כתבו עליה בעיתון

• פותח הנושא deena
  • פורסם בתאריך

deena

New member
כתבו עליה בעיתון

אמרתי שלא סתם אני שואלת... אז יש גרושים שעובדים ביחד? מסתבר שכן. הכתבה מידיעות אחרונות, עם אזכור (ותמונות) לחברי פורום ג''ג ב
, מצ''ב.

יפה להם

זה לא דבר משונה או שונה. הכל תלוי בטיב היחסים של לפני ואחרי הגירושים. כמו שאחד מהם אמר: צריך לדעת ממי מתגרשים. יחסים בוגרים ללא שום משקעים כשיודעים שלא מכניסים את החיים הפרטיים לעסק ניתן בהחלט לעבוד יחד. זה לא משו חדש או יוצא דופן. זה פשוט אנשים שמבינים שאין צורך לפרק את פרנסתם בגלל שפרקו את הנשואים שלהם. הלוואי התובנה הזו אצל רבים.

n o g a1

New member
משום מה ...

זה לא מפתיע אותי ולא שזה נפוץ. זה לא מפתיע אותי כי יודעת שיש הכל מכל , כל המגוון האפשרי של הכל . י ש זוגות גרושים שעובדים יחד. יש זוגות גרושים הנכנסים מדיי פעם למיטה (לזכר הימים ההם בזמן ההוא) יש זוגות גרושים שהם חברים טובים , הכי טובים. יש גרושים ששומרים על "קשר הדוק" עם אחותה של הגרושה , ויש להם סנטימטים לחברות שלה מהפקולטה.. יש גרושות שמתקשות לנתק קשר עם החבריי המילואים של האקס... יש זוגות נשואים שכל הזמן עובדים. י ש זוגות נשואים הנכנסים למיטה מדיי פעם (לזכר חורבן בית המקדש). יש זוגות נשואים שהם לא יהיו חברים לעולם . יש זוגות נשואים ששומרים על "קשר הדוק" עם השכנה מצד ימין. יש הכל מכל

למעלה