../images/Emo121.gifתודה ../images/Emo140.gif ועוד כתבה :
מראש 1 : מהמצעד ההישראלי השנתי : עפר מקום 11 מתוך 50 כבוד
"אם אתם מול הטלויזיה, אז לא משנה במה אתם צופי-תהיו בטוחים שעפר שכטר מחכה לכם מעבר לפינה,אם לא במרכז הפריים. הוא כיכב בטלנובלות כמו "משחק החיים " "טלנובלה בע"מ " ו"האלופה ", בתוכניות איכות מדגם "לאוהב את אנה ", "אבידות ומצאיות " , ו"עד החתונה " , השתתף בתוכניות "מעודון לילה כמצחיקול מן השורה; ובין לבין הפיק לככב גם בקמפיינים ולמצב עצמו כדוגמן הקצר ביותר בתולדות "במבה" ,"סלקום" ובגדי הים של "פלפל". אבל אל תזיכרו לשכטר אף אחד מאלה, כי השנה הוא הפך לשחקן רציני. מלבד תוכניות הטלויזיה האיכותיות בהן כיכב לאחרונה, הוא גם גילם בשנה החולפת את סבתא המשובח בסרט המקסים "איים אבודים ". בקרוב הוא צפוי להראות לנו מה הוא יודע בכמה סרטים נוספים. עם המהירות שבה שכטר מקפץ בהצלחה בין פרויקטים , לא נתפלא אם בהמשך יתגלה שהוא גם זמר מעולה או ראש ממשלה למופת. עד אז, נמשיך לפגוש אותו בכל מקום, ובעיקר ליהנות מזה. איך הייתה השנה החולפת מבחינתך? "הייתה שנה מאוד מאתגרת, עם הרבה פרויקטים שונים ומגוונים. כל שנה לומדים דברים חדשים, גדולים , מתחזקים ומתפתחים" מה הדבר הכי טוב שקרה לך השנה ? "קשה לשים את האצבע על דבר אחד הכי טוב שקרה לי השנה, כי קרו הרבה דברים טובים. משהו אישי משמח שקרה לי הוא שאחותי התחתנה לא מזמן , אז שיהיה לה המון מזל טוב ובהצלחה " . והכי רע ? "גם פה קשה לי לשים את האצבע על דבר אחד, כי קרו גם המון דברים רעים. סתם , לא המון . תמיד יש דברים רעים אבל אני משתדל לא לזכור אותם ולהתעכב עליהם אלא להתרכז בדברים הטובים " איך אתה מרגיש להיות ברשימת נבחרי השנה שלנו ? "זה מאוד מחמיא לי, אני מקווה שיתנו לי מינוי חינם לעיתון בזכות זה " . מי הכי צריך להיות ברשימה לדעתך ? "אנשים שמתקשים להיכנס למעדונים " . מי הכי עשה לך את השנה ? "מיכאל מושונוב, הוא מספר אחת ". מה אתה מאחל לעצמך לשנה הבאה ? "להיות מאושר בחלקי, אבל עדיין לשאוף ליותר " ומה אתה מאחל לנו ? "בידיוק מה שאני מאחל לעצמי " "