חחחחחחחח כןןן אוי ואבוי טוב שהיא לא נמרחה עליו כאליו היא חברה שלו אפילו שהוא שיכור הוא לא עיוור
0 0ליוש0 New member 24/12/06 #20 חחחחחחחח כןןן../images/Emo6.gif אוי ואבוי טוב שהיא לא נמרחה עליו כאליו היא חברה שלו אפילו שהוא שיכור הוא לא עיוור
חחחחחחחח כןןן../images/Emo6.gif אוי ואבוי טוב שהיא לא נמרחה עליו כאליו היא חברה שלו אפילו שהוא שיכור הוא לא עיוור
E esterosh New member 24/12/06 #21 חחחחחחחחחח הרגת אותי חחחחחחח אני בשוק שהוא בכלל זכר שקרואים לה שרונה ולא קרא לה דניאלה חחחחחחחחח אני כל הזמן מתבלבלת בניהם חחחח
חחחחחחחחחח הרגת אותי חחחחחחח אני בשוק שהוא בכלל זכר שקרואים לה שרונה ולא קרא לה דניאלה חחחחחחחחח אני כל הזמן מתבלבלת בניהם חחחח
0 0ליוש0 New member 24/12/06 #25 חחחחחחחחחחחחח כןןןן../images/Emo6.gif והואאמר שהיה בינהם משו פעם... למה יש לי הרגשה שגם אז הוא היה שיכור
חחחחחחחחחחחחח כןןןן../images/Emo6.gif והואאמר שהיה בינהם משו פעם... למה יש לי הרגשה שגם אז הוא היה שיכור
E esterosh New member 24/12/06 #27 חחחחחחחחחחחחחחחח אז בכלל היא קשרה לו סרט על העיניים והשקתה אותו באלכוהול חחחח אבל אם זה באמת נכון אז הוא עשה את כל צוות אקזיט בנים ובנות חחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחח אז בכלל היא קשרה לו סרט על העיניים והשקתה אותו באלכוהול חחחח אבל אם זה באמת נכון אז הוא עשה את כל צוות אקזיט בנים ובנות חחחחחחחח
ל ליזוש המתוקה New member 24/12/06 #55 חחחחח../images/Emo215.gif אני גם מאוד מקווה שהוא היה שיכור כשהוא אמר את זה
0 0ליוש0 New member 24/12/06 #56 חחחחחחחחחח../images/Emo6.gif אם הוא שתה 17 בירות הוא בטח לא זוכר שהוא אמר את זה
O o r t a l13 New member 24/12/06 #51 ../images/Emo19.gifחחח ../images/Emo6.gif אם הוא ושרונה אז בטח שהוא היה שיכור
מ מורוש101 New member 24/12/06 #52 ../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif חחח הרג אותי כשהוא שרר "פילמוס להלילהליה פילמוס" הוא ושרונה?! היא עושה פעם היינו לאברס אז הוא אומר זה היה כמה פעמים באותו לילה (או משו כזה חח) איזו שרמוטה
../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif חחח הרג אותי כשהוא שרר "פילמוס להלילהליה פילמוס" הוא ושרונה?! היא עושה פעם היינו לאברס אז הוא אומר זה היה כמה פעמים באותו לילה (או משו כזה חח) איזו שרמוטה
0 0ליוש0 New member 24/12/06 #61 חחחחח היא שרמוטה וגאה בזה../images/Emo6.gif פתאום היא נכנסת לקרוא את זה זה עוד יותר הזוי מאשר שעפר יכנס
חחחחח היא שרמוטה וגאה בזה../images/Emo6.gif פתאום היא נכנסת לקרוא את זה זה עוד יותר הזוי מאשר שעפר יכנס
0 0ליוש0 New member 24/12/06 #64 אם הוא קורא סמוי פה..אבוי לנו../images/Emo6.gif הוא בטח ברח כבר בואו נקווה שלא
0 0ליוש0 New member 26/12/06 #78 אם כן אז למה סמוי?../images/Emo7.gif אבל הוא גם עסוק לא נראלי שהוא יושב כל הים וקורה את ההודעות המפגרות שלנו
אם כן אז למה סמוי?../images/Emo7.gif אבל הוא גם עסוק לא נראלי שהוא יושב כל הים וקורה את ההודעות המפגרות שלנו
מ מיתרוש5 New member 26/12/06 #83 אני יודעת אבל אולי שיש לו זמן..חח.. אני זזה לשגע חברים עם חברה שלי..חח..נאכל שם ונראה סרטים..ויהיה מצחיק ואני אדבר איתכם משם..חח..ביוש..לוביו
אני יודעת אבל אולי שיש לו זמן..חח.. אני זזה לשגע חברים עם חברה שלי..חח..נאכל שם ונראה סרטים..ויהיה מצחיק ואני אדבר איתכם משם..חח..ביוש..לוביו