כתבו עליו!

esterosh

New member
כתבו עליו!../images/Emo192.gif

אני עדיין לא נכנעת....הנה כמה כתבות. 1.יש עוד אין לייט נייט??? כנראה שהולכים לשגע אותנו,כל יום כותבים משהו אחר. בכל מקרה בכתבה הזאת יש הרבה פרטים על הלייט נייט,מפתחים עבור קשת את "בובה של לילה", לייט נייט סאטירי בהשתתפות עפר שכטר וחבורת בובות חסרות רסן. השבוע צפוי להצטלם הפיילוט השני, זאת אחרי שהפיילוט הראשון עבר בהצלחה אבל דרש מקצה שיפורים. כנראה שהכל בידים של עפר,אבל לפי מה שכתוב זה נשמע ממש חמוד,עושה חשק לראות אותו בלייט נייט. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3495269,00.html 2.להחליף או למות יום שישי של "רשת" מתחלף: "לצחוק או למות" תשודר בשישי אחרי גריז ו"כפיות" תשודר בשבת, מיד אחרי "אחד נגד 100" שזה אומר שעפר נשלח להציל את הרייטינגשל רשת מול הישרדות.קצת מלחיץ,מה גם שביום רביעי הוא יתחרה מול הישרדות עם אבידות ומציאות.שיהיה בהצלחה. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3495502,00.html http://yes.walla.co.il/?w=1/7327/1223203 כל הכתבות שקשורות לעפר ויתפרסמו במהלך השבוע לשרשר לכאן.

esterosh

New member
ראיתם את העפרומו החדש של אבידות ומציאות!

מראים קטע של עפר שם,שהוא אומר אני חייב לנשק אותך. פרומו חמוד,רק מעניין מי זאת השחקנית הזאת ולמה היא נראת כל כך זקנה? טוב שלא הביאו לואישה בת 60? והשיער ממש מתאים לו ככה..זה נראה מצחיק ..שמשודרות כמה סידרות של עפר ובכל תוכנית יש לו תספורת אחרת זה נראה כיאלו זה בן אדם אחר ,הוא לא רוצה לשעמם את הצופים. ושמתי לב למשהו,בדרך כלל שיש לו שיער ארוך הוא עושה תפקיד קומי ,תפקיד של בחור שובב. ושיש לו שיער קצר הוא בתפקיד דרמתי רצני ומופנם,זה נראה לכם מקרי? וכן זו כבר מסורת לחפור על פרומו.

לא ראיתי... ראיתי רק את הפרומו של כל השחקנים

יחד, זה שמתוך הפרומו של כל התוכניות של רשת.

MEyTi L O

New member
לא ראיתי ..

ראיתי רק את ה- 2 פרומואים עם מיה דגן וליאור אשכנזי ....

dht160

New member
אל תצפו.'אבידות ומציאות' לא משהו

סדרה מאוד כבדה,יש לי את שני הפרקים הראשונים. זה בטח לא 'אהבה זה כואב' 2

בובות?../images/Emo122.gif

תאמת שזה נשמע לי קצת מוזר... אבל אולי רק שאראה את זה אני אוכל להבין את הרעיון
אני כבר ממש מבולבלת-פעם הם מודיעים שאין לייט נייט ועכשיו עושים פיילוט שני?
אם הפיילוט יעבור טוב, אתם יודעים מתי בערך זה ישודר? לא היה לי מושג שלהישרדות יש כ"כ הרבה רייטניג! תמיד שמעתי שהיא לא עוברת את ערוץ 2 ועכשיו רשת משתגעים בגללה
לא יצא לי לראות עדיין פרק של כפיות מההתחלה עד הסוף אני תמיד מפספסת משום מה ועכשיו עוד רוצים לשים את זה בזמן של הישרדות ככה שאני הולכת להמשיך לפספס

esterosh

New member
../images/Emo207.gifעפר ויתר על הלייט נייט.

לפחות ככה אמרו היום בגיא פינס. מי שינחה את הלייט נייט של קשת "בובה של לילה" יהיה עידו רוזנבלום. ואמרו שעפר היה המעומד הראשון ואפילו צילם 2 פילוטים,אבל החליט לוותר בעקבות הצעות לחוזה טאלנט מרשת ומערוץ 10. קצת מבאס שכל ההצעות באו ביחד,ואי אפשר להשיג הכל,אבל בטח יבוא יום והוא יעשה לייט נייט.בכל מקרה שיהיה בהצלחה,ובטח הוא עשה את הבחירה שהכי התאימה לו.

זה היה כ"כ צפוי שיבחרו את עידו במקומו X:

בזמן האחרון דוחפים אותו לכל מקום... ותאמת שאני חושבת שהוא יותר מתאים ללייט נייט מאשר עפר. לעפר יותר מתאים לשחק בדרמות/קומדיות/טלנובלות.

esterosh

New member
האמת שאני גם חושבת כמוך.

כי זה עוד קצת גדול על עפר להחזיק תוכנית שהוא במרכז,והוא היחיד במיוחד בערוץ שנמדד לפי רייטינג. כיאלו אני לא אומרת שהוא לא יכול, יש לו את היכולת והכישרון ,אבל עדיין יש עליו את הרושם של הילד המופרע,במיוחד בקהל המבוגר . אז כנראה עדיף שעידו יעשה את זה.

MorLoveOfer

New member
כן עפר ויתר על הלייט נייט

ובמקומו יהיה עידו רוזבלום (שגם הוא ממש חמוד) אבל לא כמו עפר..חבל...

למעלה