כתבו עליו!

esterosh

New member
כתבו עליו!../images/Emo168.gif

כל הכתבות על עפר במהלך השבוע שימו פה...(כמו תמיד באמצע השבוע נפתח עוד פעם כי זה לא יספיק חחח) ביקורת על נו אקזיט מנענע... הרבה ביקורות אמרו שחבל שחילקו את נו אקזיט ל2 חלקים כי החלק הראשון יצא משעמם.

יש עליו במעריב לנוערר

טלשתי לליה תכתבה היום בעיתון של הבצפר ! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

0ליוש0

New member
חחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif

כן יש שם על נו אקזיט רשמו כמה משפטים..חחחחח

esterosh

New member
חחח הם באמת מעצבנים

שבוע שעבר שלא היה מצחיק היא פירגנה לשי אביב שבלחץ הוציא מילה השבוע שהיה מצחיק היא אומרת שזה שובניסטי בעעעע עליה.

esterosh

New member
כי יום שישי תמיד מעפן..

אבל בקטע של הספוגניות באמת היה מצחיק... אין ספק שאתמול היה ממש מצחיק (יותר מיום שישי) אבל הם קטלו גם את יום שבת. ואתמול מיה ואורי היו קורעים...

0ליוש0

New member
דווקא לדעתי יום שישי היה יותר טוב..

כי יום שבת חוץ ממיה דגן שהיא הייתה באמת קורעת היה די לא משו...

esterosh

New member
למה אורי הרג אותי ביציאות שלו

שהוא סיפר על אודטה שהיא מתקלחת במקום לרחיצת מכוניות אני בכיתי מצחוק חחחחחחחחחחח

0ליוש0

New member
כןןן זה היה קורעעע../images/Emo6.gif

אבל הם שחזרו את הבדיחה של הטילים מהשבוע שעבר שחתכו אותו בעריכה ויצא לא משו...חחח

esterosh

New member
בסדר אי אפשר לצפות שכל דבר בתוכנית

יצא מצחיק והקטע של הטילים שודר רק באינטרנט... (אבל שם זה יצא יותר מצחיק כי עפר ברח מהטיל חחח) בגלל זה הם הרשו לעצמם לשדר את זה בטלוויזיה.

esterosh

New member
כתבת ווידיאו מהמסיבה של גיידמאק!

אתם חייבים לראות עפר ממש שיכור שם ופולט שטויות... ועכשיו אתם מבינים למה התכוונתי שאמרתי שהיעוצים של ארקדי אמרו לו תזמין את עפר תן לו שתייה הוא ישתכר וידבר שטויות בכל הראיונות... הוא הרג אותי בקטע של הביילמוס חחחחח ומה זה הקטע עם שרונה לאן עפר הדרדר???????

מיתרוש5

New member
וואי..תודה..

הוא באמת היה שיקור שם..חח..אבל הוא היה כזה מאמייייייייי

esterosh

New member
כן הוא שיכור בטירוף.

אבל אפילו שהוא שיכור הוא יודע להתרחק משרונה חחחח (רואים שהיא נמרחת עליו חחחחחח והוא לא נעים לו להעיף אותה בגלל המצלמות חחחחח)

למעלה