כתבו עליו +תמונות!

כתבו עליו +תמונות!

http://bidur.msn.co.il/msnEntertainment/Celebs/Local/200809/20080923134307.htm בהשקה של נעליי ניקי או משהו כזה (לא באמת קראתי עד הסוף
) התמונות קראו לי

esterosh

New member
אחלה סרטון ../images/Emo99.gif../images/Emo47.gif

איזה מצחיק איך שהוא רץ שם
והמת שרואים שהוא מרגיש שחיקה,בתחילת הקיץ הוא היה הרבה יותר שמח וקופצני, מראיון לראיון הוא נראה יותר מנומנם ורציני,וגם בשבוע הסוף הוא לא נראה כל כך משוחרר,או שפשוט חסר לו קצת אלכוהל בדם
חבל שהוא פחות מתרגש מדברים,(כי זה מה שמיוחד במשחק ,ההתרגשות.)אבל מצד שני זה מראה על ביטחון ובגרות מסוימת. ואהבתי את ההשוואה לטניס, זה טוב שהוא מנצל כמה שיותר את הרגע ועובד . רק חבל שכל הכסף שלו ילך על הפוקר
אוי הוא כזה חמוד שהוא אמר, שאני יהיה שמח בחלקי, והאהבה? תמיד ברוכה. יצא לו קול חמוד כזה חחח
והו נראה שם כל כך טוב!
אפילו חזרו לו הקוביות!!!
והתמונה הזאת יצאה מגניבה!
הוא נראה פה כמו שהוא היה באקס! גוני המלך!!!
תודה רותם אחלה סרטון!

כרמלי6

New member
../images/Emo121.gifתודה ../images/Emo140.gif ועוד כתבה :

מראש 1 : מהמצעד ההישראלי השנתי : עפר מקום 11 מתוך 50 כבוד
"אם אתם מול הטלויזיה, אז לא משנה במה אתם צופי-תהיו בטוחים שעפר שכטר מחכה לכם מעבר לפינה,אם לא במרכז הפריים. הוא כיכב בטלנובלות כמו "משחק החיים " "טלנובלה בע"מ " ו"האלופה ", בתוכניות איכות מדגם "לאוהב את אנה ", "אבידות ומצאיות " , ו"עד החתונה " , השתתף בתוכניות "מעודון לילה כמצחיקול מן השורה; ובין לבין הפיק לככב גם בקמפיינים ולמצב עצמו כדוגמן הקצר ביותר בתולדות "במבה" ,"סלקום" ובגדי הים של "פלפל". אבל אל תזיכרו לשכטר אף אחד מאלה, כי השנה הוא הפך לשחקן רציני. מלבד תוכניות הטלויזיה האיכותיות בהן כיכב לאחרונה, הוא גם גילם בשנה החולפת את סבתא המשובח בסרט המקסים "איים אבודים ". בקרוב הוא צפוי להראות לנו מה הוא יודע בכמה סרטים נוספים. עם המהירות שבה שכטר מקפץ בהצלחה בין פרויקטים , לא נתפלא אם בהמשך יתגלה שהוא גם זמר מעולה או ראש ממשלה למופת. עד אז, נמשיך לפגוש אותו בכל מקום, ובעיקר ליהנות מזה. איך הייתה השנה החולפת מבחינתך? "הייתה שנה מאוד מאתגרת, עם הרבה פרויקטים שונים ומגוונים. כל שנה לומדים דברים חדשים, גדולים , מתחזקים ומתפתחים" מה הדבר הכי טוב שקרה לך השנה ? "קשה לשים את האצבע על דבר אחד הכי טוב שקרה לי השנה, כי קרו הרבה דברים טובים. משהו אישי משמח שקרה לי הוא שאחותי התחתנה לא מזמן , אז שיהיה לה המון מזל טוב ובהצלחה " . והכי רע ? "גם פה קשה לי לשים את האצבע על דבר אחד, כי קרו גם המון דברים רעים. סתם , לא המון . תמיד יש דברים רעים אבל אני משתדל לא לזכור אותם ולהתעכב עליהם אלא להתרכז בדברים הטובים " איך אתה מרגיש להיות ברשימת נבחרי השנה שלנו ? "זה מאוד מחמיא לי, אני מקווה שיתנו לי מינוי חינם לעיתון בזכות זה " . מי הכי צריך להיות ברשימה לדעתך ? "אנשים שמתקשים להיכנס למעדונים " . מי הכי עשה לך את השנה ? "מיכאל מושונוב, הוא מספר אחת ". מה אתה מאחל לעצמך לשנה הבאה ? "להיות מאושר בחלקי, אבל עדיין לשאוף ליותר " ומה אתה מאחל לנו ? "בידיוק מה שאני מאחל לעצמי " "

esterosh

New member
ראש ממשלה למופת!../images/Emo47.gif../images/Emo6.gif

באמת זה מה שחסר למדינת ישראל ,את עפר כראש ממשלה
נראה לי ש50 אחוז מהזמן לו בשבועיים האחרונים הוא מבלה בלענות לשאלות ,אין דברים כאלה! אהבתי את מה שכתבו עליו,הדוגמן הכי קצר בתולדות במבה
מצחיק איך שהוא אמר :""גם פה קשה לי לשים את האצבע על דבר אחד, כי קרו גם המון דברים רעים. סתם , לא המון ."
"זה מאוד מחמיא לי, אני מקווה שיתנו לי מינוי חינם לעיתון בזכות זה "
רק דברים בחינם הוא מחפש
איזה פירגון למיכאל מושנוב
מה אתה מאחל לעצמך לשנה הבאה ? "להיות מאושר בחלקי, אבל עדיין לשאוף ליותר " ומה אתה מאחל לנו ? "בידיוק מה שאני מאחל לעצמי " " חמוד
תודה רבה

כרמלי6

New member
../images/Emo121.gif אוו ועוד כתבונת מראש 1

איים אבודים הוא אחד מסרטי השנה שנבחרו ע"י קוראי ראש 1 : "מהי הנוסחה החמקמקה שהפכה את "איים אבודים" של רשף לוי לסרט השנה שלכם ולאחד הסרטים המצליחים של השנה בקופות ? בתור התחלה , הקאסט הזוהר שכולל את עפר שכטר, אושרי כהן ומיכאל מושונוב, פלוס התגלית המרעננת והמג'ונג'נת יובל שרף . מעבר לזה , השילוב המוצלח בין קומדיה קצבית לביום סופר מרגש עשה את העבודה (כן, כן, גם בכפר סבא קורים דברים רציניים ) . בתוך זה הצליחו להכניס לנו ארט מסוגנן, מוזיקה שיושבת בול, סיפור התבגרות שאי אפשר להוריד ממנו את העיניים, סיפור אהבה, תפניות מסחררות, ובקיצור-הכל. סרט שהצליח לגרום לצופיו לצחוק וגם לדמוע, והכי חשוב- לצאת ממנו כשהם מוסיפים לחשוב עליו ." לא כתבו משהו מיוחד על עפר אבל עדיין
ד"א למי שלא יודעת איים אבודים לא זכה אתמול בפרס "הסרט הטוב ביותר של השנה " בטקס פרסי האופיר ...

esterosh

New member
תודה!!../images/Emo9.gif

כן באסה שאיים אבודים לא זכו,אבל הייתה לי הרגשה שלא יתנו להם לזכות. לפחות מיכאל מושנוב זכה,מגיע לו
הוא ממש חמוד
ועפר הבריז מהטקס,טוב גם ככה הוא לא היה מעומד אז למה לו להתייבש בטקס משעמם,הוא ייחצן את הסרט כבר מספיק רק על זה הוא היה צריך לקבל פרס
ונחמד שיש על הסאט ביקורות טובות.

esterosh

New member
תודה על התמונות!!!

באיזה פוזה תפסו אותו, תמונות קרועות איזה סטלן הוא נראה בתמונה הזאת -----
אהבתי את החולצה שהוא לובש.

למעלה