כתבו עליו

esterosh

New member
כתבו עליו../images/Emo188.gif

כל הכתבות על עפר שהתפרסמו במהלך השבוע שרשרו לפה... בגלל שהשירשור הקודם היה כבר מפוצץ וירד למטה ...אז הנה חדש... הסיבה שפתחתי בשעה כזאת.. היא שסרקתי הרבה כתבות של עפר מעיתונים...(סריקות של 3 שבועות..) וזה לקח קצת זמן...(גם לסרוק וגם לעלות...) אז בגלל שאסור לעלות סריקות לפורום כי זה נגד זכויות יוצרים... באישור של אסתי העלתי את כל הסריקות לקומונה הסגורה של עפר..כי רוב הפורום נמצא שם אז אתם מוזמנים להיכנס ולראות את כל הסריקות ...מקווה שתהנו...לילה טוב או בוקר טוב למי שיראה את זה בבוקר...

randu

New member
אני היחידי שלא מסתפק בתודה?

חח תמיד יש לי משהו להגיב בנוסף.. בקשר לחמשת הגדולים.. באמת מגיע לו להיכנס לרשימה, ואני מסכים עם מה שרשום שם. לדעתי הוא לא פונה לקהל של מבוגרים יותר, פשוט הוא יותר רציני מפעם. וזהו,אני אוהב אותו.. ובקקשר לתמונות- אהבתי מאוד את כל התמונות,בעיקר את זו על הספסל עם הסיגריה. מה שיש לו באוזן זה אוזניה לשירים?
אסתרי,תודה מותק.

t o m k a

New member
תודה אסתר :)

אין לי סריקה של זה אבל בכל זאת היום התפרסם במוסף 7 ימים של ידיעות אחרונות כתבה על האלופה 2 וראיונות עם השחקנים. גם עפר התראיין ועוד מעט אני ירד להביא את הכתבה ואני ירשום ציטוטים שהוא אמר למי שאין את העיתון :)

randu

New member
את רוצה שאכתוב את כל הקטע עם עפר?

כי במילא תכננתי לכתוב, וראיתי שכתבת ת'הודעה לפניי אז לא שמתי.

esterosh

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif

ברור שזה חלום! זה סיגי כל החיים שלה היא רק חולמת...זה מה שכל כך מעצבן בדמות הזאת... בעונה הקודמת 50 פרקים זה רק חלומות הזוים של תום וסיגי....

randu

New member
../images/Emo6.gif נכון..

זה היה קצת מעצבן,אבל סבבה. החלום הזה ממש הזוי.

anatosh15

New member
מור?? רואה ספויילרים של האלופהה?!?!

חחח את שונאת ספויילרים.. חחח כמה גיליתי לך עונה שעברה על האלופה ואת התעצבנת חחחח =]

מורוש101

New member
זה לא ממש ספוילר..

זה סתם קטעים קטנים..את היית מספרת לי דברים חשובים..

randu

New member
הקטעים של עפר מהכתבה ב-7 לילות:

הגיע כצפוי הקטע של הנשיקות: ~אני מצטט:~ שכטר,לעומת זאת,מדווח: (הם התווכנו לעומת עדי שמזייפת נשיקות..) "אני מתנשק על המסך כמו בחיים,עם לשון והכל. נראה לי מפגר לעשות בכאילו או להשתמש רק בשפתיים. אם אין היענות מהצד השני אני לא דוחף בכוח. אני זורם. מה שכן, לשון נראית לא אסתטית במצלמה,אז כשריך אומרים לי 'תרגיע קצת' ". עם מי על הסט היית רוצה שנסדר לך להתנשק? "אני מתלבט בין מייקל לואיס לורד פלדמן[
]. לכל אחר יש את היתרונות ואת החסרונות שלו. בעצם,למייקל אין חסרונות,חוץ מזה שהוא גבר.[
] לורד יש רק חיסרון אחד,שיש לה חבר. אבל זה לא פגם מולד.[
]" בעונה הקודמת נישקת את יהודה.. "אה,זאת היתה רק נשיקה על פה סגור. איתו ידעתי שאני לא אכניס לשון. אם הייתי מנסה,יהודה היה נושך לי אותה ויורק,כמו שטייסון עשה לאוזן של הוליפילד.." ויש תמונה שלו בקטן עם מיכל, תמונה עם קפון[
],ותמונה כשהוא מסתפר. *תודה לתומי שאמרה לנו שיש על זה.*

esterosh

New member
והנה הסריקה של הכתבה!

רני ,תודה על הציטוטים. תומי, תודה שאמרת לנו על הכתבה...(האמת שיש לי מנוי...אז גם ככה הייתי רואה ...אבל בכל זאת תודה!) הסריקות עצמן בקומונה כי אסור לעלות לפה סריקות! ועכשיו כמה תגובות על הכתבה.... הקטע של הנשיקות היה ממש מצחיק...תמיד ידעתי שעפר מנצל הזדמנויות ( תחשבו כמה אודשנים הוא עשה כדי "לעזור" לשחקניות "למצוא התאמה" ועכשיו תחשבו כמה נשיקות זה חחחח... אהה ואני זוכרת ששנה שעברה באלופה שתום וסיגי מתנשקים בחדר של ג'לל -הנשיקה הראשונה שלהם בפרק מאה ומשהו...שהיא משכנעת אותו ללכת לשחק...אז ממש ראו שעפר מוציא לשון...) הוידוי האהבה למייקל לואי וורד פלדמן ממש מוזר ומצחיק....והוידוי אהבה ליהודה לוי בכלל ...(הוא מתאהב מהר..חחח) מצחיק שהוא אמר שליהודה הוא לא ניסה לדחוף לשון כי הוא היה נושך את הלשון ויורק ...אני רק מדמיינת את זה וצוחקת חחח עד שיהודה לא יכניס לו מכות הוא לא ירגע... וכמובן יש את הקטע שהוא מדבר על דמיון בין עפר לדמות של תום ומה הדברים שהוא אימץ מהדמות... זה לא פעם ראשונה שעפר נכנס לדמות...הוא גם תמיד מחפש דברים דומים בין הדמויות שלו לבין עפר ... ומצחיק שהוא מדבר על זה עם הפסיכולוגית שלו ...רק שלא יפתח פיצול אישיות מכל הדמויות האלה חחחחח סתם... טוב זהו חפרתי...בטח יש עוד דברים...אבל אני כבר לא זוכרת...ושי קפון נראה בן אדם נחמד...כולם אוהבים אותו על הסט...טוב לכו לקרוא את הכתבה...

randu

New member
אני לא ראיתי איפה הקטע שהוא מדבר על

הדמיון. איזו סריקה יש את הקטע הזה?

למעלה