כתבו מכתב

shminia com

New member
כתבו מכתב

*העדפתי לא לנצל"ש כי אני רוצה שיהיו המון תגובות. ברור? כן המפקד(ת)!* אז ככה : הפעילות היא לכתוב מכתב לאיה בתור אדם /ניני. שלבו בו כמה שיותר רגעים מהסדרה. היכון -החל-זוז! "אביב הגיע.." עדי

gal love sims

New member
עונה

ניני: איה את לא יודעת איך את חסרה!! אני מאוד מתגעגע!!את לא יודעת מה קרה..."אמא" התקשרה אלי...צעקתי אליה ואמרתי לה שתחזיר לי אותך אבל היא המשיכה במשחק שלה!!! אני יודע שאת חיה!!כולם חושבים שאת מתה אבל אני פשוט מרגיש שאת חיה!!אדם ואני רבנו עד שהוא אמר שאת מתה והתפרצתי!הרבצתי לו ואחר כך ברחתי למצפה!! רותם אתמול פגשה אותי בפלאפל ורצתה שננסה למצוא אותך כמו שניסינו להראות לכולם שאבנר לא אשם!אבל אמרתי לה שלא...אבל שאני יודע שתחזרי!! רק שתדעי שכולם כבר מחכים שתחזרי!! ולספר לך קטע מוזר??לאבא יש זקן!!יעני של אבל... אז אחות שלו...הוא מחכה לך!! מחכה שתחזרי,ניני!!!

gal love sims

New member
טנקס...עשיתי את זה כאילו...

אני הפכתי להיות ניני!!!רשמתי את מה שהייתי מרגישה חח חבל שלא עונים כי זה רעיון מאוד חמוד!!

עונה

או.קיי בתור ניני: אני יודע שאת איפה שהוא שם,אולי לא בדיוק איפה,אבל אני יודע,אני יודע שאת לא מתה. כולם כאן נורא מתגעגעים אליך,ואדם בכלל עסוק בלהיות עצוב כל הזמן הזה. אני לא מבין למה וויתרו עליך כ"כ מהר... אני מחכה שתחזרי כבר,לחבק אותך ולהגיד לך כמה אני אוהב אותך וכמה כיף להיות האח שלך. בתור אדם אני לא מצליחה לחשוב על זה...

DoRiNuS sMiNiA

New member
שלי...(ושל הנפש התאומה שלי../images/Emo6.gif)

שלוש ארבע ו... איהל'ה... אתה אחות מדהימה,את נפש תאומה,את המתנה הכי גדולה שאפשר לבקש! היו לנו כל כך הרבה רגעים ביחד (המון). היינו מאיה ויונתן בני 10 הילדים של עמוס דביר בלי אמא. אחר כך הפכנו לאיה וניני מאמריקה בני 15 שמגלים את אמא שלנו שאחר כך מוצאת את עצמה בכלא ואז אנחנו הופכים להיות הילדים של המורה להיסטוריה שלנו.ואז נהיינו (מ)איה ויונתן ניני בני 10\15 עברנו חוויות שבנאדם לא רגיל עובר. גילינו את פירוש המושג "אהבה" מקרוב ואני חושב שזאת הייתה אחת התקופות הטובות שלנו. ואז שנשארנו בלי אהבה... אני מודה שכשהיית עם אדם קצת קינאתי בו ודרך אגב...אני מצטער שהרבצתי לו. נו מה אני יעשה?! כולם פה חושבים שאת מתה אבל אני יודע,אני יודע שאת כאן. איפשהו את נמצאת בעולם הזה אבל את נמצאת! אני יודע! אני אח שלך ואני האח התאום שלך ואני יודע! כולנו כבר מתגעגעים אליך כל כך,אז למה את נשארת שם? אדם בוכה! (חח,ידעתי שיום יבוא ואני יראה אותו ככה) איה בלעדייך אין שמיניה,בלעדייך הרבה אנשים עצובים. וגם אם את חושבת שאבא שונא אותך אז את טועה,כולם אוהבים אותך ומתגעגעים אלייך כל כך. איה יום בלעדייך הוא כמו שנה. כל דפיקה בדלת היא דפיקה בלב,כל פיסת מידע עלייך גורמת לנו לדמוע שוב. איה למה את עושה את זה קשה כל כך? איזה מן תאומים נהיה בלעדייך? בלי האחות הגדולה שלי (בשתי דקות!)

dollzy

New member
למה לגנוב דברים ממני ומנעם..

נעם
נפשי התאומה!

למעלה