כתבו עליה!

אחחחחחחחחח

מאממת 2! 8 חודשים הייתי צריכה לחכות לזה?!?!!? אה?!?!?! שיגיע כבר!

esterosh

New member
תודה רבה.

היא כל כך יפה פה,ממש מתאים לה אדום...וסןף סוף זה מתחיל....

הו לא דנד בבקשה לא../images/Emo2.gifרק אל תתאכזבי

כפרעליך אם את מאוכזבת העולם הזה לא שווה כלום
אז אל תהיי טוב?

mary17

New member
../images/Emo23.gifסוף סוף../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

תודה

אני אנסה לקצר הכל להודעה אחת כי המחשב איטי

א. היא מהממת ב. תודה לאל שזה עולה כבר... ג. שמישהו יעלה את הפרומו עבור כל מחוסרי הטלויזיה...
ד. אסתרוש החולצה לא ורודה? ה. ולא קשור. התגעגעתי!!!!!!!!111 אני לא רואה בית. כל מה שאני רואה בימים האחרונים זה אולפן!!! אני עובדת לאחרונה בתוכנית של מה קשור בהפקה. נורא נורא נחמד. בעיקר העובדה שמתחככים בכל המי ומי. כל מי שרוצה להיות קהל, מוזמן, אני אסדר לו פגישה עם השלישיה עליי
ולמה אני מספרת לכן את כל זה? היום התארחה שורטי בתוכנית (תשודר מחר- רביעי) ושאלו אותה שם שאלה את מי היא היתה רוצה לעשות (ראיון)
ואז היא התלבטה ואמרו לה "נינט או טלי שרון" ואז היא אמרה "מה אתם רוצים לסכסך אותי עם נינט???"
האמת שיש מצב שההקשר היה שונה קצת אבל זה היה מצחיק בכל מקרה. אתן מוזמנות לראות את זה מחר... וזהו אני אלך לישון. 11 שעות על הרגליים זה לא קל בכלל. ולסיום- טלי תעשי לי ילדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד ועם אפשר עוד היום...

esterosh

New member
כן ,זאת חולצה ורודה...

תמיד טוב לגלות שאני עיוורת צבעים חחחחחחחחח

את כנראה גם עיוורת בגדים ../images/Emo6.gif

זאת גם לא חולצה. זאת שמלה. ומהממת עליה אם יורשה לי לציין

esterosh

New member
חחחחחחחחחחחחח ../images/Emo6.gif

א. אני כתבתי בהודעה הראשונה שמחמיא לה צבע אדום...את שאלת אם החולצה היא לא ורודה...אז אחרי זה הסתכלתי בתמונה ואכן הצבע הוא ורוד... אבל את הובלת אותי לטעות... ב. בתמונות הספצפיות האלה אין תמונה של כל הגוף אז באמת אפשר לחשוב שהיא לובשת חולצה... ג. זה די מטומטם שאני בכלל מנסה למצוא סיבות לזה שאני לא עיוורת בגדים...אז אני מתפשרת על זה שאני רק עיוורת צבעים...והנסיבות הפכו אותי לעיוורת בגדים...חחחחחחחחח
ד. היא מהממת מה זה משנה,חולצה או שמלה?

למעלה