כתבו עליו!

חחחחחחחחח כןן ראייתתי איזה דפוקיםם

אגב ראיתי את הפרומו בערוץ 3 הראו את הפרומו ואח''כ הראו שליאן ילדה ואח''כ יש רעידת אדמה...

0ליוש0

New member
לא נראלי חחחחחחחחחח

אבל גם אם כן זה עדיין מצחיק חחחחחחחח[אותי לפחות
]

n o g n o g

New member
../images/Emo41.gifחחח.. קבלו משהו.....

נכון בערוץ 10 משודרת עכשיו הטלנובלה "לחיי האהבה"? אז ביום שני היא נגמרת ומתחילים לשדר את משחק החיים!! חח.. אני יודעת שעפר מופיע יותר לקראת סוף הסדרה, אבל יהיה נחמד לראות אותו מהתקופה הזאת
הלוואי שאחרי משחק החיים ישדרו את טלנובלה בע"מ!

0ליוש0

New member
מישו יודע מתי עפר מופיע?

באיזה פרקים בערך?יהיה מענין לראות חחחחחח

n o g n o g

New member
אני לא זוכרת.. אבל הימור שלי

מפרק 90 או 80 עד הסוף... אני אנסה לברר.

n o g n o g

New member
אוקיי....

בתקצירים של הפרקים הפעם הראשונה שכתוב עליו זה בפרק 81: פרק 81 - תאריך שידור 18.6.03 מישל מבינה שאפי שמע את שיחתה עם נירה ומשביעה אותו שלא יספר לאיש ששאול הוא אביו של ירון; ירון הנרגש מסתיר מאימו שהוא יוצא עם ליה; זיו מנסה להתחמק מרותם, המספרת לו לבסוף על נשיקתם של שירן ושחר בפאב; ענבר ואודי נקלעים לעימות קולני ואלים בפאב. אז בטח הוא הופיע לראשונה בפרק 78-79-80.. עד סוף הסדרה. יאי ההימור שלי היה נכון

esterosh

New member
מפרק 60 מתחילים נראה לי

לדבר על שחר עדן בפרק 65 נראה לי הוא כבר מופיע בפרק 70 כבר בטוח אני זוכרת שתומר(בעלה של ריקי מת וסוניה מתה- הסבתא ) אז עפר נכנס... הוא לא מופיע בכל הפרקים אבל אפשר לראות לפי השחקנים אורחים בתחילת הפרק...חחחח בכל מקרה יש עוד זמן...וזה דמות מצחיקה אי אפשר להגיד שזה שיא הקרירה של עפר כשחקן אבל מתאימה לו הדמות...וכל הקטע של העיני אוקינוס מצחיק חחחח טוב עד כאן ...קיבלתם מספיק איפורמציה אני מרגישה כמו מבזקנית חחחח

0ליוש0

New member
חחחחחחחחח תודה../images/Emo6.gif

את ואור מבזקנים חחחחחחחחחחחחחחחח ואור מבזקון עם דעות

למעלה