה ללכת למסיבה חחחח וכן מיטל גל ממש חמודה....

0ליוש0

New member
חחחחחחחחחחחחחח

עשיתי ממנו אחד וואחד עצבני כל תמונה רוצה להעיף כאפה או מתעצבן מהצלם חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ויש מצב סתם תפסו אותו בתמונה והוא גם לא אוהב לחייך בתמונות אז..

למעלה